Samenwerken met 1600+ relevante bloggers!
Verbeter je vindbaarheid en verhoog je exposure.

Waarom Blog Brains

11600+ bloggers, 7000+ mogelijkheden

Wil je beter vindbaar worden in Google? Meer dan 1600 echte bloggers en influencers staan te trappelen om met jou samen te werken. We leveren kwaliteit en maatwerk, dus we gaan eerst uitzoeken wat jouw wensen en doelen zijn. Dat doen we middels een gratis analyse op basis van jouw trefwoorden. Alle bloggers zijn gescreend, relevant ingedeeld in één van onze 5 levels en werken in 28 verschillende categorieën. Gezamenlijk zorgen ze voor wel 7000+ plaatsingsmogelijkheden. Omdat we werken met levels zijn de kosten vooraf bekend.

2 Gratis analyse, pitch en rapportage

Natuurlijk wil je het maximale uit je influencer campagne halen! Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt! Omdat onze roots liggen bij zoekmachine marketing zijn wij in staat om jou de juiste mix te leveren zodat je, naast outreach, vooral je vindbaarheid verhoogt en een samenwerking duurzaam is. Je hebt, als partner van Blog Brains, de vrije keuze om je samenwerkingen te kiezen. Na de oplevering van de blogartikelen ontvang je wekelijks een kosteloze rapportage.

3 Focus op vindbaarheid

Vaak worden bloggers ingezet met de belofte van exposure en wordt er conversie beloofd. Blog Brains ziet dat anders, wij zetten namelijk al sinds onze start in op online vindbaarheid! Exposure, traffic en conversie ontvang je ook maar die geven geen garantie op duurzaam succes. Een waardevolle verwijzing van uit een relevante blog doet dat wel en draagt, tot in lengte van dagen, bij aan je profiel. Kortom, de juiste strategie levert waardevolle links op! Je positie in de zoekmachine zal hierdoor verstevigd worden of stijgen. De Blog Brains aanpak is daarom duurzamer, effectiever en goedkoper!

4 Bespaar geld, tijd en moeite

Zelf op zoek gaan kost tijd. Je moet bloggers vinden, contacteren, afspraken maken, de opdracht uitleggen en als het werk opgeleverd is moet je alles zelf controleren om te zien of het conform afspraak is uitgevoerd. Helemaal niet doen! Schakel Blog Brains in! Wij bieden kosteloos een maatwerkstrategie op basis van jouw relevante zoekwoorden. Wij schrijven een pakkende pitch om de juiste bloggers te matchen aan jouw merk. We communiceren met de bloggers én controleren alle blogartikelen en posts voordat ze online gaan.

5 Snel samenwerken

We werken met levels en met vaste prijsafspraken. Duidelijk en eerlijk voor iedereen! Deze werkwijze maakt Blog Brains schaalbaar. Bloggers zijn onderverdeeld in 5 verschillende levels met bijbehorende tarieven, hierdoor kunnen we altijd leveren op basis van jouw budget. Doe onze kosteloze analyse en binnen enkele dagen volgt een passend voorstel. Omdat we onze bloggers kennen kunnen we snel schakelen en veel opdrachten tegelijk aan! Een samenwerking realiseren we, van pitch tot oplevering, in 14 dagen. Je kunt dus snel profiteren van de effecten van Blog Brains.

6 Full service: geen doe-het-zelf

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij kiezen voor de persoonlijke aanpak, want we bieden een full service ervaring. Dit houdt in dat we graag bij je langskomen voor een persoonlijke kennismaking. Tevens zijn we goed bereikbaar per telefoon, chat en mail. Je krijgt snel antwoord op je vragen en we leveren snel passende oplossingen. Daarnaast is er altijd ruimte voor verzoeken. Wil je een review? Geen probleem. Wij zorgen dat de producten verstuurd worden en er authentieke foto’s en artikelen worden gemaakt. Al overtuigd? Lees hieronder ook even de reviews van opdrachtgevers die je voorgingen.

Wat brengt een Blog Brains samenwerking?

1. Duurzame linkwaarde

Maak gebruik van onze analyse en je organische ranking stijgt!

2. Authentieke exposure

Je content krijgt authentieke aandacht van de volgers en wordt gedeeld op social media!

3. Traffic naar je website

Je ontvangt click through bezoek naar je website!

4. Kans op conversie

Dit bezoek gaat mogelijk over tot een aankoop!

Hoe werkt Blog Brains

Ontvang de gratis analyse

We maken een kosteloze analyse, toetsen haalbaarheid en verwerken je wensen. Een analyse heeft een SEO technisch deel alsmede een creatief deel. We presenteren je ons voorstel en strategie!

De bloggerselectie

De blogger aanmeldingen komen binnen. Wij maken nu (eventueel in samenwerking met jou) een selectie van de meest geschikte bloggers op basis van kennis en expertise. De overige bloggers blijven in bestand en kunnen eventueel later worden ingezet.

Oplevering

Binnen 14 dagen staan alle gecontroleerde blogartikelen online en leveren wij ze aan je op. Mocht je graag nog iets aangepast zien, dan is dit natuurlijk geen probleem.