Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Micro influencers: de juiste doelgroep bereiken binnen jouw budget

Micro influencers zijn influencers met kleinere social media of blog kanalen. Zij hebben daarentegen veel trouwe volgers en dus een hoge engagement rate. Daardoor ben je vaak maar een fractie van de kosten kwijt in vergelijking met een groot account en een lage betrokkenheid graad. Tegelijkertijd is de traffic naar je website en conversie even hoog, of zelfs hoger.

Deze micro influencers bevinden zich in een nichemarkt en blijven dicht bij zichzelf. Daardoor leveren ze waardevolle informatie aan hun trouwe volgers. Ze promoten producten of services die echt passen bij hun verhaal of levensstijl. Dat is precies de reden waarom ze een specifieke doelgroep aanspreken. Dit maakt ook dat ze redelijk lastig te vinden zijn. Daarnaast heeft het dus weinig zin om een hele hoop influencers of bloggers tegelijkertijd dezelfde ‘spammy’ aanvraag te sturen voor een samenwerking. Je moet echt verstand van zaken hebben om te bepalen welke influencers er bij jouw merk passen, of zij je doelen kunnen bewerkstelligen en dat kost, je raadt het al, veel tijd. Maar goed niews: wij nemen dit graag voor je uit handen!

Lees er hier meer over

De voordelen van Blog Brains

Samenwerken met Blog Brains heeft een heleboel voordelen die we graag nog een keer voor je op een rijtje zetten!

Voordelen voor de opdrachtgever

 • Je kunt snel samenwerken met 2000+ bloggers en micro influencers
 • Je bespaart geld, tijd en moeite met het vinden naar de juiste bloggers en influencers
 • Je verhoogt je posities in de zoekmachines
 • Je krijgt meer exposure voor je producten of diensten
 • Je verhoogt de traffic naar je website
 • Je ontvangt altijd een gratis rapportage van de resultaten

Aanmelden

Voordelen voor de blogger / influencer

 • Je hoeft niet meer zelf op zoek naar opdrachtgevers
 • Je kunt snel geld verdienen met je blog en/of social media kanaal
 • Je blijft baas over je eigen kanaal en kunt 100% creatief zijn
 • Je hoeft geen uitgebreide pitch te schrijven
 • Je hoeft nooit te onderhandelen over de prijs
 • Je hebt de vergoeding snel op je bankrekening staan

Micro influencers via Blog Brains

Steek niet te veel van je kostbare tijd in het vinden van de juiste micro influencers. Besteed je tijd aan waar jij goed in bent en laat deze zoektocht over aan de expert op dit gebied: Blog Brains!

Ik wil samenwerken!

Micro influencers samenwerkingen via Blog Brains

Wij hebben meer dan 2000 bloggers en influencers in ons bestand waarvan we alle belangrijke eigenschappen en parameters in beeld hebben. Denk aan bereik, domeinwaardes, loyaliteit van hun volgers en interessegebied. Daarnaast bestaat de samenwerking tussen micro influencers en Blog Brains al. Zij kunnen ervan uitgaan dat we fijne, passende opdrachten aanleveren en jij bent er zeker van dat er een passend blogartikel geleverd wordt en dito resultaat!

We leveren dus snel één of meerdere kwalitatieve blogartikelen waarmee de juiste resultaten worden behaald. Dat wil zeggen: het verbeteren van je vindbaarheid, het vergroten van je exposure, je traffic en uiteindelijk ook je conversie.

Waardevolle samenwerkingen via micro influencers

Samenwerkingen met micro influencers zijn waardevoller. Dit betekent ook dat, wanneer je de juiste micro influencers voor jouw merk of bedrijf gevonden hebt, deze samenwerking in verhouding een stuk waardevoller is. Het zorgt voor betere vindbaarheid, meer exposure, meer traffic naar je website en meer conversie. Dit omdat volgers veel meer betrokken zijn bij de specifieke interesses van de micro influencer dan bij een groot kanaal wat algemenere informatie deelt.

Blogartikelen én social media bereik

Naast dat onze bloggers mooie, authentieke content produceren op hun eigen blog zijn zij ook actief op social media. Hierbij hebben we niet alleen het aantal volgers in beeld, maar ook hun betrokkenheid. Elk blogartikel wordt ook gepost op relevante social media kanalen, zoals Facebook, Pinterest, Instagram en Instagram Stories. Zo bereik je dus een optimaal resultaat met micro influencer samenwerkingen via Blog Brains!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top