Content voor Ingelogde Gebruikers
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Over Blog Brains

In de zoektocht naar de beste vorm en kwaliteit van content marketing, de behoefte van internet marketeers aan de juiste aandacht van influencers en de vraag naar unieke, kwalitatieve content rondom een website is Blog Brains ontstaan. Blog Brains is een influencer marketing concept dat anders is dan anderen, vernieuwend, schaalbaar en erg gestructureerd is. De wijze van samenwerking met bloggers is anders, het verdienmodel is gebaseerd op heldere afspraken en we geven bloggers van ieder niveau een kans om te scoren met zijn of haar inspanningen.

Meer over ons

Blog Brains is geen geautomatiseerd platform waarbij de blogger moet bieden om te mogen posten. Wij bieden de opdrachtgevers de mogelijkheid om met bloggers samen te werken en niet andersom! Tevens geloven we in persoonlijk contact. Mensen doen uiteindelijk zaken met mensen! We willen onze opdrachtgevers koppelen aan de beste en meest relevante bloggers met het meeste rendement voor beide partijen.

Kamiel van Riel

Hi, ik ben Kamiel! Ik ben de eigenaar en bedenker van Blog Brains. Het eerste (en beste ;-)) SEO blogmarketing bureau van Nederland!

Ik houd me vooral bezig met werven van nieuwe opdrachtgevers. Ik heb het Blog Brains concept 2015 bedacht omdat ik een kans zag om met echte bloggers SEO-based samen te werken. Mijn andere bedrijf Linkbuilding Partner was toen al enkele jaren actief. Samen met Vera en Annegien runnen we dit toffe concept nu al vele jaren en het groeit elk jaar weer. Ik vind het belangrijk dat we dicht bij onze kernwaardes blijven: persoonlijk advies en contact. We zullen daarom nooit geautomatiseerd DIY blogplatform worden want wij hebben bloggers nodig, niet andersom. Kortom, respect voor onze bloggers staat hoog in het vaandel.

Naast Blog Brains zit ik niet bepaald stil. Ik heb namelijk nog een aantal bedrijven. Een hele toffe webshop gespecialiseerd in de keramische BBQ, een BBQ shop, een website en marketing bureau en ik verhuur de supergave e-chopper.

Vera van der Stelt

Hi, ik ben Vera! Wanneer je je als blogger bij Blog Brains hebt aangemeld, heb je misschien mijn naam al een keer voorbij zien komen. Zo ben ik de schakel tussen de bloggers en de opdrachtgevers en pitch ik gave, nieuwe opdrachten die ik vervolgens uitzet onder onze blogcommunity van Blog Brains. Daarnaast heb ik elke dag contact met de bloggers, check ik de geschreven blogartikelen en beoordeel ik de blogs. Genoeg te doen dus!

De perfecte match zoeken tussen de opdrachtgevers en bloggers, dat is waar ik nou echt blij van word. Naast mijn leuke baan bij Blog Brains heb ik zelf ook een reisblog TripadVera waar ik mijn favoriete landen, foto’s en tips deel.

Annegien Span-Roelen

Hi, mijn naam is Annegien, 40 jaar oud, getrouwd en trotse moeder van twee prachtige kinderen. Ik ben geboren en getogen in de Kets (Kaatsheuvel) en momenteel werkzaam als freelancer bij Blog Brains. Ik ben het aanspreekpunt voor alle inkomende leads van potentiële opdrachtgevers en daarnaast ben ik actief op zoek naar toffe samenwerkingen voor “onze” bloggers. Ik benader dus dagelijks bedrijven waarvan wij vinden dat ze met ons zouden moeten werken.

In het weekend vind ik het heerlijk om met familie en vrienden gezellig te borrelen en te eten. ’s Zomers wandel ik het liefst in de bossen of op het strand en in de winter sta ik graag op de latten. O ja, mijn guilty pleasure; cola light om 9 uur ’s ochtends ?”.

Scroll naar boven