Bloggen voor geld?
Meld je aan bij Blog Brains!

Meld je aan!

Wil je bloggen voor geld? Check Blog Brains!

Wil jij graag meer inkomsten genereren met je blog, dan weet je als blogger waarschijnlijk hoe moeilijk het is om leuke opdrachten binnen te halen. Je moet op zoek naar relevante opdrachtgevers, elke keer een pitch schrijven en telkens nieuwe prijsafspraken maken. Laat Blog Brains je helpen! Wij zijn het grootste blog netwerk van Nederland dat bloggers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt!

We bieden een full service platform waarbij je niks meer hoeft te doen dan waar je goed in bent: bloggen!

Hoe we dat doen? Simpel!

Je meldt je aan als blogger, social influencer en/of gastblogger via onze website en ontvangt een tweede aanmeldformulier per mail. Pas je binnen ons profiel, dan heten we je van harte welkom bij Blog Brains! Vanaf nu kun je op een eenvoudige manier bloggen voor geld! We sturen je regelmatig een pitch met de leukste onderwerpen en opdrachtgevers om over te schrijven. Je hoeft hier alleen op te reageren met een korte motivatie en wij doen de rest! Bij je aanmelding geef je aan in welke categorieën je blogt, zodat je opdrachten ontvangt die in jouw straatje passen. Toch niet helemaal je ding of even geen tijd? Geen probleem! Jij hebt altijd de vrijheid om te kiezen. Bij Blog Brains kun je altijd bloggen voor geld. Welk bedrag je voor je blogartikel ontvangt, hangt af van je level. Hoe beter je blog, hoe meer je verdient. Groei je hard met je blog, dan kun je tussentijds stijgen. Je kunt dan in een hoger level terechtkomen en zo stijgen je inkomsten mee! Logisch toch!?

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!

Bloggers inzetten voor jouw bedrijf

Als onderneming kun je tegenwoordig bijna niet meer om influencer marketing heen. Waar een blogpagina voorheen voornamelijk hobby was, willen de meeste bloggers nu geld ontvangen. Het is een serieuze branche geworden en de influencer marktplaatsen schieten als paddenstoelen uit de grond.

Blog Brains was het eerste bloggerplatform gericht op online vindbaarheid en is daarnaast nog steeds de enige die een full-service ervaring biedt.

We zorgen voor de mooiste samenwerkingen tussen bloggers en opdrachtgevers. We bepalen een strategie om jouw online vindbaarheid te verbeteren op basis van onze gratis analyse. We bepalen de juiste trefwoorden en zetten daarna relevante bloggers in. Tegelijkertijd neemt je naamsbekendheid toe, vergroten we de traffic naar je website en uiteindelijk neemt ook je conversie toe op 2 manieren. Het blogartikel triggert lezers om direct op jouw website te kopen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je beter vindbaar bent in Google, waardoor potentiële kopers eerder bij jou terechtkomen dan bij je concurrenten.

Bloggers creëren unieke content voor jouw onderneming en schrijven als onafhankelijk persoon. Hierdoor stralen ze vertrouwen uit naar hun volgers die in het blogartikel lezen over jouw merk. Met meer dan 1600 aangemelde bloggers, onderverdeeld in 28 categorieën en 5 levels vinden we altijd de perfecte match voor jou! We schrijven een toffe opdracht op basis van jullie voorwaarden en de meest enthousiaste bloggers worden uitgekozen om te schrijven.

Voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog! We can’t ask for more!