Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Verhoog je online vindbaarheid met influencer marketing!

De term influencer marketing is een breed begrip en wordt vaak alleen ingezet om nieuwe doelgroepen aan te spreken en hun gedrag te beïnvloeden. Natuurlijk is het vergroten van je naamsbekendheid, traffic naar je website en conversie belangrijk. Maar er wordt vaak één belangrijk doel vergeten: online vindbaarheid. Sterker nog, wij geloven zelfs dat dit dé succesfactor is van influencer marketing!

Online vindbaar zijn is dé sleutel tot succes voor jouw product of dienst. Blog Brains combineert “standaard” influencer marketing dus met SEO! Een slimme manier om bekendheid te creëren én meteen je organische ranking te verbeteren. Blog Brains is de eerste en beste partij die op deze manier influencer marketing inzet! Benieuwd hoe we dit doen?

Lees er hier alles over

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

1800+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Influencer marketing via Blog Brains

Ons netwerk bestaat uit meer dan 2000 bloggers die staan te trappelen om met jou samen te werken! Voordat we een samenwerking starten gaan we eerst in kaart brengen wat jij met influencer marketing wil bereiken. Vaak ligt de focus op outreach (bereik), maar er is zoveel meer! Bij traditionele influencer marketing gaat het om de invloed van de personen zelf. Bij Blog Brains ook, echter hebben we ons netwerk aan bloggers veel verder in beeld en weten we dat er meer is dan alleen exposure!

De blog levels

Alle bloggers in ons netwerk zijn verdeeld in 5 verschillende levels. Blog Brains kijkt naar het totale profiel van een blog middels het Brain Box algoritme. Zo wordt er niet alleen gekeken naar de unieke bezoekers en het social media bereik, maar ook naar domeinwaarde (en tientallen andere punten). Hierdoor kunnen we bloggers dus SEO technisch inzetten. We werken met vaste prijzen per blog level, zodat we snel kunnen schakelen. Dit is natuurlijk voor beide partijen ontzettend handig!

Gratis strategisch advies

Blog Brains is een full-service bureau en neemt influencer marketing volledig uit handen! Voordat we met een samenwerking aan de slag gaan, brengen we eerst jouw wensen in kaart. Welke trefwoorden zijn belangrijk, wat zijn de huidige posities en wat doet de concurrentie? Op basis hiervan maken we gratis een doeltreffende influencer marketing strategie. Omdat online vindbaarheid precies meetbaar is, kunnen we goed inschatten welke bloggers er nodig zijn voor de gewenste uitkomst.

Benieuwd hoe jij het meeste uit influencer marketing kunt halen?

Laat ons een kosteloze analyse maken van je websiteprofiel en we weten precies welke bloggers we moeten inzetten en met welke frequentie!

Ik wil gratis advies!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top