Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Hoger in Google komen met Blog Brains

Hoger in Google komen. Dat is wat iedereen wil. Want je weet: hoe hoger in Google, hoe meer je gezien wordt en hoe meer bezoekers er op jouw website komen. Met meer verkopen of aanvragen als gevolg. Ga maar eens bij jezelf na. Als je een product online wil kopen, ga je als eerst naar Google. Daar typ je het product in wat je wil kopen en klik je meestal op één van de bovenste resultaten. Je kijkt zelden of nooit een pagina verder. Vandaar dat het zo belangrijk is om met jouw website hoger in Google te komen. Maar hoe krijg je dat nou voor elkaar? Wij leggen het uit!

Meld je aan!

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

2000+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Hoger in Google komen, hoe dan?

Het begint bij goede on page SEO. Denk hierbij aan goede teksten, URL’s, headings, meta descriptions enz. Is de content (on page SEO) goed? Maar lukt het je nog niet om hoger te komen in Google? Dan kun je het meeste resultaat behalen met linkbuilding! Linkbuilding helpt jou om hoger in Google te komen met je website. Hoe werkt dat dan precies? Lees snel verder.

Website hoger in Google met linkbuilding

Linkbuilding betekent het verkrijgen van externe links. Wanneer er veel relevante, kwalitatieve sites naar jouw website linken, ga je hoger komen in Google. Door die relevante links “denkt” Google namelijk: ‘Deze website moet wel interessant zijn, die gaan we aan veel mensen laten zien.’ En op die manier komt jouw website hoger in Google. Dankzij deze externe links krijgt jouw website namelijk autoriteit en dat vindt Google belangrijk. Maar hoe kom je nou aan die relevante en kwalitatieve links? Daar komt Blog Brains om de hoek!

Hoger komen in Google met Blog Brains

Het is natuurlijk mogelijk om zelf op zoek te gaan naar externe links voor jouw website. Maar hier gaat veel tijd inzitten. Tijd die je, vanzelfsprekend, niet hebt. Want je hebt een bedrijf te runnen. Daarnaast heb je de kans dat je verkeerde, irrelevante externe links vindt en dit werkt averechts om hoger in Google te komen. Bij Blog Brains hebben wij de expertise om ervoor te zorgen dat jij een sterk én kwalitatief linkprofiel opbouwt. Doordat er een netwerk van meer dan 1800 échte bloggers bij ons aangesloten zijn, kunnen wij precies de juiste blogger inzetten om een artikel te schrijven over jouw dienst en/of product. Hierdoor zul je zien dat jouw website hoger in Google zal komen!

Op weg naar online succes!

Ben je benieuwd geworden hoe ook jij hoger in Google kan komen? Maak dan eens gebruik van onze gratis analyse. Je levert de trefwoorden aan en wij kijken hoeveel en welke bloggers er nodig zijn om hoger te komen in Google. Hierbij kijken we ook naar de concurrenten en hoe jij boven je concurrenten kunt komen met onze hulp. 

Klaar voor meer online succes? Neem contact op met Blog Brains!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top