Geld verdienen bloggen

Blog Brains / Geld verdienen bloggen

Geld verdienen met bloggen

Bij Blog Brains kun je geld verdienen met bloggen!

Ben je als blogger op zoek naar samenwerkingen en onderwerpen om over te schrijven en wil je daarnaast ook meer inkomsten genereren met je blog? Schrijf je dan in bij Blog Brains! Wij zorgen ervoor dat jij nooit meer zonder inspiratie zit!

Blog Brains, het persoonlijke blog netwerk!

Blog Brains is een Nederlands blognetwerk waarbij bloggers en social influencers zich kunnen aansluiten. Als je je hebt ingeschreven dan beoordelen we eerst je blog of kanaal. Afhankelijk van de stijl en het onderwerp van je blog kun je vervolgens voor onze opdrachtgevers bloggen. Wij zullen voor jou kijken met wie je een match hebt!

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, zul je worden ingedeeld in een level en wordt duidelijk hoeveel je kunt verdienen met bloggen bij Blog Brains. Vanaf dat moment zul je regelmatig een mailtje ontvangen met nieuwe opdrachten en kun je starten met geld verdienen met bloggen. Uiteraard ontvang je voor elk geschreven artikel een vergoeding! Bij sommige opdrachten ontvang je zelfs nog een product of een kortingscode!

Persoonlijk contact is belangrijk voor ons, dus wanneer je vragen hebt kun je ons altijd bereiken via mail of telefoon. We staan voor je klaar!

Wie kan geld verdienen met bloggen bij Blog Brains?

Of je nu een beginnend blogger bent of al een tijdje bezig bent, iedereen met een blog en een eigen domeinnaam is welkom! Vrijwel iedereen kan dus geld verdienen met bloggen bij Blog Brains! Als we je blog vinden passen bij ons concept dan kun je op regelmatige basis zelf kiezen over welke onderwerpen je wilt schrijven. Wij hebben de opdrachtgevers maar hebben jouw brains nodig om leuke, originele artikelen te schrijven! Schrijf je dus snel in bij Blog Brains en begin vandaag nog met geld verdienen met bloggen!

Hoe kun je geld verdienen met je blog?

Naast dat het superleuk is om te bloggen kun je er ook geld mee verdienen. Op welke manieren kun je geld verdienen met je blog? Dat kan in de vorm van Google AdSense maar ook door samen te werken met Blog Brains. AdSense levert vaak maar een beetje op, anderzijds hoef je er niet veel voor te doen. Best wel makkelijk!

Wil je wat meer “in control” zijn over je inkomsten en weten waar je aan toe bent? Schrijf je dan in als blogger bij Blog Brains! Je kunt elke week, elke maand of af en toe eens een onderwerp uitkiezen. Door onze jarenlange ervaring in de online marketingbranche weten wij exact wat wel en wat niet werkt voor onze opdrachtgevers. Wij zullen dan ook regelmatig een blogartikel plaatsen met meer tips en trucs waarmee je je blog skills kunt optimaliseren. Zo kan ook jij geld verdienen met je blog! Heb je nog vragen of wil je je aanmelden? Neem dan contact met ons op!