Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |
samenwerking riff online

Riff Online (Tribal) en Blog Brains tekenen overeenkomst

Donderdag 23 november gaat de geschiedenis in als een mijlpaal voor Blog Brains. Een aantal dagen geleden tekende Blog Brains een samenwerkingsovereenkomst met RIFF Online (voorheen bekend als Tribal Internet Marketing)! 

Proven technology!

Op de PMU in 2016 werd er kennisgemaakt en kort daarna vonden de eerste structurele gesprekken plaats. Ook voor RIFF Online gold “eerst zien, dan geloven” dus zijn we van start gegaan met maar liefst 8 pilots tegelijk! Na 4 maanden van testen en 8 succesvolle pilots bleek Blog Brains voldoende “proven technology” te zijn om deze samenwerkingsovereenkomst te tekenen.
Kamiel van Riel, oprichter Blog Brains: “We zijn erg trots op deze prestatie en hebben veel zin in deze samenwerking! Hiermee kunnen we het Blog Brains netwerk nog mooiere opdrachten bieden en we laten zien aan andere marketing partijen in Nederland en België dat Blog Brains werkt. RIFF Online is namelijk niet over één nacht ijs gegaan voordat ze besloten dat wij de juiste partner voor hen zijn”

Over RIFF Online

Voorheen bekend als Tribal Internet Marketing en tegenwoordig onderdeel van RIFF Online. Deze groep bestaat uit 3 bedrijven voorheen bekend als Tribal, Jaagers en The Webcare Company.
RIFF Online heeft vestigingen in Amsterdam, Nijmegen en Den Bosch en bestrijkt 3 specialismen: webcare, e-commerce en online marketing. Bij de drie vestigingen werkt in totaal 175 man.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top