Samenwerken met een blog netwerk!

Als blogger schrijf je regelmatig nieuwe artikelen voor je blog. Wanneer je op een bepaald moment geen inspiratie meer hebt of nieuwe opdrachtgevers zoekt dan is wat extra hulp natuurlijk welkom! Als online ondernemer ben je tegenwoordig op zoek naar blogger outreach en influencers! Dit hoort er gewoon bij tegenwoordig! 

Blog Brains is voor beide dé oplossing! 

Blog Brains: het nieuwste blog netwerk!

Sluit je vandaag nog aan bij Blog Brains: de nieuwste blog community! Na je aanmelding vragen we je om een uitgebreid aanmeldformulier in te vullen.

De gegevens die je ons verstrekt gaan in onze Brain Box, met deze tool bepalen we op welk niveau je blog zit en in welk level je blog daarna valt. Na de bekendmaking van je level zul je op regelmatige basis een bericht ontvangen als de opdracht relevant is voor jou. Je ontvangt dan onze “pitch”. Een pitch is een potentiële opdracht, je kiest echter zelf of je de opdracht ziet zitten. Samenwerken mag maar hoeft niet bij Blog Brains! Past het bij je dan neem je de opdracht aan!

Wij hebben jouw brains nodig om unieke content te creëren voor onze opdrachtgevers! Unieke content wordt beloond met een vergoeding maar daarnaast kan het zijn dat je we een product verstrekken om te reviewen of we een mooie korting sturen!

Hoe veel je verdient is afhankelijk van het level waarin je valt! We hebben 4 levels: Newbie, Talent, Wizard of Genius. Groeit je blog na je aanmelding? Dan stroom je door naar een hoger level en zul je meer verdienen!

Meld je blog of je opdracht aan!

Wat houdt dit blog netwerk in?

Blog Brains is een blogger community van honderden bloggers. Wij zijn als het ware een match maker die bloggers en opdrachtgevers aan elkaar koppelt. Deze opdrachtgevers melden zich bij Blog Brains met producten, diensten of andere relevante onderwerpen waar zij unieke content voor willen hebben. Zij hebben vaak niet de tijd en kennis om hier goede teksten over te schrijven. Daarom hebben wij jou nodig!

Wanneer je blogt bij Blog Brains bepaal je helemaal zelf waar je over schrijft. Wij verplichten je tot niks en jij bepaalt over welk onderwerp je schrijft. Het belangrijkste is dat het jou en je volgers aanspreekt. Zo behalen we ook het beste resultaat voor de opdrachtgevers! Wil jij ook horen tot het nieuwste blog netwerk van Nederland? Meld je dan snel aan!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu