Blogger gezocht?
Blog Brains: full service blog marketing

Werk samen met 1600+ influencers

Blogger gezocht? Meld je aan bij Blog Brains

Wil jij jouw vindbaarheid verbeteren? Meer exposure krijgen voor jouw producten of diensten? Dan ben je bij Blog Brains aan het juiste adres! Met ons gigantische en gevarieerde netwerk van meer dan 1600 bloggers zit er altijd een geschikte blogger voor jouw bedrijf tussen!

De bloggers creëren authentieke, unieke teksten over allerhande onderwerpen. Door samen te werken met Blog Brains bereik je niet alleen meer exposure, traffic en eventueel conversie, maar ook een hogere positie in de zoekmachine!

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!

Bloggers gezocht?

Blog Brains heeft meer dan 1600 bloggers in het netwerk!

Blog Brains is het grootste full service blog marketing platform van Nederland en België! Wij waren de eerste in Nederland met deze aanpak en uiteraard zijn er al heel veel copy cats actief! But… nothing beats the original!

Het grote voordeel van Blog Brains is dat wij geen doe-het-zelf platform zijn. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en bieden een full service ervaring. Dit is voor beide partijen fijn, want als blogger hoef je je alleen nog maar bezig te houden met wat je het allerleukste vindt: blogartikelen schrijven! Je hoeft geen tijd meer te besteden aan het zoeken van opdrachten, onderhandelen en prijsafspraken maken. Klinkt goed toch?!

Als opdrachtgever heb je misschien zelf al vaker naar bloggers gezocht. Dan weet je ook dat hier ontzettend veel tijd en moeite in zit. Door samen te werken met Blog Brains hoef jij voortaan niet meer zelf op zoek te gaan naar bloggers, geen losse deals meer te sluiten en alle artikelen te controleren. Dit nemen wij allemaal voor je uit handen!

Focus op vindbaarheid

Natuurlijk wil je het maximale uit je influencer campagne halen. Daarom beginnen wij met het maken van een gratis (SEO) analyse. Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak dat binnen jouw budget past. Omdat we gespecialiseerd zijn in internet marketing kunnen we voor jou de juiste mix van bloggers leveren, zodat je naast outreach, vooral je vindbaarheid verhoogt. Bekijk hier cases om te zien wat voor resultaten dat op kan leveren!

Hoe werkt het?

Al onze bloggers zijn gescreend en ingedeeld in één van de 5 blog levels en 28 verschillende categorieën. Om de bloggers enthousiast te maken voor jouw opdracht schrijven wij kosteloos de pitch. Deze pitch dient bloggers te enthousiasmeren voor de opdracht. De pitch zetten we uit onder vooraf geselecteerde, relevante bloggers. Zij kunnen zich vervolgens aanmelden voor de opdracht. Na ongeveer 5 tot 7 dagen hebben we altijd voldoende enthousiaste aanmeldingen binnen en kunnen we een blogger selectie gaan maken. Wij zetten al jouw wensen op papier en geven dit door aan de geselecteerde bloggers. Zij krijgen vervolgens 14 dagen de tijd om het blogartikel te schrijven en plaatsen. Wij controleren alles en pas na onze goedkeuring mogen de artikelen online. Zodra alle gecontroleerde blogartikelen online staan leveren wij ze aan je op. Mocht je graag nog iets aangepast zien, dan is dat natuurlijk geen probleem!