Blog netwerk

Blog Brains / Blog netwerk

Samenwerken met een blog netwerk!

Samenwerken met Blog Brains levert leuke samenwerkingen op!

Wil je graag opdrachten ontvangen van mooie bedrijven en merken? Wij hebben vele gerenommeerde opdrachtgevers in onze database! Blog Brains biedt je deze opdrachtgevers aan en jij mag zelf bepalen of het bij je past. Vrijheid en fijn samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel!

Blog Brains, het persoonlijke blog netwerk!

Sluit je vandaag nog aan bij de blog community van Blog Brains! Na je aanmelding vragen we je om een uitgebreid aanmeldformulier in te vullen. De gegevens die je ons verstrekt worden geanalyseerd door onze Brain Box. Deze tool bepaalt op welk niveau je blog zit voor ons. Je ontvangt snel bericht of we je kunnen toevoegen aan ons blog netwerk en wat je level is.

Na de bekendmaking van je level zul je op regelmatige basis een bericht ontvangen als we denken dat een opdracht relevant is voor jou. Je ontvangt dan onze “pitch”. Een pitch is een potentiële opdracht, je kiest echter zelf of je de opdracht ziet zitten. Samenwerken mag maar hoeft niet bij Blog Brains! Past het bij je dan neem je de opdracht aan!

Wat houdt het Blog Brains blog netwerk in?

Blog Brains is een blogger community van meer dan 1350 bloggers. Wij zijn dé matchmaker tussen bloggers en toffe opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers worden actief benaderd of melden zich bij Blog Brains met producten of diensten waar zij aandacht en unieke content voor willen ontvangen. Zij hebben vaak niet de tijd en kennis om outreach te genereren. Wij wel! Maar we hebben jou wel nodig!

Wanneer je samenwerkt met Blog Brains bepaal je helemaal zelf of je schrijft en hoe je schrijft. Wij verplichten je tot niets behalve het aanhouden van een aantal richtlijnen! Het belangrijkste is dat jouw schrijfstijl volgers aanspreekt. Zo behalen we ook het beste resultaat voor de opdrachtgevers!