Blogger gezocht: betaald!

Blog Brains / Blogger gezocht: betaald!

Bloggers gezocht: betaald!

Wij zoeken bloggers! Ga jij de samenwerking aan met Blog Brains?

Voor het nieuwste blogger netwerk van Nederland zijn wij op zoek naar bloggers en vloggers! Wil jij graag meer relevante onderwerpen om over te bloggen en daarnaast meer inkomsten genereren met je blog? Meld je dan nu aan als blogger bij Blog Brains en profiteer direct! Ook zijn wij nog op zoek naar opdrachtgevers die graag meer bekendheid willen!

Betaald worden met je blog?

Wil jij graag meer verdienen met het schrijven van leuke blogartikelen? Start dan een samenwerking met Blog Brains! Wij zorgen ervoor dat je regelmatig relevante onderwerpen ontvangt waar jij over kan schrijven. Jij kiest! Het enige wat we van jou nodig hebben zijn je brains om creatieve teksten te schrijven!
Bij Blog Brains kun je helemaal zelf, vrij bepalen wanneer en hoe je schrijft. Voor elk blogartikel dat je schrijft krijg je een vergoeding. Je hebt zelf in de hand hoe vaak je kiest en hoeveel je verdient met het schrijven van blogs.

Zoek je betaalde bloggers?

Ben jij als bureau of online ondernemer op zoek naar 100% originele content over je producten, diensten of je gehele bedrijf? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Blog Brains!
Blog Brains biedt je, als bedrijf, de kans om op een originele manier jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten! Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden. Hierna gaan we je opdracht pitchen binnen ons netwerk. Onze partners kunnen dan kiezen of het onderwerp hen aanspreekt. Hierdoor wordt er optimaal gebruik gemaakt van hun bereik en behaal jij het beste resultaat!