Content voor Ingelogde Gebruikers
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005

Ben jij klaar voor meer online succes?

Meer dan 1600 echte bloggers en influencers staan te trappelen om met jou samen te werken! We werken SEO-based met onze bloggers samen, met als doel jouw online vindbaarheid vergroten. Maar voordat we beginnen gaan we eerst uitzoeken wat jouw wensen en doelen zijn. Op basis van een gratis analyse maken we een ijzersterke strategie. Klinkt goed toch?

Ja, ik wil aan de slag! Hoe werkt het?

Online vindbaarheid vergroten

Exposure

Social outreach

Waarom je met Blog Brains wil samenwerken

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

1600+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Cases

Benieuwd welke merken je al voor gingen? Bekijk onze cases en zie wat een samenwerking met Blog Brains ook voor jouw bedrijf kan betekenen!

Alle cases

Kamiel van Riel – Kamado Express

"Wij willen graag onze algehele vindbaarheid vergroten en meer organisch verkeer"

Max Hermans – Hotel Maashof

“Wij zijn op zoek naar meer exposure en willen topposities in Google behalen”

Roy van Eeuwijk – TafelzeilOnline

"Op zoek naar hoogwaardige content en kwalitatieve backlinks"

Hoe het werkt?

We leggen je hieronder graag stap voor stap uit hoe een samenwerking met Blog Brains verloopt. We halen alles uit de kast om jouw gewenste resultaat te behalen!

Meld je opdracht aan

Meld je hier aan als opdrachtgever en we nemen contact op met je. We lichten het Blog Brains concept persoonlijk toe en nemen de opdracht met je door. Geen ruimte voor onduidelijkheden!

Ontvang de gratis analyse

We maken een kosteloze analyse, toetsen haalbaarheid en verwerken je wensen. Een analyse heeft een SEO technisch deel alsmede een creatief deel. We presenteren je ons voorstel en strategie!

Wij pitchen jouw opdracht

Op basis van onze analyse en jouw wensen maken we een voorselectie van relevante bloggers. Om deze bloggers voor jouw opdracht te enthousiasmeren werken we “de pitch” uit. Deze pitch is gratis! De blogger is vrij om zich in te schrijven voor jouw opdracht. Op deze manier krijg jij de meest enthousiaste bloggers en de beste, kwalitatieve uitvoering.

De bloggerselectie

Wij maken (eventueel in samenwerking met jou) een selectie van de meest geschikte bloggers op basis van kennis en expertise. De overige bloggers blijven in bestand en kunnen eventueel later worden ingezet.

De bloggers aan het werk

De geselecteerde bloggers ontvangen van ons meer details over de opdracht en we spreken de blogstijl goed door. Vervolgens gaan ze aan de slag. Wij controleren alle artikelen en pas na onze goedkeuring mogen de artikelen online.

Oplevering en rapportage

Binnen 14 dagen staan alle gecontroleerde blogartikelen online en leveren wij ze aan je op. Mocht je graag nog iets aangepast zien, dan is dit natuurlijk geen probleem. Daarnaast ontvang je geheel kosteloos een uitgebreide rapportage van ons, zodat je de resultaten van de samenwerking zelf kunt zien.

Scroll naar boven