Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Vijf blog levels: snel en transparant samenwerken!

Om lekker snel en efficiënt samen te kunnen werken hebben we 5 blog levels in het leven geroepen. Elke blog wordt door onze “Brain Box” beoordeeld op tientallen verschillende parameters (zoals domeinwaarde, unieke bezoekersaantallen en social media bereik). Op basis van deze parameters wordt elke blog in een van onze levels ingedeeld: Newbie, Talent, Wizard, Genius of Elite. Aan elk level hangt een vast tarief, zodat beide partijen van tevoren weten wat de samenwerking gaat kosten / opbrengen. Niet meer urenlang onderhandelen dus! Hieronder lichten we elk level even kort toe.

Newbie – Startende blogger

Val je in het level “Newbie” dan ben je net gestart of pas kort bezig met bloggen. Je bent helaas nog niet zo interessant voor opdrachtgevers, maar wat niet is kan nog komen! Werk aan je blog en zorg voor meer volgers van je blog op social media, trek meer bezoek aan en zorg voor meer interactie op je blog zodat je aantrekkelijker wordt voor opdrachtgevers en je level stijgt naar Talent.

Talent – Junior blogger

Val je in het level “Talent” dan ben je al even bezig en ga je lekker! Je hebt al een redelijk trackrecord opgebouwd op het gebied van posts, interactie en volgers! Wellicht werk je zelfs al regelmatig samen met opdrachtgevers? Kortom, je hebt er veel plezier in en bent goed bezig op weg naar meer groei van bezoek en volgers. Met jouw blog ben je nu al interessant voor opdrachtgevers.

Wizard – Medior blogger

Val je in het level “Wizard” dan ben jij al een ervaren blogger en maak je elke dag weer veel bezoekers blij met jouw magische schrijfwijze! Je hebt een grote groep vaste bezoekers en volgers opgebouwd. Waarschijnlijk werk je al vaak samen met opdrachtgevers en is je blog zelfs al wel jouw eigen bedrijf! Voor onze opdrachtgevers is jouw blog erg interessant!

Genius – Senior blogger

Val je in het level “Genius” dan ben jij een echte pro in bloggen! Je bent al een aantal jaar bezig en jouw blog is waarschijnlijk al een bedrijf. Elke dag werk je er keihard voor om heel veel volgers te voorzien van de leukste content. Je hebt echte fans en indrukwekkende statistieken, niemand kan meer om jou heen. Een echte genie in bloggen dus!

Elite – Professioneel blogger

Val je in level “Elite” dan ben je een “Bekende Blogger” en een fulltime, professioneel blogger met een extreem goede blog, veel volgers, hoge mate van interactie op je blog en gaan al je activiteiten op je social media kanalen gepaard met een hoge viraliteit en goede interactie.

Je hebt erg veel unieke bezoekers, je bent een autoriteit, hebt expertise en hebt een goede reputatie opgebouwd. Met jou kunnen we zeer relevant de juiste, grote doelgroepen benaderen. Dit level is een maatwerktarief en valt buiten onze reguliere tarieven.

Back To Top