Bloggen voor geld

Blog Brains / Bloggen voor geld

Bloggen voor geld

Wil je bloggen voor geld? Meld je aan bij Blog Brains!

Wil jij graag meer inkomsten genereren met je blog? Zoek je meer relevante en leuke onderwerpen om over te schrijven? Meld je dan aan als partner bij Blog Brains. Wij brengen je in contact met leuke opdrachtgevers om over te bloggen! Wij bieden aan en jij kiest. Start vandaag nog met bloggen voor geld!

Start nu met geld verdienen met bloggen!

Blog Brains is een groot Nederlands bloggernetwerk! Meer dan 1350 bloggers zijn ingeschreven. Ons doel is om bloggers en opdrachtgevers aan elkaar te matchen. Vaak zijn merken / bedrijven op zoek naar unieke content over hun producten, maar hebben hier de tijd en de kennis niet voor in huis.

Bloggers daarentegen zijn juist op zoek naar samenwerkingen en relevante onderwerpen waar zij over kunnen schrijven op hun blog. Wil je graag bloggen voor geld en zo extra inkomsten genereren? Dan is Blog Brains het concept dat je daarbij kan helpen!

Hoe kun jij geld verdienen met bloggen bij Blog Brains?

Het maakt niet uit of je een startende blogger bent, of dat je al een tijd aan het bloggen bent. Wij gaan, direct na je aanmelding, bekijken of je in ons profiel past. Wanneer wij menen dat er een match is, kun je aan de slag bij Blog Brains!

Wij zullen je regelmatig een pitch sturen met een opdracht waarvan wij denken dat deze bij je past. Dat doen we op basis van de Brain Box en je profiel dat bij ons bekend is. Ons concept werkt niet zonder jouw creatieve brains! Je kunt zelf bepalen welk product of welke dienst relevant is voor jouw blog. Daarnaast laten wij je helemaal vrij hoe vaak je schrijft en hoe vaak je dus gaat bloggen voor geld.

Wij vinden het belangrijk dat jij 100% vrijheid hebt! Spreekt ons concept je aan? Meld je dan aan bij Blog Brains!