Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Bloggen voor geld? Meld je aan bij Blog Brains!

Wil jij graag meer inkomsten genereren met je blog, dan weet je als blogger waarschijnlijk hoe moeilijk het is om leuke opdrachten binnen te halen. Je moet op zoek naar relevante opdrachtgevers, elke keer een pitch schrijven en telkens nieuwe prijsafspraken maken. Laat Blog Brains je helpen! Wij zijn het grootste blog netwerk van Nederland dat bloggers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt!

We bieden een full service platform waarbij je niks meer hoeft te doen dan waar je goed in bent: bloggen!

Ik wil me aanmelden

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Geld verdienen

Jij krijgt als blogger voor elke samenwerking via Blog Brains betaald! Het tarief hangt af van jouw blog level.

Veel vrijheid

Jij bent de baas over jouw blog! Jij kiest dus altijd zelf voor welke opdrachten je graag wil schrijven.

Bespaar tijd

Geen moeite en tijd meer steken in het vinden van opdrachtgevers, want die hebben wij al voor je gevonden!

100% eigen creatieve inbreng

Jij bepaalt zelf de insteek van een blogartikel. Jouw creatieve inbreng is meer dan welkom!

Snel samenwerken

Wij sturen jou gericht opdrachten op basis van de door jou opgegeven categorieën. Zo komen we altijd snel tot een goede match!

Niet op prijs concurreren

Door onze vaste levels en vaste tarieven, hoef jij bij Blog Brains niet op prijs te concurreren met andere bloggers!

Bloggen voor geld via Blog Brains

Via Blog Brains kun je heel gemakkelijk en snel samenwerken met verschillende toffe opdrachtgevers. Bloggen voor geld was nog nooit zo makkelijk! Ook goed om te weten: ons concept is heel flexibel. We werken niet met vaste contracten en je bepaalt zelf waarover en wanneer jij wil bloggen! Meld je blog aan via onze website en ervaar het concept zelf.

Yes, ik meld me aan!

Hoe werkt bloggen voor geld?

Je meldt je blog aan via onze website en ontvangt een tweede aanmeldformulier per mail. Pas je bij ons concept, dan heten we je van harte welkom bij Blog Brains! Vanaf nu kun je op een eenvoudige manier bloggen voor geld! We sturen je regelmatig een pitch met de leukste onderwerpen en opdrachtgevers om over te schrijven. Je hoeft hier alleen op te reageren met een korte motivatie en wij doen de rest! Bij je aanmelding geef je aan in welke categorieën je blogt, zodat je opdrachten ontvangt die in jouw straatje passen. Toch niet helemaal je ding of even geen tijd? Geen probleem! Jij hebt altijd de vrijheid om te kiezen. Bij Blog Brains kun je altijd bloggen voor geld. Welk bedrag je voor je blogartikel ontvangt, hangt af van je level. Hoe beter je blog, hoe meer je verdient. Groei je hard met je blog, dan kun je tussentijds stijgen. Je kunt dan in een hoger level terechtkomen en zo stijgen je inkomsten mee! Logisch toch?!

Samenwerken met 1800+ bloggers

Als onderneming kun je tegenwoordig bijna niet meer om influencer marketing heen. Waar een blogpagina voorheen voornamelijk een hobby was, willen de meeste bloggers nu geld ontvangen. Het is een serieuze branche geworden en de influencer marktplaatsen schieten als paddenstoelen uit de grond.

Blog Brains was het eerste bloggerplatform gericht op online vindbaarheid en is daarnaast nog steeds de enige die een full-service ervaring biedt.

We zorgen voor de mooiste samenwerkingen tussen bloggers en opdrachtgevers. We bepalen een strategie om jouw online vindbaarheid te verbeteren op basis van onze gratis analyse. We bepalen de juiste trefwoorden en zetten daarna relevante bloggers in. Tegelijkertijd neemt je naamsbekendheid toe, vergroten we de traffic naar je website en uiteindelijk neemt ook je conversie toe op 2 manieren. Het blogartikel triggert lezers om direct op jouw website te kopen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je beter vindbaar bent in Google, waardoor potentiële kopers eerder bij jou terechtkomen dan bij je concurrenten.

Unieke SEO based content

Bloggers creëren unieke content voor jouw onderneming en schrijven als onafhankelijk persoon. Hierdoor stralen ze vertrouwen uit naar hun volgers die in het blogartikel lezen over jouw merk. Met meer dan 1800 aangemelde bloggers, onderverdeeld in 28 categorieën en 5 levels vinden we altijd de perfecte match voor jou! We schrijven een toffe opdracht op basis van jullie voorwaarden en de meest enthousiaste bloggers worden uitgekozen om te schrijven.

Voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog! We can’t ask for more!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top