Influencer marketing

Iedereen heeft waarschijnlijk wel van de term Influencer Marketing gehoord. Bedrijven ontdekken de kracht van bloggers en vloggers steeds vaker. Door het grote bereik wat zij hebben, is het inzetten van Influencers Marketing vaak een goedkope en slimme manier om meer bekendheid te creëren. Blog Brains is dé partij die bloggers en opdrachtgevers aan elkaar koppelt om zo op de juiste manier Influencer Marketing in te zetten.

Wat is Influencers Marketing nu precies?

Influencer Marketing is een marketing activiteit door het inzetten van bloggers en vloggers. Deze bloggers en vloggers zijn dus de influentials die hun volgers beïnvloeden. Bij Influencer Marketing gaat het dus om de invloed van personen. Blog Brains heeft een netwerk van honderden bloggers die voor onze opdrachtgevers voor meer exposure zorgen. Blog Brains koppelt de opdrachtgever aan de meest geschikte bloggers om zo het bereik te optimaliseren!
Het voordeel van het inzetten van bloggers en vloggers is de geloofwaardigheid die zij hebben. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat de consument van tegenwoordig de traditionele reclames minder vertrouwt dan mond-tot-mond reclames of aanbevelingen van bekenden. Wanneer je je product dus via bloggers bekend maakt en hen een eerlijke review laat schrijven, zal dit vaak meer opleveren.

Meer eerlijke reviews door Influencers Marketing!

Maak gebruik van social influence!

Door een samenwerking aan te gaan met Blog Brains heb je als blogger altijd leuke onderwerpen om over te schrijven. Wij zorgen ervoor dat jij regelmatig een e-mail krijgt met nieuwe onderwerpen die geschikt zijn voor jouw blog. Wij matchen dus de geschikte opdrachtgevers aan jouw blog!

Wanneer je je als opdrachtgever aanmeldt bij Blog Brains zullen wij ervoor zorgen dat jouw product of dienst op een leuke manier onder de aandacht wordt gebracht van de bloggers. Jouw product of dienst wordt alleen naar de bloggers gestuurd die over jouw onderwerp bloggen. Daarnaast bekijken we nog welke blogger de meeste waarde heeft voor jouw bedrijf. Zo halen we het meest optimale uit jouw investering!

Hebben wij je interesse gewekt? Begin dan vandaag nog met bloggen voor Blog Brains en ga een samenwerking aan. Meld je hier aan en start vandaag nog met geld verdienen met je blog! Of meld je hier aan als opdrachtgever en krijg blogger outreach!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu