Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Bloggers gezocht: betaald! Samenwerken met 2000+ bloggers

Ben jij als online ondernemer op zoek naar 100% originele content over je producten, diensten of je gehele bedrijf? Dan hebben wij de oplossing voor je! Blog Brains zorgt voor succesvolle samenwerkingen tussen bloggers en opdrachtgevers. Op basis van onze gratis analyse bepalen we een strategie om de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je onderneming te verbeteren. Dit doen we door middel van samenwerkingen met echte, relevante bloggers. Benieuwd?

Hoe het werkt

De voordelen van Blog Brains

Samenwerken met Blog Brains heeft een heleboel voordelen die we graag nog een keer voor je op een rijtje zetten!

Voordelen voor de opdrachtgever

 • Je kunt snel samenwerken met 2000+ bloggers
 • Je bespaart geld, tijd en moeite met het vinden naar de juiste bloggers
 • Je verhoogt je posities in de zoekmachines
 • Je krijgt meer exposure voor je producten of diensten
 • Je verhoogt de traffic naar je website
 • Je ontvangt altijd een gratis rapportage van de resultaten

Aanmelden

Voordelen voor de blogger

 • Je hoeft niet meer zelf op zoek naar opdrachtgevers
 • Je kunt snel geld verdienen met je blog
 • Je blijft baas over je eigen blog en kunt 100% creatief zijn
 • Je hoeft geen uitgebreide pitch te schrijven
 • Je hoeft nooit te onderhandelen over de prijs
 • Je hebt de vergoeding snel op je bankrekening staan

Zoek je betaalde blogsamenwerkingen?

We zetten in op het verbeteren van je organische vindbaarheid. Het mooie aan een samenwerking via ons is dat je naamsbekendheid (exposure) ook toeneemt. Ook is de kans op meer traffic en conversie mogelijk. Hoe werkt dit dan? Op twee manieren: de lezers van het blogartikel worden bewust van je bedrijf en product én door de linkwaarde van de blog komt jouw website hoger terecht in de zoekmachine. Dit leidt vaak tot meer conversies!

Bloggers gezocht: betaald

Het grote voordeel van Blog Brains is dat wij geen doe-het-zelf platform zijn. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en bieden een full service ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden. We nemen dan direct contact met je op om jouw wensen te bespreken. Vervolgens werken we jouw opdracht kosteloos uit in een pitch om de bloggers enthousiast te maken. De bloggers kunnen dan zelf kiezen of het onderwerp hen aanspreekt. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van hun bereik en behaal jij het beste resultaat!

Na een kleine week hebben we altijd voldoende enthousiaste aanmeldingen binnen en kunnen we een blogger selectie gaan maken. Wij zetten al jouw wensen op papier en geven dit door aan de geselecteerde bloggers. Zij krijgen vervolgens 14 dagen de tijd om het blogartikel te schrijven en plaatsen. Wij controleren alles en pas na onze goedkeuring mogen de artikelen online. Zodra alle gecontroleerde blogartikelen  online staan leveren wij ze aan je op. Tot slot ontvang je ook nog een gratis rapportage van de resultaten.

Meld je hier aan als opdrachtgever en ervaar het Blog Brains concept zelf!

Geld verdienen met jouw blog

Heb jij een leuke blog waarvoor je regelmatig blogartikelen schrijft en wil jij hier graag (meer) geld mee verdienen? Sluit je dan aan bij het Blog Brains netwerk! Wij zorgen ervoor dat je als blogger regelmatig betaalde opdrachten in je mailbox ontvangt die passen bij jouw blog. Maar.. Jij kiest! Je bepaalt bij elke opdracht zelf of je deze wel of niet wil aannemen.

Het fijne van Blog Brains is dat wij een full service bureau zijn. Dit is voor beide partijen fijn, want als blogger hoef je je alleen nog maar bezig te houden met wat je het allerleukste vindt: blogartikelen schrijven! Je hoeft geen tijd meer te steken in het zoeken naar opdrachten, onderhandelen en prijsafspraken maken. Wij hebben de opdrachtgevers namelijk allemaal al in ons bestand en kunnen ze direct matchen aan bijpassende bloggers. Het enige wat we van jou nodig hebben zijn je brains om creatieve teksten te schrijven!

Bij Blog Brains kun je helemaal zelf, vrij bepalen wanneer en hoe je schrijft. Voor elk blogartikel dat je schrijft krijg je een vergoeding. Deze vergoeding hangt af van het level waar jouw blog in valt. Benieuwd in welk blog level jouw blog valt? Meld je dan hier aan als blogger en start vandaag nog met samenwerken!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top