Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |
PMU partner

Blog Brains sponsorpartner PMU

Recentelijk maakten we bekend dat Blog Brains een samenwerkingsovereenkomst met RIFF Online heeft gesloten. Als kersverse kennispartners steun je elkaar en daarom is Blog Brains partner van het PMU Event dat door RIFF wordt georganiseerd! 

PMU is een Online Marketing event dat op 6 december 2017 plaatsvindt in de Brabanthallen in Den Bosch. Het jaarlijks terugkerende kennisevent zit vol met inspirerende sprekers, keynotes en parallelsessies.
Je kunt kennismaken met specialisten uit de wereld van SEO, SEA en CRO, visionaire ondernemers, trendwatchers en productontwikkelaars. Er is ruimte voor 350 deelnemers. Het doel van PMU is om alle deelnemers op verschillende niveaus een inspirerend kijkje in de toekomst van Performance Marketing te geven.

Blog Brains als partner van RIFF Online

Slechts een week geleden maakten we het partnerschap officieel bekend. Als kersverse partners vroeg RIFF Online direct of Blog Brains als kennispartner en sponsor voor dit event wilde optreden. RIFF Online: “Blog Brains is vernieuwend en lost uitdagingen op een creatieve en inventieve manier voor ons op. Omdat we kennisdelers zijn vonden we dat onze klanten en andere internet marketing bureaus, die de PMU bezoeken, met Blog Brains kennis moesten maken!”

PMU

Wat? PMU – Editie 3
Wanneer? 6 december 2017 – 8.30 tot 17.00
Waar?  BRABANTHALLEN DEN BOSCH, 1931
Tickets? Bestel ze hier

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top