Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Bloggen voor bedrijven? Meld je aan bij Blog Brains!

Je kunt tegenwoordig bijna niet meer om influencer marketing heen. Waar bloggen voorheen nog met name een hobby was, gaan influencers nu bloggen voor bedrijven. Naast dat een blogartikel natuurlijk veel naamsbekendheid oplevert voor een merk, heeft het ook een heel groot voordeel voor de online vindbaarheid. Dat wordt vaak vergeten, terwijl dit een belangrijke factor is in het vinden van de juiste samenwerking tussen blogger en opdrachtgever. Blog Brains was het eerste blogger platform gericht op online vindbaarheid en is daarnaast nog steeds de enige die een full-service ervaring biedt. Dit levert voordelen op voor beide partijen!

Ik wil me aanmelden

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Geld verdienen

Jij krijgt als blogger voor elke samenwerking via Blog Brains betaald! Het tarief hangt af van jouw blog level.

Veel vrijheid

Jij bent de baas over jouw blog! Jij kiest dus altijd zelf voor welke opdrachten je graag wil schrijven.

Bespaar tijd

Geen moeite en tijd meer steken in het vinden van opdrachtgevers, want die hebben wij al voor je gevonden!

100% eigen creatieve inbreng

Jij bepaalt zelf de insteek van een blogartikel. Jouw creatieve inbreng is meer dan welkom!

Snel samenwerken

Wij sturen jou gericht opdrachten op basis van de door jou opgegeven categorieën. Zo komen we altijd snel tot een goede match!

Niet op prijs concurreren

Door onze vaste levels en vaste tarieven, hoef jij bij Blog Brains niet op prijs te concurreren met andere bloggers!

Zoek je bloggers voor je bedrijf?

Je kunt tegenwoordig bijna niet meer om influencer marketing heen. Waar bloggen voorheen nog met name een hobby was, gaan influencers nu bloggen voor bedrijven. Naast dat een blogartikel natuurlijk veel naamsbekendheid oplevert voor een merk, heeft het ook een heel groot voordeel voor de online vindbaarheid. Dat wordt vaak vergeten, terwijl dit een belangrijke factor is in het vinden van de juiste samenwerking tussen blogger en opdrachtgever. Blog Brains was het eerste blogger platform gericht op online vindbaarheid en is daarnaast nog steeds de enige die een full-service ervaring biedt. Dit levert voordelen op voor beide partijen.

Ja, ik meld me aan!

Vaste prijzen en niet onderhandelen

We werken bij Blog Brains met vaste prijzen per blog level. Hierdoor weet je als blogger altijd vooraf wat een blogartikel op gaat leveren. Je hoeft niet te concurreren met andere bloggers op basis van prijs. Je hoeft je alleen te focussen op het blijven verbeteren van je blog. Hoe beter je blog, hoe hoger je level, hoe meer je verdient. Voor de opdrachtgever zorgen de tarieven ervoor dat ze een maandelijks budget vast kunnen stellen voor influencer marketing en niet telkens losse prijsafspraken hoeven te maken.

Onze 28 categorieën zorgen voor de perfecte match

Als opdrachtgever kun je vooraf aangeven welke categorieën relevant zijn voor jouw onderneming. Wij kunnen de opdracht dan efficiënt uitzetten en de juiste bloggers benaderen. De aanmeldingen die binnenkomen worden door ons beoordeeld op basis van de doelen en voorwaarden die we vooraf samen afgesproken hebben.

Als blogger weet je daardoor zeker dat je alleen opdrachten ontvangt die passen bij jouw favoriete blogonderwerpen. Je hoeft alleen te reageren met een korte motivatie. We verwachten geen ellenlange pitch waarin je jezelf verkoopt. Je hebt niet voor niks bericht van ons ontvangen. Heb je een keer geen tijd om te schrijven of past het toch niet helemaal bij je? Geen probleem! Je behoudt als blogger altijd keuzevrijheid.

Authentiek en creatief

Doordat de opdrachten altijd naar bloggers gestuurd worden die bij het onderwerp passen en zij zelf bepalen of ze reageren, krijg je altijd enthousiaste en creatieve blogartikelen met een persoonlijke kijk op het onderwerp. Wanneer je gaat bloggen voor bedrijven is het belangrijk om ook rekening te houden met de zoekmachine. We maken altijd een gratis analyse voor de opdrachtgever, waaruit blijkt welke trefwoorden belangrijk zijn om in het blogartikel terug te laten komen. Dit zorgt ervoor dat de opdrachtgever beter vindbaar wordt, maar een SEO-vriendelijk blogartikel is ook zeker belangrijk voor de blogger zelf.

Twee vliegen in één klap

Het is voor veel bedrijven lastig om producten of diensten op een leuke manier onder de aandacht van hun potentiële klanten te krijgen. Consumenten worden steeds slimmer in het blokkeren van traditionele marketing, denk aan ad-blockers en volg-me-niet registers. Wanneer bloggers een positieve review schrijven over een product, zal dit veel meer waarde hebben voor de consument en vergroot jouw naamsbekendheid! Zij verkopen als het ware deze producten als onafhankelijk persoon. Dit doen ze vanuit een persoonlijk oogpunt, terwijl ze tegelijkertijd bloggen voor bedrijven. Door gebruik te maken van de juiste trefwoorden, wordt jouw onderneming beter vindbaar in de zoekmachine en zorgen we ervoor dat de samenwerking langdurig effect heeft.

Als blogger kun je op een betrouwbare manier samenwerkingen aangaan zonder het persoonlijke karakter van je blog te verliezen. We zorgen ervoor dat je geen energie verspilt aan het zoeken van opdrachtgevers en het schrijven van lange pitches. Je kunt je weer focussen op waar je goed in bent: bloggen!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top