Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Wij zijn Blog Brains!

Ontstaan tijdens de zoektocht naar de beste kwaliteit binnen internet marketing en Off Page SEO. Al in 2014 werd de behoefte, door Blog Brains oprichter Kamiel, gesignaleerd dat internet marketeers graag samen wilde werken met bloggers en influencers teneinde unieke, kwalitatieve content rondom websites te creëren.

Blog Brains is vernieuwend, schaalbaar en gestructureerd. De wijze van samenwerking met bloggers is anders, het verdienmodel is namelijk gebaseerd op heldere, vaste en eerlijke afspraken. Blog Brains geeft bloggers van ieder niveau een kans om te scoren en te verdienen met zijn of haar inspanningen.

Wij zijn persoonlijk!

Blog Brains is geen geautomatiseerd platform waarbij de blogger moet bieden om te mogen posten.

Wij bieden de opdrachtgevers de mogelijkheid om met bloggers samen te werken, niet andersom! We hebben content creators nodig en daarom behandelen ze met respect en dingen niet af! Vaste afspraken, vaste prijzen. Dat werkt voor iedereen eerlijk en transparant.

Tevens geloven we in persoonlijk contact. Mensen doen uiteindelijk zaken met mensen! We koppelen onze opdrachtgevers manueel aan de beste en meest relevante bloggers. Dat levert het meeste rendement op voor beide partijen!

Back To Top