Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

SEO uitbesteden? Schakel Blog Brains in!

Online succes begint natuurlijk met een ijzersterke SEO strategie! Want als je bovenaan in de zoekmachines staat, levert dat veel (extra) bezoekers en conversie op. Bovendien is het een duurzame manier van marketing. Heb je eenmaal topposities, dan blijf je hier traffic uit ontvangen. Anders dan bij Google Ads en social media advertenties, waarbij je zichtbaarheid verdwijnt als je er geen geld meer in stopt. Het is dus belangrijk dat zowel jouw on page als off page SEO helemaal on point is, zodat je maximaal resultaat behaalt. Grote kans dat je je hier bewust van bent, maar geen idee hebt hoe je dit aan moet pakken. Geen probleem, want je kunt jouw SEO uitbesteden aan Blog Brains!

Meld je aan!

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

2000+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Waarom SEO uitbesteden

Wil je online resultaat boeken met jouw bedrijf, dan kun je niet om SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie, heen. Maar.. een goede SEO strategie kost veel tijd en energie. Jouw concurrentie is waarschijnlijk ook hard bezig met SEO, dus als jij hier geen aandacht aan besteedt gaat jouw concurrentie er met het succes vandoor. Er is namelijk maar één nummer 1 positie! En daar wil jij staan natuurlijk. De oplossing? SEO uitbesteden!

First things first: on page SEO

Bij Blog Brains kun je jouw complete SEO uitbesteden. We beginnen altijd met het analyseren van jouw website. Een goede SEO strategie begint namelijk op jouw eigen website, ook wel on page SEO genoemd. Het heeft geen zin om de off page SEO uit te besteden, als jouw website nog niet SEO proof is. Waar je o.a. op moet letten bij het optimaliseren van jouw website is:

 • De snelheid van jouw website
 • De mobiele weergave
 • Sitemap
 • URL’s
 • Meta titels
 • Meta omschrijvingen
 • Afbeeldingen
 • Interne links
 • Teksten op landingspagina’s

Heb je hier hulp bij nodig? Geen probleem, ook de on page SEO kun je uitbesteden bij Blog Brains. We zorgen er graag voor dat jouw website staat als een huis!

Off page SEO uitbesteden aan Blog Brains

En dan komen we bij onze passie en specialiteit: de off page SEO. Oftewel: het verkrijgen van backlinks. Het opbouwen van een sterk en kwalitatief linkprofiel is erg belangrijk als jij jouw online vindbaarheid wil vergroten. Niet elke link naar jouw website is kwalitatief en draagt bij aan het verbeteren van jouw linkprofiel. Bij Blog Brains hebben we jarenlange ervaring en weten we gelukkig precies wat werkt én wat niet! Jouw SEO uitbesteden aan Blog Brains betekent uitsluitend kwalitatieve backlinks, hogere posities in de zoekmachines én meer naamsbekendheid!

Off page SEO stappenplan

 • We werken uitsluitend samen met échte bloggers. Dit zijn kwalitatieve domeinen waar elke dag hard aan gewerkt wordt.
 • De bloggers schrijven unieke content voor jouw bedrijf, die ook echt wordt gelezen door hun volgers. Zo profiteer je niet alleen van sterke backlinks, maar krijg je ook direct meer naamsbekendheid. Win-win!
 • Alle bloggers worden gecheckt en geselecteerd op o.a. domeinwaarde, trust flow, citation flow en unieke bezoekers per maand.
 • Jij hoeft zelf niets te doen, wij nemen het complete SEO proces voor je uit handen. Van het benaderen en selecteren van de bloggers tot het checken van alle artikelen en het analyseren van de resultaten.
 • Jij ontvangt elke maand een rapportage waarbij we de resultaten samen met je bespreken. Op basis hiervan kunnen we dan een nieuw voorstel maken voor de volgende maand.

Op naar de top!

Ben jij klaar voor meer online succes? Meer bezoekers, aanvragen en verkopen? Laat jouw SEO uitbesteden aan Blog Brains. Wij passen onze expertise heel graag toe op jouw website!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top