Nieuws blog
100+ bloggers

Samenwerken met een nieuws blog

Nieuws is misschien niet het allereerste onderwerp wat er door je gedachte schiet wanneer je aan bloggers denkt. Toch is het een onderwerp waar veel over verteld en gelezen wordt. We hebben veel bloggers met een nieuws blog verdeeld over 5 levels en bieden veel mogelijkheden voor opdrachtgevers om samenwerkingen aan te gaan. Of je nou op zoek bent naar een groot domein, of juist een kleine, we kunnen je altijd een passende mogelijkheid bieden. Daarnaast zijn we natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe bloggers voor meer blogmogelijkheden! Schrijf jij graag over actualiteiten en heb je een nieuwsblog met een eigen domeinnaam? Meld je dan aan bij Blog Brains!

Er worden veel nieuwsblogs gezocht door bedrijven met de insteek om hun naamsbekendheid te vergroten. Vaak wordt hierbij vergeten dat een makeup review blog ook SEO-technisch heel goed werkt voor jouw merk of bedrijf. Door middel van onze gratis analyse weten we vooraf precies welke trefwoorden interessant zijn om te verwerken in het blogartikel.

Hoe komt een samenwerking met een nieuwsblog tot stand?

Als blogger krijg je voorgeselecteerde opdrachten binnen via je mailbox. Je hebt bij Blog Brains totale vrijheid, dus je mag altijd zelf bepalen of je wel of niet inschrijft voor een opdracht. Als je interesse hebt kun je reageren met een korte motivatie, kort daarna hoor je of je geselecteerd bent. Je ontvangt vervolgens de specifieke voorwaarden die we, samen met de opdrachtgever, hebben opgesteld.

Je hoort ook of je een product ontvangt om te reviewen en eventuele andere belangrijke details om de goed opdracht uit te kunnen voeren. Het blogartikel wordt, gecontroleerd op spelfouten, binnen 14 dagen opgeleverd aan de opdrachtgever.

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!