Content voor Ingelogde Gebruikers
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Hi, ik ben Kamiel! Ik ben de oprichter en bedenker van Blog Brains. Het eerste SEO blogmarketing bureau van Nederland! Ik houd me vooral bezig met opdrachtgevers en het verbeteren van het concept.

Het Blog Brains concept is door mij in 2015 bedacht en ik heb het uitgewerkt tot wat het nu is. Kristel is hierin mijn steun en toeverlaat. Dat was nodig want ik heb nog veel ideeën en ambities. Zo wil ik graag verder automatiseren zodat het nog aantrekkelijker wordt voor opdrachtgevers. We worden overigens nooit een DIY platform, daarvoor respecteer ik de bloggers die met ons willen werken teveel.

Ik zit sowieso niet stil want ik heb, naast Blog Brains, nog vier bedrijven. O.a. een hele leuke webshop in keramische BBQ’s en een lokaal marketing bedrijf.

Scroll naar boven