Bloggers gezocht: betaald!

Voor het nieuwste blogger netwerk van Nederland zijn wij op zoek naar bloggers en vloggers! Wil jij graag meer relevante onderwerpen om over te bloggen en daarnaast meer inkomsten genereren met je blog? Meld je dan nu aan als blogger bij Blog Brains en profiteer direct! Ook zijn wij nog op zoek naar opdrachtgevers die graag meer bekendheid willen!

Betaald worden met je blog?

Wil jij graag meer verdienen met het schrijven van leuke blogartikelen? Start dan een samenwerking met Blog Brains! Wij zullen zorgen voor een regelmatige lijst met relevante onderwerpen waar jij over kan schrijven. Het enige wat we van jou nodig hebben zijn je brains om creatieve teksten te schrijven!
Jij bent zelf helemaal vrij om te bepalen wanneer en waarover je schrijft. Voor elke tekst die je schrijft krijg je een leuke vergoeding. Je hebt dus zelf in de hand hoeveel je verdient met het schrijven van je blogs. Hoe vaker je schrijft, hoe meer je zal verdienen! Omdat wij ons netwerk van bloggers zo groot en gevarieerd mogelijk willen houden, worden er momenteel nog bloggers gezocht betaald, dus meld je snel aan!

Start vandaag nog een samenwerking met Blog Brains!

Betaalde bloggers gezocht?

Ben jij als bedrijf op zoek naar originele content over je producten, diensten of het gehele bedrijf? Meld je dan nu aan als opdrachtgever bij Blog Brains!

Blog Brains biedt jou als bedrijf de kans om op een leuke manier jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij jouw potentiële klanten! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden als opdrachtgever. Hierna gaan we je opdracht op een leuke manier vermelden in een mail die naar de bloggers wordt gestuurd. Zij kunnen dan kiezen welk onderwerp hen en hun volgers aanspreekt. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van hun bereik en behaal jij het beste resultaat! Meld je dus snel aan als opdrachtgever en ontvang binnen no time meer bekendheid voor jou producten, diensten of bedrijf!

Er worden ook nog bloggers gezocht betaald, dus wil jij meer geld verdienen met je blog? Meld je dan snel aan!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu