Influencer marketing

Blog Brains / Influencer marketing

Influencer marketing

Blog Brains, SEO Driven Influencer Marketing!

De term Influencer Marketing is breed en wij gaan er heel anders mee om dan andere bureaus! Veel bedrijven ontdekken tegenwoordig de kracht van bloggers en social influencers. Met name voor het bereik en het effect dat een samenwerking kan hebben. Wij werken echter anders! Blog Brains combineert standaard Influencer Marketing met SEO! Een slimme manier om bekendheid te creëren en meteen je organische ranking te verbeteren. Blog Brains is de eerste en beste partij die op deze manier Influencer Marketing inzet! Meer weten? Bel of mail ons!

SEO Driven Influencer Marketing via Blog Brains!

Influencer Marketing is een marketing activiteit door het inzetten van bloggers. Vaak ligt de focus op outreach (bereik) maar er is veel meer! Bij traditionele Influencer Marketing gaat het dus om de invloed van de personen. Bij Blog Brains ook echter hebben we ons netwerk, van meer dan 1250 bloggers, veel verder in beeld en weten we dat er meer is dan alleen exposure!

Blog Brains kijkt naar het totale profiel middels het Brain Box algoritme en zet bloggers ook SEO technisch in. Door ons een kosteloze analyse te laten maken van je websiteprofiel weten we wie we moeten inzetten, met welk level en met welke frequentie. We leggen het graag persoonlijk uit!