Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Blog Brains: dé linkbuilding specialist

De online wereld is niet meer weg te denken momenteel. De meeste mensen zijn grote delen van de dag online te vinden. En als bedrijf wil je natuurlijk die mensen bereiken! Topposities in Google hebben, is daarvoor erg belangrijk. Hoe hoger jouw website in Google staat, hoe meer jouw website vertoond en aangeklikt wordt, met meer verkopen als gevolg. Om hoger te komen in Google is een sterke linkbuilding essentieel. Maar dit is niet gemakkelijk. Dit kost veel tijd en vergt ook flink wat kennis. Het is verstandig om hier een linkbuilding specialist voor in te schakelen. En dat is Blog Brains!

Ik wil me aanmelden!

De voordelen van Blog Brains

Samenwerken met Blog Brains heeft een heleboel voordelen die we graag nog een keer voor je op een rijtje zetten!

Voordelen voor de opdrachtgever

 • Je kunt snel samenwerken met 2000+ bloggers
 • Je bespaart geld, tijd en moeite met het vinden naar de juiste bloggers
 • Je verhoogt je posities in de zoekmachines
 • Je krijgt meer exposure voor je producten of diensten
 • Je verhoogt de traffic naar je website
 • Je ontvangt altijd een gratis rapportage van de resultaten

Aanmelden

Voordelen voor de blogger

 • Je hoeft niet meer zelf op zoek naar opdrachtgevers
 • Je kunt snel geld verdienen met je blog
 • Je blijft baas over je eigen blog en kunt 100% creatief zijn
 • Je hoeft geen uitgebreide pitch te schrijven
 • Je hoeft nooit te onderhandelen over de prijs
 • Je hebt de vergoeding snel op je bankrekening staan

Wat is linkbuilding?

Bij linkbuilding ligt de focus op het verkrijgen van externe links, oftewel backlinks. Maar het is wel belangrijk wat voor soort backlinks je hiervoor inzet. Je kunt niet zomaar elke soort link gebruiken. Een onnatuurlijk linkprofiel kan er zelfs voor zorgen dat de zoekmachine je afstraft. Het is dus belangrijk dat je voldoende kwalitatieve backlinks naar jouw website laat linken. Een linkbuilding specialist als Blog Brains kan je hiermee helpen. Wij zorgen ervoor dat jij kwalitatieve backlinks krijgt en dat jouw posities in Google snel stijgen!

Wat doet een linkbuilding specialist?

Als linkbuilding specialist nemen wij de complete off page SEO voor jou uit handen. Dit doen we aan de hand van de volgende stappen:

1. Eerst maken we een grondige analyse van jouw website. Tijdens deze analyse kijken we o.a. naar jouw linkprofiel, het linkprofiel van concurrenten en de content op je website. 

2. Op basis van deze analyse gaan we een strategie bepalen. Dit betekent: op welke zoekwoorden gaan we ons richten en hoeveel / welke bloggers hebben we hiervoor nodig? De strategie heeft als doel om topposities voor jou te gaan behalen in Google. 

3. Na het startschot zetten wij een pitch uit over jouw bedrijf onder relevante bloggers uit ons netwerk. Hierin kunnen we gebruik maken van ons netwerk dat bestaat uit meer dan 2000 bloggers. Wanneer de bloggers geïnteresseerd zijn, kunnen zij zich aanmelden voor de opdracht. 

Wat doet een linkbuilding specialist?

4. Uit alle aanmeldingen kiezen we de meest geschikte blogger voor deze klus. Hierbij letten we o.a. op de domeinwaarde, trust flow, citation flow en unieke bezoekers per maand. 

5. Vervolgens schrijven de geselecteerde bloggers een volledig artikel over jouw bedrijf. Hierin verwerken zij de opgegeven zoekwoorden met links naar jouw website. 

Wanneer alle blogartikelen online staan delen wij alle links met je, samen met een rapportage. In die rapportage zie je precies wat het effect van de blogger samenwerking is op jouw posities in Google. Wij als linkbuilding specialist nemen dan samen met jou de resultaten door en passen hier het voorstel voor de volgende maand op aan.

Op naar de top!

Wil je met jouw bedrijf de topposities van Google bestormen? Dan raden we aan om een linkbuilding specialist als Blog Brains in te schakelen. Ben je benieuwd wat Blog Brains voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan de gratis analyse aan. Met Blog Brains is online succes gegarandeerd! 

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top