Lifestyleblogger
1000+ bloggers

SAMENWERKEN MET EEN LIFESTYLEBLOGGER

Lifestylebloggers zijn er in vele soorten en maten. Grote en kleine domeinen, gespecialiseerd in een groene levensstijl, sommigen vloggen ernaast of richten zich ook fashion en food. Daarentegen hebben ze een aantal dingen allemaal gemeen: ze bloggen via hun eigen website, schrijven vol passie op hun lifestyle blog en bevinden zich in een vastgesteld Blog Brains level. Hierdoor weet zowel de lifestyleblogger als de opdrachtgever vooraf precies waar ze aan toe zijn.

Bedrijven zoeken vaak een lifestyle blog met de insteek om alleen hun naamsbekendheid te vergroten. Vaak wordt hierbij vergeten dat een blogartikel ook SEO-technisch heel goed werkt voor jouw merk of bedrijf. Door middel van onze gratis analyse weten we vooraf precies welke trefwoorden interessant zijn om te verwerken in het blogartikel.

HOE KOMT EEN SAMENWERKING MET EEN LIFESTYLEBLOGGER TOT STAND?

Als lifestyleblogger krijg je opdrachtomschrijvingen binnen via je mailbox. Je hebt bij Blog Brains totale vrijheid, dus je mag altijd zelf bepalen of je je hiervoor inschrijft. Door middel van een korte motivatie kun je reageren en daarna hoor je of je daadwerkelijk geselecteerd bent. Dan mailen we de opdracht met de voorwaarden die we met de opdrachtgever hebben opgesteld. We zetten hier bijvoorbeeld de trefwoorden in met de verwijzende linkjes, het minimaal aantal woorden, maar ook of bloggers een kortingscode of product ontvangen. Het blogartikel wordt, gecontroleerd op spelfouten, binnen 14 dagen opgeleverd aan de opdrachtgever.

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!