Je bent er!

Blog Brains: de tofste blog community van Nederland!

Meld je aan!

Werk samen met onze blog community!

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen: influencer marketing is een serieuze branche geworden. De influencer marktplaatsen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Blog Brains was de eerste blog community van Nederland met een full-service aanpak. Met meer dan 1600 bloggers in ons netwerk en honderden opdrachtgevers vinden we altijd de perfecte match! En elke dag komen er weer nieuwe bloggers en toffe opdrachtgevers bij.

Blog community? Hoe werkt dat dan?

Met Blog Brains combineren we influence met online vindbaarheid. Als je je als opdrachtgever aanmeldt maken we een kosteloze strategie voor je op basis van SEO technieken. Wij regelen alles voor je! We vinden bloggers, voeren de opdracht uit en laten je de resultaten zien. Met deze aanpak verhogen we niet alleen je positie in de zoekmachine maar ook je naamsbekendheid, traffic naar je website en mogelijk meer conversies.

Kortom: voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog!

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!

Sluit je aan bij onze blog community!

Heb jij een leuke blog waar je elke week veel aandacht en liefde aan besteed? Dan wil je hier waarschijnlijk ook graag wat geld mee verdienen. Als je je aanmeld bij onze blog community ontvang je regelmatig relevante, betaalde opdrachten in je mailbox. Je hoeft voortaan dus geen moeite en tijd meer te steken in het zoeken naar opdrachten, want die hebben wij al voor je gevonden!

Blog Brains is opgericht met de intentie om bloggers en opdrachtgevers met elkaar te matchen. Als blogger ben je waarschijnlijk regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe samenwerkingen en onderwerpen om over te schrijven. Wanneer je geld wil verdienen met je blog en zelf niet op zoek wil naar opdrachten dan biedt de Blog Brains blog community de oplossing! Bij jouw aanmelding kun je aangeven over welke categorieën jij schrijft. Hierdoor ontvang je alleen opdrachten die bij jouw blog passen, maar jij bepaalt zelf waar jij over wil schrijven en kunt 100% creatief zijn.

We need your brain power!