Content voor Ingelogde Gebruikers
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005

Op zoek naar hoogwaardige content en kwalitatieve backlinks”

Het doel voor TafelzeilOnline is om een stabiele nummer 1 positie in Google te verkrijgen op het belangrijkste trefwoord tafelzeil (zoekvolume: 12.100 keer per maand). Daarnaast is er ook gefocust op andere belangrijke trefwoorden, zoals doorzichtig tafelzeil, raamfolie, plakfolie en placemats.

De resultaten van een doorlopende campagne

De samenwerking met TafelzeilOnline is een doorlopende opdracht en deze zijn we gestart in juni 2019. In combinatie met goede on page SEO was binnen drie maanden al direct een forse stijging van de trefwoorden te zien. Het belangrijkste trefwoord tafelzeil is van positie 3 naar de nummer 1 positie gestegen. Doordat we elke maand zo’n 2 tot 4 bloggers inzetten blijft deze positie stabiel én stijgen ook overige relevante trefwoorden voor TafelzeilOnline!

Resultaat organische posities in Google

Trefwoord Beginpositie
juni 2019
Eindpositie
mei 2020
Zoekvolume
Tafelzeil 3 1 12.100
Doorzichtig tafelzeil 1 1 1.600
Mexicaans tafelzeil 5 2 140
Plakfolie 9 5 8.100
Placemats 16 9 9.900
Raamfolie 16 13 22.200

De aanpak

Omdat dit een doorlopende opdracht is beginnen we elke maand met het analyseren van de posities. Deze analyse is overigens geheel kosteloos! Zo houden we maandelijks precies in de gaten wat het resultaat van elke samenwerking is. Op basis hiervan bepalen we telkens de blog strategie. Oftewel: welke trefwoorden kunnen wel wat extra aandacht gebruiken en welke bloggers kunnen we hier het beste voor inzetten? De pitch is uitgezet onder relevante bloggers in de categorie Wonen. Hier zijn 44 enthousiaste reacties op binnengekomen, waaruit we elke maand 2 tot 4 bloggers selecteren. In totaal zijn er 25 bloggers uit de Talent en Wizard levels ingezet in de periode juni 2019 – juni 2020.

Voorbeelden van blogartikelen

AukjesWereld

Level: Wizard | Categorie: Mama
read more

Fijn thuis zijn

Level: Talent | Categorie: Wonen
read more

Roy van Eeuwijk over de samenwerking met Blog Brains

Via een SEO-expert uit mijn netwerk ben ik gewezen op de mogelijkheden bij Blog Brains. Voor hoogwaardige content en backlinks ben je bij hen aan het juiste adres.
Na een aantal kleinere opdrachten zijn we de samenwerking al snel gaan uitbreiden. Bij Blog Brains doen ze wat ze beloven en leveren ze kwaliteit (en altijd op tijd). Ik zou deze partij zeker aanraden.

ROY VAN EEUWIJK, EIGENAAR

Scroll naar boven