Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Heb jij een blog en wil je hier (extra) geld mee verdienen?

Meld je blog dan aan bij ons en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox! Bij Blog Brains werken we met vaste blog levels en tarieven, zodat je van tevoren altijd precies weet wat je gaat verdienen.

Ja, ik wil aan de slag! Hoe werkt het

Verdien geld met jouw blog

Bespaar veel tijd

Eigen creatieve inbreng

Waarom je met Blog Brains wil samenwerken

Geld verdienen

Jij krijgt als blogger voor elke samenwerking via Blog Brains betaald! Het tarief hangt af van jouw blog level.

Veel vrijheid

Jij bent de baas over jouw blog! Jij kiest dus altijd zelf voor welke opdrachten je graag wil schrijven.

Bespaar tijd

Geen moeite en tijd meer steken in het vinden van opdrachtgevers, want die hebben wij al voor je gevonden!

100% eigen creatieve inbreng

Jij bepaalt zelf de insteek van een blogartikel. Jouw creatieve inbreng is meer dan welkom!

Snel samenwerken

Wij sturen jou gericht opdrachten op basis van de door jou opgegeven categorieën. Zo komen we altijd snel tot een goede match!

Niet op prijs concurreren

Door onze vaste levels en vaste tarieven, hoef jij bij Blog Brains niet op prijs te concurreren met andere bloggers!

Bloggers over Blog Brains

Al meer dan 2000 Nederlandse en Belgische bloggers werken met ons samen! Benieuwd hoe zij de samenwerkingen via Blog Brains ervaren? Ze vertellen het je hier!

Ik wil me ook aanmelden!

Romy – Vaker Vrolijk

Ik heb al heel wat keren mogen samenwerken met Blog Brains. Steeds weer een feestje! Je kiest zelf welke samenwerkingen bij jou en je blog passen. Ook fijn: de pitches zijn altijd heel duidelijk en het contact verloopt lekker soepel en snel. Daar houd ik van! Op naar nog veel meer leuke samenwerkingen!

Marloes – Marloes Daily

Ik vind de samenwerking met Blog Brains echt top. Vera reageert altijd snel op de mail en communiceert goed! Via de mail krijg je regelmatig leuke opdrachten binnen, waar je op kunt pitchen. De omschrijvingen van de opdrachten zijn ook altijd duidelijk. Ik hoop op nog heel veel fijne samenwerkingen met Blog Brains!

Hoe het werkt?

Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe een samenwerking via Blog Brains voor jou als blogger verloopt.

Meld je aan als blogger

​Zodra je dit formulier hebt ingevuld gaan we je blog beoordelen. Als je ​in aanmerking komt voor een samenwerking met Blog Brains ontvang je van ons een mail met een link naar een uitgebreider formulier, de Questionnaire.

Vul de Questionnaire in

In dit uitgebreide formulier vragen we om meer informatie over jou en je blog. In welke categorieën blog je bijvoorbeeld en wat zijn je bezoekersaantallen? Geef ons zoveel mogelijk informatie bij je aanmelding! Dan zorgen we ervoor dat, op basis van je profiel, de juiste opdrachten in je inbox terechtkomen.

Jouw blog wordt ingedeeld in een van de levels

Zodra je de Questionnaire hebt ingevuld wordt jouw blog door onze Brain Box gehaald. Deze tool beoordeelt jouw blog op meer dan 20 parameters. Op basis hiervan wordt jouw blog ingedeeld in één van onze vijf blog levels. Jouw blog level ontvang je per mail. In deze mail staan ook de tarieven per level en leggen we ons concept nog eens helemaal uit. We werken met vaste tarieven, jouw blog level bepaalt dus de vergoeding per blogartikel. Op het moment dat jij jouw blog level in de mailbox hebt ontvangen sta je officieel ingeschreven in ons netwerk!

Ontvang betaalde opdrachten in je mailbox

​Nu is het onze taak om opdrachtgevers voor je te vinden! Geloof ons, dat lukt ons! Wij sturen je vrijblijvend onze “pitch” als we een opdrachtgever voor je hebben. Vervolgens kies jij of de pitch je aanspreekt en of de opdracht bij je past! Zo ja, dan kun je je voor de opdracht aanmelden door ons een korte motivatie te sturen waarin je vertelt waarom je voor de opdracht wil schrijven. Vind je de opdracht niet interessant, dan wacht je gewoon op de volgende pitch!

Wacht op de blogger selectie

Meestal ontvangen we meer blogger aanmeldingen dan nodig is. In dat geval moeten we een blogger selectie gaan maken. Je hoort altijd (na 5 – 7 dagen) van ons of je wel of niet voor de opdracht kunt gaan schrijven. Ben je geselecteerd? Dan ontvang je van ons de complete opdrachtomschrijving. Je krijgt vervolgens 14 dagen de tijd om het artikel aan ons op te leveren.

Lever het blogartikel op

Voordat je het artikel online zet, checken wij eerst de conceptversie. Na goedkeuring kun je het artikel online plaatsen. Zodra het artikel online staat ontvang je een link van ons waar je de betaling aan kunt vragen of de factuur in kunt zenden. Vervolgens maken we de betaling snel in orde!

Back To Top