Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Blogger gezocht? Schakel Blog Brains in!

Wil jij jouw online vindbaarheid verbeteren? Meer exposure krijgen voor jouw producten of diensten? Dan ben je bij Blog Brains aan het juiste adres! Met ons gigantische en gevarieerde netwerk van meer dan 2000 bloggers zit er altijd een geschikte blogger voor jouw bedrijf tussen!

De bloggers creëren authentieke, unieke teksten over allerlei onderwerpen. Door samen te werken met Blog Brains bereik je niet alleen meer exposure, traffic en eventueel conversie, maar ook een hogere positie in de zoekmachine!

Meld je aan!

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

2000+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Blogger gezocht: meer dan 2000 bloggers in ons netwerk

Blog Brains is het grootste full-service blog marketing platform van Nederland en België! Door standaard influencer marketing te combineren met SEO zorgen we voor groot online succes van jouw product of dienst!

Bespaar tijd en geld

Blogger gezocht om unieke content te schrijven over jouw product of dienst? Wij selecteren de beste bloggers voor jou uit ons netwerk van 2000+ bloggers! Het grote voordeel van Blog Brains is dat wij geen doe-het-zelf platform zijn. We kiezen voor een persoonlijke aanpak en bieden een full service ervaring. Dit is voor beide partijen fijn, want als blogger hoef je je alleen nog maar bezig te houden met wat je het allerleukste vindt: blogartikelen schrijven!

Als opdrachtgever heb je misschien zelf al vaker naar bloggers gezocht voor jouw product of dienst. Dan weet je ook dat hier ontzettend veel tijd en moeite in zit. Door samen te werken met Blog Brains hoef jij voortaan niet meer zelf op zoek te gaan naar bloggers, geen losse deals meer te sluiten en alle artikelen te controleren. Dit nemen wij allemaal voor je uit handen!

De juiste bloggers gezocht voor jou

Natuurlijk wil je het maximale uit je influencer campagne halen. Daarom beginnen wij met het maken van een gratis (SEO) analyse. Op basis van deze analyse maken we een plan van aanpak dat binnen jouw budget past. Omdat we gespecialiseerd zijn in internet marketing kunnen we voor jou de juiste mix van bloggers leveren, zodat je naast je naamsbekendheid, vooral je vindbaarheid verhoogt. Bekijk hier cases om te zien wat voor resultaten dat op kan leveren!

Snel en efficiënt samenwerken

Al onze bloggers zijn gescreend en ingedeeld in één van de 5 blog levels en 28 verschillende categorieën. Op die manier kunnen we altijd de meest geschikte bloggers voor jou vinden. We beginnen met het schrijven van een pitch om de bloggers enthousiast te maken voor jouw opdracht. De pitch zetten we uit onder vooraf geselecteerde, relevante bloggers. Zij kunnen zich vervolgens aanmelden voor de opdracht. Na ongeveer 5 tot 7 dagen hebben we altijd voldoende enthousiaste aanmeldingen binnen en kunnen we een blogger selectie gaan maken.

De meest geschikte bloggers gaan aan de slag en wij controleren alle blogartikelen voordat ze online gaan. Zodra alle gecontroleerde blogartikelen online staan leveren wij ze aan je op en ontvang je geheel kosteloos een rapportage met de resultaten van ons.

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Back To Top