Geld verdienen met bloggen?
Meld je aan bij Blog Brains!

Meld je aan!

Blog Brains, het full service blognetwerk!

Heb je zelf geen zin of tijd om op zoek te gaan naar samenwerkingen of onderwerpen om over te schrijven? Wil je relatief makkelijk inkomsten genereren met je blog? Schrijf je dan in bij Blog Brains! Wij zorgen ervoor dat je nooit meer zonder werk of inspiratie zit!

Blog Brains is een 100% Nederlands blognetwerk waarbij bloggers en influencers zich aan kunnen sluiten. Nadat je je hebt ingeschreven beoordelen we eerst je blog of social media kanaal. Afhankelijk van je stijl en het onderwerp van je blog kun je vervolgens voor onze opdrachtgevers bloggen. Wij zijn een full service bureau dus maken wij al een voorselectie voor jou op basis van onze categorieën! Jij bepaalt natuurlijk zelf met welke opdrachtgever je een match hebt!

Nadat je je hebt aangemeld, word je door onze Brain Box automatisch ingedeeld in een level en wordt duidelijk hoeveel geld je kunt verdienen met bloggen bij Blog Brains. Vanaf dat moment zul je regelmatig nieuwe opdrachten ontvangen en kun je starten met geld verdienen met bloggen.

Bij Blog Brains:

  • hoef je niet meer zelf op zoek naar opdrachtgevers
  • hoef je geen uitgebreide pitch te schrijven
  • hoef je nooit te onderhandelen over je prijs

Bij sommige opdrachten ontvang je ook een product of een kortingscode en uiteraard ontvang je snel je vergoeding op je bankrekening!

Persoonlijk contact is waar het om draait bij ons, dus wanneer je vragen hebt kun je ons altijd bereiken via mail of per telefoon. We staan voor je klaar!

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!

Wie kan geld verdienen met bloggen bij Blog Brains?

Ben je nog niet zo lang blogger maar wel lekker bezig of juist al een pro? Iedereen met een blog op een eigen domeinnaam is welkom! Vrijwel iedereen kan dus geld verdienen met bloggen bij Blog Brains! Als we je blog vinden passen bij ons concept dan kun je op regelmatige basis zelf kiezen over welke onderwerpen je wilt schrijven. Wij hebben de opdrachtgevers maar hebben jouw brains nodig om leuke, originele artikelen te schrijven! Schrijf je dus snel in bij Blog Brains en begin vandaag nog met geld verdienen met bloggen!

Hoe kun je geld verdienen met je blog?

Naast dat het superleuk is om te bloggen kun je er ook geld mee verdienen. Op welke manieren kun je geld verdienen met je blog? Dat kan in de vorm van Google AdSense maar ook door samen te werken met Blog Brains. AdSense levert vaak maar een beetje op, anderzijds hoef je er niet veel voor te doen. Best wel makkelijk!

Wil je wat meer “in control” zijn over je inkomsten en weten waar je aan toe bent? Schrijf je dan in als blogger bij Blog Brains! Je kunt elke week, elke maand of af en toe eens een onderwerp uitkiezen. Totale vrijheid om te kiezen wat bij je past en je eigen creatieve inbreng in ieder blogartikel wat je schrijft. Door onze jarenlange ervaring in de online marketingbranche weten wij exact wat wel en wat niet werkt voor onze opdrachtgevers. Wij zullen dan ook regelmatig een blogartikel plaatsen met meer tips en trucs waarmee je je blog skills kunt optimaliseren. Zo kan ook jij geld verdienen met je blog!