Bloggen voor bedrijven

Ben jij een blogger of vlogger en ben jij op zoek naar relevante onderwerpen voor je blog of vlog? En wil jij daarnaast extra inkomsten genereren? Start dan een samenwerking met Blog Brains en ga bloggen voor bedrijven! Bij Blog Brains heb je de keuze uit een ruim aanbod van producten of diensten van onze opdrachtgevers!

Waarom zoeken bedrijven bloggers?

Het wordt voor veel bedrijven steeds lastiger om hun producten of diensten op een leuke manier onder de aandacht van hun potentiële klanten te krijgen. Consumenten worden steeds slimmer in het blokkeren van traditionele marketing, denk aan ad-blockers, volg-me-niet registers, enz. Wanneer bloggers een positieve review schrijven over een product, zal dit veel meer waarde hebben voor de consument! Zij verkopen als het ware deze producten als onafhankelijk persoon! Meld je dus snel aan als opdrachtgever of blogger en Blog Brains zal jullie met elkaar in contact brengen!

Naast dat Blog Brains voor een ruime variatie aan onderwerpen zal zorgen, word je als blogger ook nog betaald! Voor elk artikel dat je schrijft zul je een leuke vergoeding ontvangen. De hoogte van deze vergoeding zal afhankelijk zijn van het level waarin je valt (Newbie, Talent, Wizard of Genius). Wanneer je blog groeit, zul je automatisch meer gaan verdienen!

Ga bloggen voor bedrijven en verdien bij met je blog!

Bloggen voor bedrijven bij Blog Brains!

Als blogger bij Blog Brains zul je aan de slag gaan bij het nieuwste blogger netwerk van Nederland! Je zult regelmatig een mail ontvangen met de leukste onderwerpen, producten, diensten of bedrijven. Jij hebt helemaal de vrije keuze waarover je gaat bloggen! Wij laten jou helemaal vrij óf en wanneer je blogt. Je zit bij ons niet vast aan een contract of andere verplichtingen. Wij vinden het belangrijk dat de onderwerpen waar jij over schrijft, jou en je volgers aanspreken. Hierdoor behalen we het beste resultaat voor onze opdrachtgevers!

Kortom, wanneer je gaat bloggen voor bedrijven bij Blog Brains, zul je altijd inspiratie hebben om over te bloggen en een leuk extraatje verdienen! Aarzel dus niet en start vandaag nog een samenwerking met Blog Brains en haar vele opdrachtgevers!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu