Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Blog Brains: de tofste blog community van Nederland!

Tegenwoordig kun je er niet meer omheen: influencer marketing is een serieuze branche geworden. De influencer marktplaatsen schieten dan ook als paddenstoelen uit de grond. Blog Brains was de eerste blog community van Nederland met een full-service aanpak. Met meer dan 2000 bloggers in ons netwerk en honderden opdrachtgevers vinden we altijd de perfecte match! En elke dag komen er weer nieuwe bloggers en toffe opdrachtgevers bij.

Ik wil me aanmelden!

De voordelen van Blog Brains

Samenwerken met Blog Brains heeft een heleboel voordelen die we graag nog een keer voor je op een rijtje zetten!

Voordelen voor de opdrachtgever

 • Je kunt snel samenwerken met 2000+ bloggers
 • Je bespaart geld, tijd en moeite met het vinden naar de juiste bloggers
 • Je verhoogt je posities in de zoekmachines
 • Je krijgt meer exposure voor je producten of diensten
 • Je verhoogt de traffic naar je website
 • Je ontvangt altijd een gratis rapportage van de resultaten

Aanmelden

Voordelen voor de blogger

 • Je hoeft niet meer zelf op zoek naar opdrachtgevers
 • Je kunt snel geld verdienen met je blog
 • Je blijft baas over je eigen blog en kunt 100% creatief zijn
 • Je hoeft geen uitgebreide pitch te schrijven
 • Je hoeft nooit te onderhandelen over de prijs
 • Je hebt de vergoeding snel op je bankrekening staan

Werk samen met onze blog community!

Als blogger kun jij via onze blog community heel gemakkelijk en snel (extra) geld verdienen met jouw blog. Wil je juist bloggers inzetten voor jouw bedrijf? Dan selecteren we de beste bloggers uit onze blog community voor een super effectieve samenwerking!

Hoe onze blog community werkt

Met Blog Brains combineren we influence met online vindbaarheid. Als je je als opdrachtgever aanmeldt maken we een kosteloze strategie voor je op basis van SEO technieken. Wij regelen alles voor je! We vinden bloggers, voeren de opdracht uit en laten je de resultaten zien. Met deze aanpak verhogen we niet alleen je positie in de zoekmachine maar ook je naamsbekendheid, traffic naar je website en mogelijk meer conversies.

Kortom: voor opdrachtgevers is Blog Brains een makkelijke en effectieve manier om producten of diensten onder de aandacht te brengen en bloggers kunnen geld verdienen met hun blog!

Geld verdienen met jouw blog

Heb jij een leuke blog waar je elke week veel aandacht en liefde aan besteed? Dan wil je hier waarschijnlijk ook graag wat geld mee verdienen. Als je je aanmeld bij onze blog community ontvang je regelmatig relevante, betaalde opdrachten in je mailbox. Je hoeft voortaan dus geen moeite en tijd meer te steken in het zoeken naar opdrachten, want die hebben wij al voor je gevonden!

Wij brengen bloggers en opdrachtgevers bij elkaar

Blog Brains is opgericht met de intentie om bloggers en opdrachtgevers met elkaar te matchen. Als blogger ben je waarschijnlijk regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe samenwerkingen en onderwerpen om over te schrijven. Wanneer je geld wil verdienen met je blog en zelf niet op zoek wil naar opdrachten dan biedt de Blog Brains blog community de oplossing! Bij jouw aanmelding kun je aangeven over welke categorieën jij schrijft. Hierdoor ontvang je alleen opdrachten die bij jouw blog passen, maar jij bepaalt zelf waar jij over wil schrijven en kunt 100% creatief zijn.

We need your brain power!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top