Blog schrijven geld verdienen

Blog Brains / Blog schrijven geld verdienen

Blog schrijven en geld verdienen

Wil jij met een blog schrijven geld verdienen?

Maar ben je nog op zoek naar nieuwe samenwerkingen? Leuke onderwerpen om over te schrijven? Dan biedt Blog Brains de oplossing! Blog Brains is het grootste blog netwerk van Nederland dat bloggers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt! Met regelmatig nieuwe opdrachten om uit te kiezen, heb je dus altijd wat om over te schrijven!

Verdien geld met je blog!

Hoe kun je nu met een blog schrijven geld verdienen? Dat werkt bij Blog Brains heel makkelijk! Meld je allereerst aan via onze website als blogger, social influencer en/of gastblogger. Na je aanmelding zullen wij je vragen om een uitgebreider aanmeldformulier in te vullen. Wanneer jij in ons profiel past, heten we je van harte welkom bij Blog Brains!

Vanaf nu kun je met een blog schrijven geld verdienen! Je zult nu regelmatig een pitch ontvangen met de leukste onderwerpen om over te schrijven. Voor elk blogartikel dat je schrijft zul je een vergoeding ontvangen! Jij bepaalt hoe vaak je blogt en dus hoeveel geld je verdient! Wanneer het even niet uitkomt, is dat geen probleem. Wij verplichten je tot niks!

De vergoeding die wij betalen per artikel is gebaseerd op jouw level als blogger. Groeit je blog na je aanmelding? Dan stroom je door naar een hoger level en ga je meer verdienen!

Geld verdienen met Blog Brains!

Blog Brains zal zorgen voor opdrachten. Voor opdrachtgevers is Blog Brains zeer interessant, aangezien bloggers unieke content creëren voor producten en diensten.

Bloggers schrijven als onafhankelijk persoon, waardoor ze vertrouwen uitstralen naar hun volgers. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk producten of diensten aanbevelen! Voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog! Win Win!