Samenwerken met een blog netwerk?
Dat kan heel makkelijk full service!

Meld je aan!

Blog Brains, het persoonlijke blog netwerk!

We kunnen er tegenwoordig niet meer omheen: influencer marketing. Samenwerken met bloggers lijkt een ware hype te zijn geworden en nieuwe bloggers en blogmarktplaatsen schieten als paddenstoelen uit de grond. Niet zo heel gek, want waar bloggen eerst nog als hobby gezien werd, is het nu voor veel bloggers een fulltime baan en leuke bijverdienste. Er zijn veel voorbeelden van geslaagde samenwerkingen tussen bedrijven en bloggers, maar let op!

Er komt echter meer kijken bij de totstandkoming van een samenwerking dan puur en alleen een blogartikel schrijven. Je moet eerst op zoek naar een passende opdrachtgever/blogger, zelf een opdracht of pitch schrijven en dan nog prijsafspraken maken. Blogartikelen moeten gecontroleerd worden op spelfouten en het allerbelangrijkste wordt vaak helemaal vergeten: online vindbaarheid. En laat dat nou net onze expertise zijn!

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!

Voordelen van samenwerken met een blog netwerk

Blog Brains was het eerste blogger platform gericht op online vindbaarheid en heeft inmiddels een blog community van meer dan 1600 bloggers. Ondanks dat er inmiddels veel soortgelijke blog netwerken zijn gestart, zijn wij nog steeds de enige die een full-service ervaring bieden. Dit levert voordelen op voor beide partijen.

WE WERKEN MET VASTE TARIEVEN VERDEELD OVER 5 LEVELS

Als blogger ben je altijd vooraf op de hoogte wat een blogartikel je op gaat leveren. Je hoeft niet te concurreren met andere bloggers op basis van prijs. Je hoeft je alleen te focussen op het blijven verbeteren van je blogpagina. Hoe beter je blog, hoe hoger je level en hoe meer je verdient. Als opdrachtgever kun je op basis van deze tarieven een maandelijks budget vaststellen voor influencer marketing, zodat je niet telkens losse prijsafspraken hoeft te maken.

EEN BLOG NETWERK MET 28 CATEGORIEËN

Onze categorieën zorgen voor een efficiënte uitzetting van de opdracht. De opdrachtgever geeft vooraf aan welke categorieën er bij het onderwerp van de opdracht passen. De blogger heeft dit bij de eerste aanmelding bij Blog Brains al aangegeven. Wanneer je als blogger een opdrachtomschrijving ontvangt hoef je alleen te reageren met een korte motivatie. We verwachten geen ellenlange pitch waarin je jezelf verkoopt. Je hebt niet voor niks de opdracht ontvangen :). Past het net niet bij je of heb je even geen tijd? No worries! Je behoudt als blogger altijd je vrijheid. De aanmeldingen die binnenkomen worden door ons beoordeeld op basis van de voorwaarden die we vooraf met de opdrachtgever hebben afgesproken.

BLOGARTIKELEN ZIJN ALTIJD CREATIEF GESCHREVEN EN ZITTEN SEO-TECHNISCH GOED IN ELKAAR

Bloggers ontvangen alleen opdrachten die bij de door hun opgegeven categorieën passen. Zij bepalen daarna zelf of ze geïnteresseerd zijn in een samenwerking, waardoor je altijd enthousiaste en creatieve blogartikelen met een persoonlijke kijk op het onderwerp krijgt. Wanneer een blogartikel een commercieel karakter krijgt, moet er rekening gehouden worden met zoekmachine vriendelijkheid. We maken altijd een gratis analyse voor de opdrachtgever, waaruit blijkt welke trefwoorden belangrijk zijn om in het blogartikel terug te laten komen. Dit zorgt ervoor dat de opdrachtgever beter vindbaar wordt, maar een SEO-vriendelijk blogartikel is ook zeker belangrijk voor de blogger zelf.

Bij Blog Brains kun je op een vertrouwde manier samenwerkingen starten, terwijl je je focust op je core business. Je bent niet langer tijd kwijt aan partners zoeken, afspraken maken en controles uitvoeren. Meld je dus snel aan bij ons blog netwerk en we brengen jullie met elkaar in contact!