Influencers Marketing met effect?
Start een duurzame samenwerking via Blog Brains!

Meld je aan!

Verhoog je online vindbaarheid met influencers marketing

De term influencer marketing is een breed begrip en wordt vaak alleen ingezet om nieuwe, vaak moeilijk bereikbare doelgroepen aan te spreken en hun gedrag te beïnvloeden. Nu is het vergroten van exposure, traffic naar je website en conversie natuurlijk nog altijd belangrijk, maar er is meer. Blog Brains voegt hier nog een vierde, maar zeker niet onbelangrijke, aan toe. Sterker nog, wij geloven zelfs dat dit dé succesfactor is van influencer marketing: online vindbaarheid!

Online vindbaarheid is namelijk de enige van de vier die heel precies gemeten kan worden. Je kunt op die manier goed inschatten welk budget je nodig hebt voor welke uitkomst. Blog Brains combineert dus “standaard” influencer marketing met SEO! Een slimme manier om bekendheid te creëren en meteen je organische ranking te verbeteren. Blog Brains is de eerste en beste partij die op deze manier influencers marketing inzet! Meer weten? Lees op deze website alles over samenwerken met bloggers en influencers!

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!

SEO + Influencers Marketing bij Blog Brains!

Blog Brains legt bij influencer marketing dus specifiek de nadruk op samenwerkingen met meer dan 1600 bloggers. Vaak ligt de focus op outreach (bereik) maar er is zoveel meer! Bij traditionele influencer marketing gaat het om de invloed van de personen zelf. Bij Blog Brains ook, echter hebben we ons netwerk, van meer dan 1600 bloggers, veel verder in beeld en weten we dat er meer is dan alleen exposure!

Blog Brains kijkt naar het totale profiel van een blog middels het Brain Box algoritme en zet bloggers ook SEO technisch in. Alle Blog Brains bloggers zijn gescreend en onderverdeeld in 28 categorieën en 5 levels. We werken met vaste prijzen per blog level, zodat we snel kunnen schakelen. Dit is natuurlijk voor beide partijen ontzettend handig!

Benieuwd hoe jij het meeste uit influencer marketing kunt halen? Laat ons een kosteloze analyse maken van je websiteprofiel en we weten precies welke bloggers we moeten inzetten en met welke frequentie!