Bloggen voor bedrijven

Blog Brains / Bloggen voor bedrijven

Bloggen voor bedrijven

Blog samenwerkingen met bedrijven? Blog Brains!

Ben jij een blogger en op zoek naar relevante samenwerkingen en onderwerpen voor je blog of social media kanaal? En wil jij extra inkomsten genereren? Start dan een samenwerking met Blog Brains en ga bloggen voor bedrijven! Bij Blog Brains heb je de keuze uit een ruim aanbod van producten of diensten van onze opdrachtgevers!

Waarom zoeken bedrijven bloggers?

Het is voor veel bedrijven lastig om producten of diensten op een leuke manier onder de aandacht van hun potentiële klanten te krijgen. Consumenten worden steeds slimmer in het blokkeren van traditionele marketing, denk aan ad-blockers en volg-me-niet registers. Wanneer bloggers een positieve review schrijven over een product, zal dit veel meer waarde hebben voor de consument! Zij verkopen als het ware deze producten als onafhankelijk persoon. Dit doen ze vanuit een persoonlijk oogpunt, terwijl ze tegelijkertijd bloggen voor bedrijven. Meld je dus snel aan als opdrachtgever of blogger en Blog Brains zal jullie met elkaar in contact brengen!

Naast dat Blog Brains voor een ruime variatie aan onderwerpen zorgt, word je als blogger ook betaald! Voor elke post of artikel dat je schrijft zul je een vergoeding ontvangen. De hoogte van deze vergoeding zal afhankelijk zijn van het level waarin je valt.

Bloggen voor bedrijven samen met Blog Brains!

Als blogger bij Blog Brains zul je aan de slag gaan bij het grootste blogger netwerk van Nederland! Je zult regelmatig een pitch ontvangen met de leukste onderwerpen, producten, diensten of bedrijven. Jij hebt helemaal de vrije keuze hoe je de opdracht gaat bloggen! Wij laten jou helemaal vrij óf en wanneer met ons blogt.

Je zit bij ons niet vast aan een contract of andere verplichtingen. Wij vinden het belangrijk dat de onderwerpen waar jij over schrijft, jou en je volgers aanspreken. Hiermee behalen we het beste resultaat voor onze opdrachtgevers!

Kortom, wanneer je gaat bloggen voor bedrijven bij Blog Brains, zul je altijd input van ons hebben om te bloggen en geld te verdienen! Aarzel dus niet en start vandaag nog een samenwerking met Blog Brains en haar vele professionele opdrachtgevers!