Geld verdienen met bloggen

Ben je als blogger of vlogger op zoek naar meer producten, diensten of onderwerpen om over te schrijven en wil je daarnaast ook meer inkomsten genereren met je blog of vlog? Schrijf je dan in bij Blog Brains! Wij zorgen ervoor dat jij nooit meer zonder inspiratie zit!

Verdien geld met bloggen? Schrijf je in bij Blog Brains!

Blog Brains is een Nederlands bloggersnetwerk waarbij bloggers en social influencers zich kunnen aansluiten. Als je je hebt ingeschreven dan beoordelen we eerst je blog of kanaal. Afhankelijk van de stijl en het onderwerp van je blog kun je vervolgens voor één van onze opdrachtgevers bloggen. Wij zullen voor jou kijken met wie je een match hebt!

Nadat je het aanmeldprocedure hebt ingevuld, zul je worden ingedeeld in een level en wordt duidelijk hoeveel je kunt verdienen met bloggen bij Blog Brains. Vanaf dat moment zul je regelmatig een mailtje ontvangen met nieuwe opdrachten en kun je starten met geld verdienen met bloggen. Uiteraard ontvang je voor elk geschreven artikel een vergoeding! Bij sommige opdrachten ontvang je zelfs nog een product of een kortingscode!

Persoonlijk contact is belangrijk voor ons, dus wanneer je vragen hebt kun je ons altijd bereiken via mail of telefoon. We staan voor je klaar!

Wie kan geld verdienen met bloggen bij Blog Brains?

Of je nu een beginnend blogger bent of al een tijdje bezig bent, iedereen met een blog op een eigen domeinnaam is welkom! Vrijwel iedereen kan dus geld verdienen met bloggen bij Blog Brains! Als we je blog vinden passen bij ons concept en vraag dan kun je op regelmatige basis zelf kiezen over welke onderwerpen je wilt schrijven. Wij hebben de opdrachtgevers maar hebben jouw brains nodig om leuke, originele artikelen te schrijven! Schrijf je dus snel in bij Blog Brains en begin vandaag nog met geld verdienen met bloggen!

Start vandaag nog een samenwerking met Blog Brains!

Hoe geld verdienen met blog?

Naast dat het superleuk is om te bloggen kun je er nu ook geld mee verdienen. Op welke manieren kun je geld verdienen met je blog? Dat kan in de vorm van Google AdSense maar ook door samen te werken met Blog Brains. AdSense levert vaak maar een beetje op, anderzijds hoef je er niet veel voor te doen. Best wel makkelijk!

Wil je wat meer “in control” zijn over je inkomsten en weten waar je aan toe bent? Schrijf je dan in als blogger bij Blog Brains! Je kunt elke week, elke maand of af en toe eens een onderwerp uitkiezen. Door onze jarenlange ervaring in de online marketingbranche weten wij exact wat wel en wat niet werkt voor onze opdrachtgevers. Wij zullen dan ook regelmatig een blogartikel plaatsen met meer tips en trucs waarmee je je blogskills kunt optimaliseren. Zo kun ook jij met je blog geld verdienen! Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu