Blog platform

Blog Brains / Blog platform

Blog platform

Samenwerken met dit blog platform?

Als blogger ben je misschien op zoek naar samenwerkingen om geld te verdienen met bloggen? Dan is dit het moment om een samenwerking te starten met het grootste blog platform van Nederland: Blog Brains!

Hoe werkt ons blog platform?

Het blog platform van Blog Brains bestaat uit meer dan 1350 bloggers, social influencers en gastbloggers die graag willen schrijven of posten voor opdrachtgevers. Blog Brains heeft een groot netwerk aan opdrachtgevers die op zoek zijn naar unieke content over hun producten, diensten of hun bedrijf. Vaak hebben zij niet de tijd of kennis om goede samenwerkingen te realiseren. Blog Brains is de oplossing!

We zijn zeer ervaren, stellen jou voorop. Je hoeft niets te doen als het niet bij je past of niet goed voelt. Wij hebben een netwerk aan partners alsmede een netwerk aan hele mooie opdrachtgevers. Wil je samenwerken dan dien je je in te schrijven. Als we tot een samenwerking komen binnen dit blog platform dan betalen we je snel uit per artikel of post. Geen gedoe en eerlijk, leuk samenwerken!

Het blog netwerk van Nederland: Blog Brains!

Meld je je aan als partner bij Blog Brains dan profiteer je direct van de voordelen die dit blog platform je te bieden heeft! Na je aanmelding zullen we een uitgebreid (digitaal) aanmeldformulier toesturen. We willen namelijk veel te weten komen over jou en je blog. Al deze gegevens gooien we door onze Brain Box om te bepalen in welk level jouw blog past. Aan elk level hangt een vaste vergoeding, wel zo duidelijk!

Je zult regelmatig een, pre-selected, mailtje ontvangen met potentiële samenwerkingen. Jij mag zelf kiezen. Het belangrijkste is dat het jou en je publiek aanspreekt! Het enige wat we van jou nodig hebben zijn je creatieve brains! Start vandaag nog en meld je aan bij Blog Brains!