Bloggen voor geld

Wil jij als blogger graag meer inkomsten genereren met je blog of vlog? Maar ben je op zoek naar meer relevante en leuke onderwerpen om over te schrijven? Meld je dan aan als blogger of vlogger bij Blog Brains en wij zullen je in contact brengen met de leukste opdrachtgevers om over te bloggen! Zo kun jij vandaag nog starten met bloggen voor geld!

Start nu met geld verdienen met bloggen!

Blog Brains is het nieuwste blogger netwerk van Nederland. Wij zijn gestart om bloggers en opdrachtgevers aan elkaar te matchen. Dit vanuit het oogpunt dat bedrijven vaak op zoek zijn naar unieke content over hun producten, maar hier de tijd en kennis niet voor in huis hebben. Bloggers daarentegen zijn juist op zoek naar relevante onderwerpen waar zij over kunnen schrijven op hun blog. Zij willen graag bloggen voor geld om zo meer inkomsten te genereren. Dit is waar Blog Brains beide partijen bij kan helpen! Als ware match maker bekijken wij welke opdrachtgever en blogger bij elkaar passen. Zo houden we het voor beide partijen zo interessant mogelijk!

Blog Brains is op zoek naar een grote variatie aan bloggers!

Hoe kun jij geld verdienen met bloggen bij Blog Brains?

Blog Brains is opgericht om bloggers in contact te brengen met opdrachtgevers. Het maakt niet uit of je nu een beginnend blogger bent, of dat je al aan het bloggen voor geld bent. Wij gaan na je aanmelding bekijken of je in ons profiel past. Wanneer wij voelen dat er een match is, kun je aan de slag bij Blog Brains! Wij zullen je regelmatig een lijst opsturen met zeer verschillende onderwerpen waar jij uit kunt kiezen. Voor al deze onderwerpen hebben wij jouw creatieve brains nodig! Je kunt zelf bepalen welk product of welke dienst relevant is voor jouw blog. Daarnaast laten wij je helemaal vrij hoe vaak je een tekst schrijft en hoe vaak je dus gaat bloggen voor geld. Wij vinden het belangrijk dat jij 100% vrijheid hebt! Spreekt dit concept je aan? Meld je dan vandaag nog aan bij Blog Brains!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu