Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Klaar om serieus online te scoren?

Meer dan 2000 echte bloggers en influencers staan te trappelen om met jou samen te werken! We werken “SEO-based” met de bloggers samen, met als doel jouw online vindbaarheid te verbeteren. Voordat we beginnen gaan we eerst uitzoeken wat jouw doelen zijn. Dat doen we middels een gratis analyse! Zo bouwen we een ijzersterke strategie. Klinkt goed toch?

Ja, ik wil aan de slag!

Hoe werkt Blog Brains?

We leggen het graag stap voor stap! We werken full service en halen alles uit de kast om het gewenste resultaat te behalen!

Meld je opdracht aan

Meld je hier aan als opdrachtgever en we nemen contact op met je. We lichten het Blog Brains concept persoonlijk toe en nemen de opdracht met je door. We laten geen ruimte over voor onduidelijkheden!

Ontvang de gratis analyse

We maken een kosteloze analyse, toetsen haalbaarheid en verwerken je wensen. Een analyse heeft een SEO technisch deel alsmede een creatief deel. We presenteren je ons voorstel en strategie!

Wij pitchen jouw opdracht

Op basis van onze analyse en jouw wensen maken we een voorselectie van de meest relevante bloggers. Om deze bloggers voor jouw opdracht te enthousiasmeren werken we “de pitch” uit. Deze pitch is gratis! De blogger is vrij om zich in te schrijven voor jouw opdracht. Op deze manier krijg jij de meest enthousiaste bloggers en de beste kwaliteit.

De bloggerselectie

Wij maken (eventueel in samenwerking met jou) een selectie van de meest geschikte bloggers op basis van kennis en expertise. De overige bloggers blijven in bestand en kunnen eventueel later worden ingezet.

De bloggers aan het werk

De geselecteerde bloggers ontvangen van ons meer details over de opdracht en we spreken de blogstijl goed door. Vervolgens gaan ze aan de slag. Wij controleren alle artikelen en pas na onze goedkeuring mogen de artikelen online.

Oplevering & rapportage

Binnen 14 dagen staan alle volledig gecontroleerde blogartikelen online en leveren wij ze aan je op. Wil je nog een aanpassing dan is dit geen probleem. Wens je een rapportage? Geen punt! Je ontvangt deze geheel kosteloos zodat je de resultaten van de samenwerking zelf kunt zien.

Wat is het Blog Brains effect?

Je rankings in de zoekmachine zullen ongekend gaan stijgen, je zult exposure ontvangen via de blogartikelen en, omdat de bloggers het delen op hun social media kanalen, zal je social outreach krijgen. Deel je de blogartikelen zelf ook dan heb je daar zelfs dubbel winst!

Ik ga aan de slag

Online vindbaarheid vergroten

Exposure

Social outreach

Waarom je met Blog Brains wil samenwerken

Focus op vindbaarheid

Samenwerken met bloggers via Blog Brains heeft een groot effect op je zoekmachines en dus ook op jouw conversie!

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Grootste zuivere netwerk

Alle 2000 zijn echte bloggers! Geen trucjes met zgn. blogfarms. 100% kwaliteit én relevant ingedeeld in één van onze levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Snelle levertijden

Elk level heeft een vast tarief. Hierdoor zijn de kosten vooraf bekend en kunnen we snel kunnen schakelen. Een blogsamenwerking leveren we op in 14 dagen.

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Cases

Benieuwd welke merken je al voor gingen? Bekijk onze cases en zie wat een samenwerking met Blog Brains ook voor jouw bedrijf kan betekenen!

Back To Top