Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Werk samen met het grootste blog platform van Nederland!

Blog Brains is een persoonlijk blog platform dat bestaat uit meer dan 2000 bloggers en social influencers die graag willen schrijven of posten voor opdrachtgevers. We hebben een groot netwerk aan opdrachtgevers die op zoek zijn naar unieke content over hun producten, diensten of hun bedrijf. Vaak hebben zij niet de tijd of kennis om goede samenwerkingen te realiseren. De oplossing? Blog Brains!

Ik wil me aanmelden!

De voordelen van Blog Brains

Samenwerken met Blog Brains heeft een heleboel voordelen die we graag nog een keer voor je op een rijtje zetten!

Voordelen voor de opdrachtgever

 • Je kunt snel samenwerken met 2000+ bloggers
 • Je bespaart geld, tijd en moeite met het vinden naar de juiste bloggers
 • Je verhoogt je posities in de zoekmachines
 • Je krijgt meer exposure voor je producten of diensten
 • Je verhoogt de traffic naar je website
 • Je ontvangt altijd een gratis rapportage van de resultaten

Aanmelden

Voordelen voor de blogger

 • Je hoeft niet meer zelf op zoek naar opdrachtgevers
 • Je kunt snel geld verdienen met je blog
 • Je blijft baas over je eigen blog en kunt 100% creatief zijn
 • Je hoeft geen uitgebreide pitch te schrijven
 • Je hoeft nooit te onderhandelen over de prijs
 • Je hebt de vergoeding snel op je bankrekening staan

Sluit je ook aan bij ons blog platform!

Influencer marketing is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een veelgebruikt marketingmiddel. Vaak worden bloggers ingezet om de naamsbekendheid van een bepaald product of dienst te vergroten of interactie met de doelgroep creëren. Maar influencer marketing biedt veel meer voordelen. Door het inzetten van relevante bloggers op de juist trefwoorden kun je als onderneming namelijk je positie in de zoekmachines laten stijgen! Blog Brains was het eerste Nederlandse blog platform gericht op online vindbaarheid. Ons doel is om het maximale uit de influencer campagnes te halen! Zowel voor de bloggers als de opdrachtgevers.

Samenwerken via ons blog platform

Meld je je aan als blogger of opdrachtgever bij Blog Brains, dan profiteer je direct van de voordelen die dit blog platform je te bieden heeft! Na je aanmelding zullen we een uitgebreid (digitaal) aanmeldformulier toesturen. We willen namelijk veel te weten komen over je blog of de opdracht. Alle blogs worden uitgebreid gescreend door onze Brain Box om te bepalen in welk level de blog past. Aan elk level hangt een vaste vergoeding, wel zo duidelijk! Zo hoeven er niet steeds losse prijsafspraken gemaakt te worden en kunnen we snel de juiste bloggers en opdrachtgevers met elkaar matchen.

De juiste bloggers vinden via ons blog platform

Als je je als opdrachtgever aanmeld starten we met een gratis analyse, zodat we een helder beeld van verwachtingen en kosten kunnen voorleggen. Vervolgens schrijven we voor elke opdracht kosteloos een pitch die we sturen naar vooraf geselecteerde bloggers. Met de pitch maken we de bloggers enthousiast voor de opdracht en bij interesse kunnen ze zich aanmelden. Als blogger ben je dus helemaal vrij om zelf te kiezen welke opdrachten je wel en niet wil aannemen! Het belangrijkste is dat het onderwerp de blogger en zijn/ haar volgers aanspreekt. Vervolgens selecteren we de beste en meest relevante bloggers. Zij krijgen een uitgebreide opdrachtomschrijving en kunnen aan het werk! Blog Brains checkt alle blogartikelen voordat ze online gaan, zodat er alleen maar foutloze artikelen opgeleverd worden. Dit bespaart een hoop tijd en moeite voor opdrachtgevers! Blog Brains is dan ook geen doe-het-zelf platform, maar een full-service bureau.

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top