Blog community

Blog Brains / Blog community

Blog community

Blog Brains, de grootste Nederlandse blog community!

Heb jij een leuke blog en zoek je nieuwe, leuke en relevante content om je blog te vullen? Wil je ook wat verdienen met bloggen? Meld je dan aan bij Blog Brains! Wij zijn de grootste blog community van Nederland met meer dan 1350 bloggers in onze community! Wij hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers!

Hoe werkt deze blog community?

Blog Brains is opgericht met de intentie om bloggers en opdrachtgevers met elkaar te matchen. Als blogger ben je regelmatig op zoek naar leuke, nieuwe samenwerkingen en onderwerpen om over te schrijven. Wanneer je geld wil verdienen met je blog en zelf niet op zoek wil naar opdrachten dan biedt de Blog Brains blog community de oplossing! Jij kiest en Blog Brains faciliteert!

Wij pitchen opdrachten bij je waarvan wij denken dat deze bij je passen. Dat baseren we op gegevens die jij verstrekt aan ons en het Brain Box algoritme. Bij Blog Brains krijg je regelmatig de keuze uit nieuwe opdrachten waar je over kunt schrijven. Zo kan jij extra geld verdienen via een blog community en ontvangt de opdrachtgever unieke content, meer bekendheid en een betere ranking in de zoekmachine!

Blog community? Hoe werkt dat dan?

Meld je aan om het te ervaren. Je zit nergens aan vast en het kost je niet! Blog Brains is de grootste blog community van Nederland met deze bijzondere werkwijze. Meer dan 1350 bloggers en social influencers hebben zich al aangemeld en werken met ons samen. En we groeien elke dag nog!

Als blogger ben je bij ons geheel vrij hoe vaak je schrijft en waarover je schrijft. Blog Brains stuurt je regelmatig een pitch met een mogelijk passende opdracht. Het belangrijkste is dat het onderwerp jou en je volgers aanspreekt. Jij bepaalt dus uiteindelijk of je over dit onderwerp gaat schrijven of niet! Vragen? Neem gewoon even contact op!