Skip to content
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

2 jaar bij Blog Brains

Hiep Hiep Hoera! Vandaag vier ik (Kristel) een klein feestje op kantoor, want vandaag ben ik precies 2 jaar in dienst bij Blog Brains!

In de afgelopen twee jaar is er al een heleboel gebeurd. Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een blognetwerk met meer dan 1500 (!) bloggers en hebben we voor honderden opdrachtgevers toffe blog opdrachten uit mogen zetten. Daarnaast zijn we een paar weken geleden natuurlijk verhuisd naar ons nieuwe pand: een oude brandweerkazerne middenin het centrum van Kaatsheuvel.

Hier kunnen we niet alleen de mooie samenwerkingen opzetten, maar ook events organiseren, masterclasses geven en natuurlijk ben je als blogger of opdrachtgever altijd welkom om de mogelijkheden te bespreken tijdens een kopje koffie. Of thee. Ik ben zelf namelijk een echte theeleut, dus je begrijpt hoe happy ik ben met de Quooker in ons nieuwe kantoor! Omdat we in de afgelopen twee jaar al zoveel mooie samenwerkingen op hebben mogen zetten leek het me leuk om nu eens terug te blikken op de top 5 leukste, gekste en meest bijzondere blog opdrachten. Benieuwd? Lees snel verder!

1 Rollator races

Eén van de eerste en meteen meest gekke blog opdrachten is denk ik toch wel de opdracht over rollators. Heel eerlijk: we twijfelden of we ‘m wel moesten pitchen aan jullie. Want rollators zijn natuurlijk niet het meest sexy onderwerp om over te schrijven. Uiteindelijk hebben we de opdracht toch voorgelegd aan de allereerste Blog Brainers en dat is maar goed ook: hier kwamen namelijk hartstikke toffe aanmeldingen op! Wat was het leuk om jullie creatieve artikelen te lezen. Van rollator races en dromen over gepimpte roze rollators tot ontroerende persoonlijke verhalen over opa’s en oma’s. Super, die creatieve breinen van jullie!

2 Kerst in de zomer

Het voelde een beetje gek om een pitch over kerstpakketten in augustus uit te zetten, maar gelukkig zijn veel van jullie net zulke Kerst fans als wij! Eén van onze opdrachtgevers is een leverancier van kerstpakketten en wil elk jaar een grote campagne starten met enthousiaste bloggers. Deze campagne begint vaak al aan het einde van de zomer en loopt tot en met december, want juist in de maanden (ruim) voor de Kerstdagen worden de meeste kerstpakketten besteld door bedrijven. Super leuk dat we deze campagne elk jaar mogen doen en er hebben dan ook al een heleboel bloggers voor deze opdrachtgever geschreven. Ik heb nu alweer zin in de volgende vrolijke Kerst artikelen!

3 Koken met kaas

Onlangs nog hebben we een hele toffe opdracht uit mogen zetten voor alle food bloggers! Van kaasmerk Stompetoren mochten we namelijk een kaaspakket met 4 verschillende kazen weggeven aan alle geselecteerde food bloggers. De opdracht was om hier een zelfgekozen gerecht mee te maken. Het water liep ons in de mond bij het bekijken van al die heerlijke blogartikelen! Van gezellige kaasplankjes en originele tosti’s tot risotto met Grand Cru kaas, hartige muffins en wortelkaassoufflé. We hebben allerlei creatieve kookcreaties voorbij zien komen!

4 Beauty reviews

Iets waar elk meisje natuurlijk van droomt: een doos vol met nieuwe beauty producten! Vorig jaar kwam er zo’n geweldige box van een grote beauty webshop binnen bij ons op kantoor. Aan ons de taak om al deze toffe beauty producten te verdelen onder de juiste bloggers voor reviews. Gevolg? Enorm veel enthousiaste aanmeldingen en mooie artikelen met prachtige foto’s. Happy bloggers én happy opdrachtgever!

5 Nieuwe iPhone voor KPN

Wat was het spannend toen de nieuwe iPhone 8 en iPhone X uitkwamen he? Wij hebben die lancering in ieder geval op de voet gevolgd, want van KPN kregen we de opdracht om enthousiaste bloggers over deze nieuwe iPhones te laten schrijven. Een grote, toffe campagne die ik niet snel zal vergeten!

Wil je ook graag samenwerken met toffe opdrachtgevers en (extra) geld verdienen met je blog? Meld je dan hier vandaag nog aan als blogger!

Meld je aan!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top