Blog schrijven en geld verdienen

Wil jij met een blog schrijven geld verdienen? Maar ben je nog op zoek naar nieuwe, leuke onderwerpen om over te schrijven? Dan biedt Blog Brains de oplossing! Blog Brains is het nieuwste blog netwerk van Nederland dat bloggers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt! Met regelmatig nieuwe opdrachten om uit te kiezen, heb je dus altijd wat om over te schrijven!

Verdien geld met je blog!

Hoe kun je nu met een blog schrijven geld verdienen? Dat werkt bij Blog Brains heel gemakkelijk! Meld je allereerst aan via onze website als blogger, social influencer en/of gastblogger . Na je aanmelding zullen wij je vragen om een uitgebreid aanmeldformulier in te vullen. Wanneer jij in ons profiel past, heten we je van harte welkom bij Blog Brains! Vanaf nu kun je met een blog schrijven geld verdienen! Je zult nu regelmatig een mail ontvangen met de leukste onderwerpen om over te schrijven. Voor elke tekst die je schrijft zul je een leuke vergoeding ontvangen! Jij bepaalt hoe vaak je blogt via Blog Brains en hoeveel geld je dus verdient! Wanneer het even niet uitkomt is dat geen probleem, wij verplichten je tot niks!
De vergoeding die wij betalen per artikel is gebaseerd op jouw niveau als blogger. Groeit je blog na je aanmelding? Dan stroom je automatisch door naar een hoger level en ga je dus meer verdienen!

Start een samenwerking en verdien geld met je blog!

Geld verdienen met je blog bij Blog Brains!

Blog Brains zal zorgen voor een ruime keuze uit opdrachten. Hiervoor kunnen opdrachtgevers zich aanmelden via onze site. Voor opdrachtgevers is Blog Brains natuurlijk zeer interessant, aangezien bloggers zeer unieke content kunnen creëren voor producten en diensten. Bloggers schrijven als onafhankelijk persoon, waardoor ze vertrouwen uitstralen naar hun volgers. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk producten of diensten aanbevelen! Voor opdrachtgevers dus een gemakkelijke en leuke manier om hun producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen zo door een blog schrijven geld verdienen! Meld je dus snel aan als opdrachtgever of blogger en profiteer direct van de voordelen die Blog Brains biedt!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu