Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Samenwerken met een blog netwerk? Dat kan heel makkelijk full service!

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: influencer marketing. Samenwerken met bloggers lijkt een ware hype te zijn geworden en nieuwe bloggers en blogmarktplaatsen schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet zo heel gek, want waar bloggen eerst nog als hobby gezien werd, is het nu voor veel bloggers een fulltime baan en leuke bijverdienste. Er zijn veel voorbeelden van geslaagde samenwerkingen tussen bedrijven en bloggers, maar let op!

Er komt echter meer kijken bij de totstandkoming van een samenwerking dan puur en alleen een blogartikel schrijven. Je moet eerst op zoek naar een passende opdrachtgever/blogger, zelf een opdracht of pitch schrijven en dan nog prijsafspraken maken. Blogartikelen moeten gecontroleerd worden op spelfouten en het allerbelangrijkste wordt vaak helemaal vergeten: online vindbaarheid. En laat dat nou net onze expertise zijn!

Ik wil samenwerken!

De voordelen van Blog Brains

Samenwerken met Blog Brains heeft een heleboel voordelen die we graag nog een keer voor je op een rijtje zetten!

Voordelen voor de opdrachtgever

 • Je kunt snel samenwerken met 2000+ bloggers
 • Je bespaart geld, tijd en moeite met het vinden naar de juiste bloggers
 • Je verhoogt je posities in de zoekmachines
 • Je krijgt meer exposure voor je producten of diensten
 • Je verhoogt de traffic naar je website
 • Je ontvangt altijd een gratis rapportage van de resultaten

Aanmelden

Voordelen voor de blogger

 • Je hoeft niet meer zelf op zoek naar opdrachtgevers
 • Je kunt snel geld verdienen met je blog
 • Je blijft baas over je eigen blog en kunt 100% creatief zijn
 • Je hoeft geen uitgebreide pitch te schrijven
 • Je hoeft nooit te onderhandelen over de prijs
 • Je hebt de vergoeding snel op je bankrekening staan

Blog Brains, het persoonlijke blog netwerk

Met meer dan 2000 bloggers en honderden diverse opdrachtgevers in ons blog netwerk kunnen we vrijwel altijd zorgen voor een perfecte match! Wat Blog Brains uniek maakt is dat we altijd persoonlijk én SEO based samenwerken. We zijn het eerste Nederlandse blog netwerk gericht op online vindbaarheid.

Lees er hier meer over

De voordelen van ons blog netwerk

Blog Brains was het eerste blogger platform gericht op online vindbaarheid en heeft inmiddels een blog community van meer dan 2000 bloggers. Ondanks dat er inmiddels veel soortgelijke blog netwerken zijn gestart, zijn wij nog steeds de enige die een full-service ervaring bieden. Dit levert voordelen op voor beide partijen.

Zo werken we met vaste tarieven verdeeld over 5 levels. Als blogger ben je dus altijd vooraf op de hoogte wat een blogartikel je op gaat leveren. Je hoeft niet te concurreren met andere bloggers op basis van prijs. Je hoeft je alleen te focussen op het blijven verbeteren van je blogpagina. Hoe beter je blog, hoe hoger je level en hoe meer je verdient. Als opdrachtgever kun je op basis van deze tarieven een maandelijks budget vaststellen voor influencer marketing, zodat je niet telkens losse prijsafspraken hoeft te maken.

De juiste bloggers vinden via ons blog platform

Onze categorieën zorgen voor een efficiënte uitzetting van de opdracht. De opdrachtgever geeft vooraf aan welke categorieën er bij het onderwerp van de opdracht passen. De blogger heeft bij de eerste aanmelding bij Blog Brains al relevante categorieën voor zijn/ haar blog opgegeven. Wanneer je als blogger een opdrachtomschrijving ontvangt hoef je alleen te reageren met een korte motivatie. We verwachten geen ellenlange pitch waarin je jezelf verkoopt. Je hebt niet voor niks de opdracht ontvangen! Past het net niet bij je of heb je even geen tijd? No worries! Je behoudt als blogger altijd je vrijheid. De aanmeldingen die binnenkomen worden door ons beoordeeld op basis van de voorwaarden die we vooraf met de opdrachtgever hebben afgesproken.

SEO based samenwerken via ons blog netwerk

Bloggers ontvangen alleen opdrachten die bij de door hun opgegeven categorieën passen. Zij bepalen daarna zelf of ze geïnteresseerd zijn in een samenwerking, waardoor je altijd enthousiaste en creatieve blogartikelen krijgt. Wanneer een blogartikel een commercieel karakter krijgt, moet er rekening gehouden worden met zoekmachine vriendelijkheid. We maken altijd een gratis analyse voor de opdrachtgever, waaruit blijkt welke trefwoorden belangrijk zijn om in het blogartikel terug te laten komen. Dit zorgt ervoor dat de opdrachtgever beter vindbaar wordt, maar een SEO-vriendelijk blogartikel is ook zeker belangrijk voor de blogger zelf.

Bij Blog Brains kun je op een vertrouwde manier samenwerkingen starten, terwijl je je focust op je core business. Je bent niet langer tijd kwijt aan partners zoeken, afspraken maken en controles uitvoeren. Meld je dus snel aan bij ons blog netwerk en we brengen jullie met elkaar in contact!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top