Content voor Ingelogde Gebruikers
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Over Blog Brains

In de zoektocht naar de beste vorm en kwaliteit van content marketing, de behoefte van internet marketeers aan de juiste aandacht van influencers en de vraag naar unieke, kwalitatieve content rondom een website is Blog Brains ontstaan. Blog Brains is een influencer marketing concept dat anders is dan anderen, vernieuwend, schaalbaar en erg gestructureerd is. De wijze van samenwerking met bloggers is anders, het verdienmodel is gebaseerd op heldere afspraken en we geven bloggers van ieder niveau een kans om te scoren met zijn of haar inspanningen.

Meer over ons

Blog Brains is geen geautomatiseerd platform waarbij de blogger moet bieden om te mogen posten. Wij bieden de opdrachtgevers de mogelijkheid om met bloggers samen te werken en niet andersom! Tevens geloven we in persoonlijk contact. Mensen doen uiteindelijk zaken met mensen! We willen onze opdrachtgevers koppelen aan de beste en meest relevante bloggers met het meeste rendement voor beide partijen.

Kristel de Bie

Hi, ik ben Kristel, leuk om je hier (digitaal) te ontmoeten! Als je je hebt aangemeld bij Blog Brains zullen we elkaar ongetwijfeld spreken. In principe regel ik alles achter de schermen bij Blog Brains. Van het beoordelen van blogs, persoonlijk contact, het checken van blogartikelen tot het contact met opdrachtgevers en opdrachten uitzetten.

Ik word blij van het samenbrengen van bedrijven met de juiste bloggers en influencers. Samen tot toffe, creatieve samenwerkingen komen, dat is wat ik het liefste doe! Naast mijn werk bij Blog Brains ben ik het gezicht achter tassenmerk Treasure label en schrijf ik ook op mijn eigen blog: Styled by Kris.

Kamiel van Riel

Hi, ik ben Kamiel! Ik ben de oprichter en bedenker van Blog Brains. Het eerste SEO blogmarketing bureau van Nederland! Ik houd me vooral bezig met opdrachtgevers en het verbeteren van het concept.

Het Blog Brains concept is door mij in 2015 bedacht en ik heb het uitgewerkt tot wat het nu is. Kristel is hierin mijn steun en toeverlaat. Dat was nodig want ik heb nog veel ideeën en ambities. Zo wil ik graag verder automatiseren zodat het nog aantrekkelijker wordt voor opdrachtgevers. We worden overigens nooit een DIY platform, daarvoor respecteer ik de bloggers die met ons willen werken teveel.

Ik zit sowieso niet stil want ik heb, naast Blog Brains, nog vier bedrijven. O.a. een hele leuke webshop in keramische BBQ’s en een lokaal marketing bedrijf.

Scroll naar boven