Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Vindbaarheid website verbeteren: vergroot jouw online succes!

Wanneer je een mooi product of dienst hebt, wil je natuurlijk dat zoveel mogelijk mensen dat zien. Je wil graag meer verkopen, meer conversies en meer klanten tevreden maken. De beste manier om dit te realiseren is door je online vindbaarheid te verbeteren. Want iedereen weet, hoe hoger je staat in Google, hoe vaker je website bezocht wordt. De vindbaarheid van je website verbeteren is dus echt een must. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe bereik je dat? Wij helpen je!

Meld je aan!

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

2000+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Hoe kun je de vindbaarheid van je website verbeteren?

Ieder bedrijf wil het natuurlijk; bovenaan in Google staan. De concurrentie is dus groot. Maar hoe kun je dan toch jouw vindbaarheid verbeteren? Je begint met goede on page SEO. Dat betekent dat je jouw website volledig gaat optimaliseren o.b.v. content. Denk hierbij aan de SEO-teksten, meta descriptions, meta titels e.d. Met deze optimalisaties zorg je ervoor dat Google bepaalde zoekwoorden goed op jouw website kan vinden. Dankzij deze optimalisaties wordt jouw website al beter vindbaar. Dat is vaak nog niet voldoende. Als je betere resultaten wil, kunnen wij je verder helpen! Door de vindbaarheid van je website te verbeteren met linkbuilding, stijgen je posities enorm in Google!

Online vindbaarheid verbeteren met linkbuilding

Bij linkbuilding gaat het om het verkrijgen van externe links. Hoe meer kwalitatief goede links naar jouw website linken, hoe meer autoriteit jouw website opbouwt. Als er namelijk veel websites naar jou verwijzen, zal jouw website vast wel een interessante website zijn toch? En interessante websites moeten beter vindbaar zijn, vindt Google. Hoe meer kwalitatieve verwijzingen jij dus ontvangt, hoe belangrijker Google jouw website vindt en hoe hoger je in Google scoort. Backlinks zorgen dus voor hogere posities in Google. Maar hoe verkrijg je nou die kwalitatief goede backlinks? Daar komt Blog Brains om de hoek! Wij helpen met jouw online vindbaarheid verbeteren.

Vindbaarheid verbeteren met Blog Brains

Bij Blog Brains hebben we de expertise om voor iedere klant een sterk én kwalitatief linkprofiel op te bouwen. Bij de vindbaarheid van je website verbeteren is een goede balans tussen kwaliteit en kwantiteit (link volume) van belang. En wij kunnen die goede balans leveren! Blog Brains heeft meer dan 1800 échte bloggers in haar netwerk. Allemaal met een passie voor het schrijven van toffe, enthousiaste artikelen, ook over jouw producten of diensten. Door deze bloggers in te zetten werken we niet enkel aan meer naamsbekendheid voor jouw merk, maar focussen we ons vooral op het SEO technische aspect. Dit betekent dat wij beginnen met een gratis analyse. Hierin lever jij de trefwoorden aan waarmee je graag je vindbaarheid wil verbeteren. Dan kijken wij vervolgens hoeveel en welke bloggers er nodig zijn om naar boven te schieten in Google. Na jouw akkoord gaan we maandelijks aan de slag met het inzetten van bloggers. Iedere maand nemen we weer contact met je op om de resultaten te bespreken en de inzet van de komende maand door te nemen. Al onze werkzaamheden zijn volledig afgestemd op jouw doelen en prestaties! Enne.. don’t worry: we werken bij Blog Brains niet met vaste contracten, dus je zit helemaal nergens aan vast.

Op weg naar die toppositie!

Lukt het maar niet om jouw online vindbaarheid te verbeteren en wil je jezelf zo snel mogelijk zien stijgen in Google? Neem dan contact op met Blog Brains en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen! 

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top