Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Blog schrijven en geld verdienen? Meld je aan bij Blog Brains!

Hoe kun je nu met een blog schrijven geld verdienen? Als blogger weet je waarschijnlijk dat dit vaak niet zo makkelijk is als het lijkt. Opdrachtgevers zoeken, lange pitches schrijven, over de prijs onderhandelen en ga zo maar door. Veel werk en dan krijg je weer die opdracht niet. Niet bij Blog Brains, het grootste blog netwerk van Nederland dat bloggers en opdrachtgevers met elkaar in contact brengt! Wij zijn een full service platform en regelen dit allemaal voor je terwijl je baas blijft over je eigen blog.

Ik wil me aanmelden

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Geld verdienen

Jij krijgt als blogger voor elke samenwerking via Blog Brains betaald! Het tarief hangt af van jouw blog level.

Veel vrijheid

Jij bent de baas over jouw blog! Jij kiest dus altijd zelf voor welke opdrachten je graag wil schrijven.

Bespaar tijd

Geen moeite en tijd meer steken in het vinden van opdrachtgevers, want die hebben wij al voor je gevonden!

100% eigen creatieve inbreng

Jij bepaalt zelf de insteek van een blogartikel. Jouw creatieve inbreng is meer dan welkom!

Snel samenwerken

Wij sturen jou gericht opdrachten op basis van de door jou opgegeven categorieën. Zo komen we altijd snel tot een goede match!

Niet op prijs concurreren

Door onze vaste levels en vaste tarieven, hoef jij bij Blog Brains niet op prijs te concurreren met andere bloggers!

Wil jij met blogs schrijven geld verdienen?

Dat kan vandaag nog! Meld je blog aan bij Blog Brains en profiteer van ons netwerk aan opdrachtgevers. Al meer dan 2000 Nederlandse en Belgische bloggers verdienen geld met hun blog via Blog Brains. Sluit jij je ook bij ons aan?

Ja, ik meld me aan!

Met een blog schrijven geld verdienen

Nadat je je hebt aangemeld als blogger gaan we kijken of je in ons profiel past. Is dat het geval, dan heten we je van harte welkom bij Blog Brains! Vanaf nu kun je met een blog schrijven geld verdienen! Je zult nu regelmatig onze pitch ontvangen met de leukste onderwerpen om over te schrijven. Je hoeft hier alleen maar met een korte motivatie op te reageren en wij doen de rest! We bepalen vooraf in welke categorie je blogt zodat je opdrachten ontvangt die in jouw straatje passen. Toch niet helemaal je ding? No worries, we garanderen je totale vrijheid! Je reageert dan gewoon een keertje niet en wacht tot je de volgende opdracht ontvangt.

Makkelijk en snel geld verdienen met bloggen

Voor elk geschreven blogartikel ontvang je natuurlijk snel een vergoeding op je bankrekening! Bij Blog Brains hoef je ook niet te wachten tot de opdrachtgever jouw blog heeft goedgekeurd voordat je betaald krijgt. Beter toch? Welk bedrag je voor je blogartikel ontvangt is afhankelijk van je level. Deze ontvang je vanzelf in de mailbox als je je blog bij ons hebt aangemeld. Hoe beter je blog, hoe meer je verdient. Je kunt ook in een hoger level terecht komen, dan stijgen je inkomsten! Wel zo eerlijk toch!?

Vergroot je online vindbaarheid en exposure

Blog Brains zorgt voor sterke samenwerkingen tussen bloggers en opdrachtgevers. Op basis van onze gratis analyse bepalen we een strategie om de online vindbaarheid en zichtbaarheid van je onderneming te verbeteren. Dit doen we door middel van samenwerkingen met echte, relevante bloggers.

Naast organisch beter vindbaar worden neemt je naamsbekendheid (exposure) toe. Ook is de kans op meer traffic naar je website groot en, hoewel dit geen harde belofte is, neemt ook je conversie toe.

Dit kan op 2 manieren:

  1. bezoekers van het blogartikel worden getriggerd om bij jou te kopen
  2. de linkwaarde van de blogs zorgen ervoor dat jouw website hoger terechtkomt in de zoekmachine. Dit leidt tot meer conversies.

Unieke content voor jouw bedrijf

De aangesloten bloggers creëren unieke content voor jouw producten of diensten en schrijven als onafhankelijk persoon. Hierdoor stralen ze vertrouwen uit naar hun volgers die in het blogartikel lezen over jouw merk. Onze 1800+ bloggers zijn onderverdeeld in 28 categorieën waarvan er altijd wel een aantal bij jou passen! We pitchen jouw opdracht op basis van duidelijke voorwaarden. De meest relevante en enthousiaste bloggers worden uitgekozen om te schrijven.

Voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top