Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Linkbuilding uitbesteden aan Blog Brains

Wil jij graag meer online succes met jouw bedrijf? Dan is een sterk én kwalitatief linkprofiel essentieel. Maar.. dit kost ook veel tijd en vergt natuurlijk ook enige kennis. Als je het goed wil doen tenminste! Grote kans dat jij je hier helemaal niet mee bezig wil houden. Jij wil namelijk doen waar je goed in bent: ondernemen. Snappen wij helemaal. De oplossing? Linkbuilding uitbesteden!

Dat wil ik!

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

2000+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Linkbuilding uitbesteden aan Blog Brains

Bij linkbuilding ligt de focus op het verkrijgen van externe links, ook wel backlinks genoemd. Maar.. niet elke soort link naar jouw website draagt bij aan het opbouwen van een sterk en natuurlijk linkprofiel! Zoekmachines kunnen je zelfs afstraffen voor een onnatuurlijk linkprofiel. Daarom werken we bij Blog Brains alleen samen met échte bloggers. Zij werken elke dag hard aan de kwaliteit van hun blog, schrijven uitgebreide, unieke content en delen de artikelen op hun social media kanalen. Door je linkbuilding uit te besteden aan Blog Brains bouw je niet alleen een sterk linkprofiel op, maar creëer je ook meteen meer naamsbekendheid voor jouw product of dienst! Twee vliegen in één klap dus. 

Waarom linkbuilding uitbesteden?

Door samen te werken met echte bloggers bouwen we aan een natuurlijk, kwalitatief linkprofiel voor jouw website. Uiteraard werken we volgens de richtlijnen van Google. Wij weten precies wat werkt én wat niet! Maar linkbuilding uitbesteden aan Blog Brains heeft nog veel meer voordelen: 

 • Je bespaart veel tijd en geld, doordat je niet meer urenlang zelf op zoek hoeft naar geschikte bloggers en met hen moet onderhandelen.
 • Hierdoor kun jij je volledig richten op waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt! 
 • Je krijgt gratis SEO advies.
 • We zorgen ervoor dat jij uitsluitend kwalitatieve backlinks krijgt.
 • Je bereikt topposities in de zoekmachines zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen, wij nemen namelijk alles voor je uit handen! Van de eerste SEO analyse tot het selecteren van de meest geschikte bloggers, het checken van alle blogartikelen en het analyseren van de resultaten.
 • Naast het verhogen van jouw online vindbaarheid, krijg je door de bloggers ook meer naamsbekendheid voor jouw merk. 

Zo werken we aan jouw online vindbaarheid

Bij Blog Brains nemen we de complete off-page SEO voor jou uit handen. Dat doen we aan de hand van dit stappenplan:

 1. We beginnen altijd met het analyseren van jouw website. Hierbij kijken we naar jouw on-page SEO, je huidige linkprofiel en de linkprofielen van jouw concurrenten. Staat jouw on-page SEO nog niet als een huis? Geen probleem, we geven je graag tips of nemen de on-page SEO ook voor je uit handen.  
 2. Op basis hiervan bepalen we een ijzersterke strategie. Dus: op welke zoekwoorden gaan we ons richten en welke / hoeveel bloggers hebben we nodig om hier topposities voor te behalen?
 3. Vervolgens schrijven we een enthousiaste pitch over jouw bedrijf die we uitzetten onder relevante bloggers. Bij interesse kunnen de bloggers zich aanmelden voor de opdracht. 
 4. Uit alle blogger aanmeldingen kiezen we (eventueel samen met jou) de meest geschikte bloggers. Hierbij kijken we o.a. naar domeinwaarde, trustflow, citation flow en unieke bezoekers per maand.
 5. De geselecteerde bloggers gaan aan de slag met een uniek artikel voor jouw bedrijf, waarin ze de juiste zoekwoorden verwerken en linken naar jouw website.

Als alle blogartikelen online staan ontvang je alle links van ons, samen met een rapportage. Hierin kun je precies zien wat het effect van de blogger samenwerkingen is op jouw posities in de zoekmachines. We nemen samen de resultaten met je door en passen hier het voorstel voor de volgende maand op aan.

Topresultaten met linkbuilding uitbesteden

In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie topposities bereikt voor tal van opdrachtgevers. Benieuwd hoe we dat precies aanpakken en wat linkbuilding uitbesteden aan Blog Brains jou op kan leveren? Bekijk hier enkele cases! 

Kortom: linkbuilding uitbesteden loont! Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag hier dan een gratis analyse aan. Succes gegarandeerd als je onze kennis en expertise toepast!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top