Over ons

Over het concept

Even een stukje geschiedenis…in de zoektocht naar een betere vorm en kwaliteit van content marketing, de behoefte van internet ondernemers aan de juiste aandacht van influencers en de vraag naar unieke, kwalitatieve content rondom een website is Blog Brains ontstaan.

Blog Brains is een SEO based influencer marketing concept dat onderdeel is van een totaalvisie op het gebied van Internet Marketing van oprichter Kamiel. Het is vernieuwend, gestructureerd en de samenwerkingswijze met partners is anders, het verdienmodel is anders en we geven elk niveau blogger, Instagrammer en social influencer een kans om te scoren met zijn of haar inspanningen.

Het Blog Brains concept is zeer dynamisch. We breiden het concept stapsgewijs uit naar meer bloggers, mooie opdrachtgevers, gastbloggers en social influencers.

Meld je aan als opdrachtgever of als opdrachtnemer. We blijven deze formule doorontwikkelen!

Het Blog Brains team is klein en slagvaardig. We groeien gestaag, werken hard aan automatisering maar geloven in persoonlijk contact. Mensen doen teneinde zaken met mensen! We willen onze opdrachtgever koppelen aan de beste bloggers met het meeste rendement voor beide partijen.

Groet, Team Blog Brains!

Over Kristel

Hi, ik ben Kristel, leuk om je (digitaal) te ontmoeten! Als je je hebt aangemeld bij Blog Brains zullen we elkaar ongetwijfeld vaak spreken. In principe regel ik alles achter de schermen bij Blog Brains. Van het beoordelen van blogs, persoonlijk contact met alle bloggers en het checken van blogartikelen tot het contact met opdrachtgevers en opdrachten uitzetten. 

Ik word blij van het samenbrengen van bedrijven met de juiste bloggers en social influencers. Samen tot toffe, creatieve samenwerkingen komen, dat is wat ik het liefste doe! Daarnaast ben ik ook gek op lekker eten (voornamelijk sushi en chocolade), schoenen, internet, mode en natuurlijk urenlang (blogs) lezen en bloggen! Naast mijn werk bij Blog Brains run ik de mode webshop ZoYou.nl en schrijf ik ook op mijn eigen blog: Styled by Kris. Druk druk druk dus, maar ik kan wel mooi zeggen dat ik de 2 leukste banen in de wereld heb 😉

Kristel in hashtags:

#sushilover #blogaddict #girlboss #londonlover #cactusfreak

Over Roel

Roel! Is de naam. Als je een opdracht wilt aanmelden maar nog vragen hebt dan zul je me zeker spreken en als je het op prijs stelt kom ik graag bij je langs om je meer over Blog Brains en de mogelijkheden te vertellen. Ik hou me, bij Blog Brains, namelijk bezig met New Business, het organiseren van de evenementen en allerhande commerciële en marketing activiteiten.

Dus nu heb je bij deze ook direct een beeld van de persoon achter de telefoon! Mensen bij elkaar brengen om elkaar te versterken is iets wat ik graag doe en vol met passie. Graag breng ik iedereen op de hoogte die gebruik kan maken van onze diensten. Je kunt me bereiken via roel@blogbrains.nl. Tot snel?

Roel in hashtags:

#fitness #festivals #gezelligheid #mensenmens

Over Kamiel

En ik ben Kamiel! Mij zul je wat minder vaak spreken als je samenwerkt met Blog Brains. Ik hou me vooral bezig met het verbeteren van het concept en met de nieuwe opdrachtgevers. Bij deze laatste probeer ik, samen met Roel, zoveel mogelijk mooie opdrachten te vinden.

Het Blog Brains concept is door mij bedacht en ik heb het uitgewerkt tot wat het nu is. Kristel is hierin overigens mijn steun en toeverlaat! Klaar zijn we allerminst want ik heb nog veel ideeën, ambities en ik wil graag verder automatiseren zodat het nog aantrekkelijker wordt voor iedereen. Ik zit sowieso niet stil want ik heb, naast Blog Brains, ook nog Two Step Web & Marketing en een webwinkel in BBQ’s genaamd Kamado Express.

Kamiel in hashtags:

#bbqfanaat #sometimestheboss #viggofeddelieslover #gezondeworkaholic #deurdoen

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu