Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Bovenaan in Google: vergroot jouw online succes!

Jij hebt een mooi product of dienst, maar nog lang niet genoeg mensen weten jou te vinden. Je droomt van meer verkopen, conversies en happy klanten. Maar… hoe bereik je dat? Met topposities in de zoekmachines! Want daar is jouw ideale klant namelijk te vinden. Als je eenmaal bovenaan in Google staat, stromen de verkopen en aanvragen vanzelf binnen. Bye bye dure social media advertenties! 

Meld je aan!

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

2000+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Jouw website bovenaan in Google

Klinkt natuurlijk leuk allemaal, maar hoe kom je dan precies bovenaan in Google? Het begint bij een goede on page SEO. Oftewel: het optimaliseren van jouw website. Denk hierbij aan de URL’s, SEO geschreven landingspagina’s, headings, meta descriptions, de laadsnelheid van je website etc. Staat jouw website als een huis? Dan kun je aan de slag met linkbuilding!

Hoe werkt linkbuilding?

Bij linkbuilding ligt de focus op het verkrijgen van externe links. Simpel gezegd: als er veel relevante, kwalitatieve websites naar jouw website linken, denken de zoekmachines dat jouw website wel interessant móet zijn. Anders zouden deze pagina’s niet naar jou linken. Deze externe links, oftewel backlinks, geven jouw website autoriteit. Wil je met jouw website bovenaan in Google komen? Dan is het verkrijgen van kwalitatieve backlinks dus heel belangrijk!

Bovenaan in Google met Blog Brains

Je kunt zelf op zoek gaan naar backlinks, maar daar gaan heel veel uren in zitten. En daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten. Jij wil je bezighouden met waar je goed in bent: ondernemen! Daarnaast is de kans groot dat je niet genoeg expertise hebt over linkbuilden. Het is erg belangrijk dat je een sterk én kwalitatief linkprofiel opbouwt. Niet elke soort link naar jouw website draagt hieraan bij!

Gelukkig hebben we bij Blog Brains deze expertise wél! Sterker nog: het is onze passie om meer online succes voor jouw bedrijf te creëren door jouw website bovenaan in Google te positioneren.

Samenwerken met échte bloggers

Linkbuilding uitbesteden aan Blog Brains betekent samenwerken met honderden échte bloggers. Er zijn meer dan 1800 bloggers bij ons netwerk aangesloten. Zij staan te popelen om een tof artikel te schrijven over jouw diensten en/of producten. Het unieke aan ons Blog Brains concept is dat we deze bloggers niet enkel inzetten voor meer naamsbekendheid, maar juist SEO based samenwerken. Dat wil zeggen dat we beginnen met een gratis analyse. Jij levert de trefwoorden aan waarmee je graag bovenaan in Google wil komen. Wij gaan vervolgens kijken hoeveel en welke bloggers er nodig zijn om die topposities te gaan behalen! Hierbij kijken we ook naar wat jouw concurrenten doen én hoe we die kunnen verslaan. Heb je geen idee welke trefwoorden interessant zijn voor jouw bedrijf? Geen probleem, we kunnen ook een trefwoordanalyse voor je maken.

Vergroot jouw online succes!

Als jij met jouw website bovenaan in Google te vinden bent op relevante trefwoorden, dan levert jou dat automatisch veel extra verkopen en conversies op! De mensen die via de zoekmachines op jouw website terechtkomen, hebben immers al interesse in jouw product of dienst.

Ben jij klaar voor meer online succes? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top