Opdrachtgever

Blog Brains / Opdrachtgever

Met 1 klik de juiste influencers vinden!

Blog Brains is dé schakel tussen influencers en merken! Met 1250+ gescreende bloggers in bestand zijn wij in staat om in korte tijd veel kwalitatieve bloggers voor jouw merk, product of promotie te vinden! Zelf op zoek gaan en individuele samenwerkingen aangaan kost veel tijd en moeite. En weet je wel zeker of het naar wens en technisch correct wordt uitgevoerd? Profiteer je er wel optimaal van? Werk samen met professionals die je rendement bezorgen en werk uit handen nemen!

Waarom Blog Brains

1 De schakel tussen jou en 1250+ bloggers

1250+ bloggers en influencers staan te trappelen om samen te werken. We leveren maatwerk, dus gaan we eerst op zoek naar de juiste partners voor je! We pitchen je opdracht onder relevante bloggers en zij mogen vervolgens intekenen op de opdracht. Degenen die het beste bij de opdracht aansluiten worden geselecteerd. Alle bloggers zijn gescreend, relevant ingedeeld in één van onze vijf levels en gezamenlijk beschikken ze over 6000+ categorieën.

2 Altijd unieke, originele content

We voegen authentieke waarde toe omdat er unieke content gecreëerd wordt op het domein van de blogger. Ga je de samenwerking aan met ons dan wordt er actief en frequent nieuwe content gecreëerd rondom een website. Blog Brains fungeert als nieuw kanaal voor exposure en je website wordt sneller succesvol op internet. Alles is gericht op resultaat, verhogen van ranking en genereren van traffic en conversie!

3 Bespaar tijd, moeite en kosten

Zelf op zoek gaan kost tijd. Je moet bloggers individueel contacteren, afspraken maken, de opdracht uitleggen etc. Als het werk opgeleverd is moet je alles controleren om te zien of het juist en conform afspraak is uitgevoerd. Helemaal niet doen! Schakel Blog Brains in! Wij matchen de juiste bloggers aan jouw opdracht, communiceren met de bloggers én controleren alle blogartikelen voordat het online geplaatst wordt.

4 Snel samenwerken en 100% gecontroleerd

We werken met vaste afspraken en daardoor is Blog Brains super schaalbaar. We kunnen snel schakelen en veel opdrachten tegelijk aan! Zodra wij jouw opdracht hebben gepitcht kunnen bloggers zich voor jouw opdracht aanmelden. Wij selecteren dan de meest geschikte bloggers. Vervolgens gaan zij aan de slag, waarna wij alles 100% controleren en de werkzaamheden aan je opleveren. Je kunt dus snel profiteren van de voordelen van Blog Brains.

You're in good company

Benieuwd wat andere bureaus van Blog Brains vinden? Hoe zij Blog Brains ervaren? Waarom zij met ons (blijven) werken? Hier een kleine greep uit de opdrachtgevers en de merken waar we mee samenwerken.

Hoe werkt Blog Brains

De voorbereiding en de pitch

Om bloggers voor jouw opdracht te enthousiasmeren werken we “de pitch” uit. We kijken zowel SEO technisch naar de opdracht alsmede onderzoeken we creatieve mogelijkheden. De pitch zetten we uit onder relevante bloggers in de door jou opgegeven categorieën. Geïnteresseerde bloggers kunnen zich aanmelden voor de opdracht.

Bloggers gaan aan het werk

Dan is het tijd om de bloggers aan het werk te zetten! Wij geven nu de exacte opdrachtomschrijving, sturen (optioneel) een product op en spreken de blogstijl goed door. Vervolgens gaan ze aan de slag en leveren ze hun blogartikel binnen 14 dagen op. Wij controleren alles en pas na goedkeuring mogen de artikelen online.