Ik zoek

Influencers vinden en outreach vergroten!

Influencer marketing is hot! Maar zelf op zoek gaan naar bloggers kost veel tijd en moeite. En hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er optimaal van profiteert? Heb je de kennis en de tijd? Dan moet je je daar zeker mee bezighouden!

Meld je vandaag nog aan en start de samenwerking!

Echter hebben veel ondernemers en internet marketing bureaus daar geen tijd, geen netwerk noch de juiste kennis voor. Blog Brains wel! Wij hebben ons gespecialiseerd in het samenbrengen van opdrachtgevers en opdrachtnemers en zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Elke partner is gescreend en werkt volgens de gespecificeerde richtlijnen.

Blogger outreach vergroten!

Bereik honderden bloggers met één muisklik!

Zelf op zoek gaan naar bloggers kost veel tijd en hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er maximaal van profiteert? Blog Brains heeft de kennis, de tijd, de connecties en de techniek om dit voor je te faciliteren!

Wij hebben ons gespecialiseerd in het samenbrengen van partijen en zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Elke partner is gescreend door ons Brain Box algoritme en werkt volgens de gespecificeerde richtlijnen.

Door als PR, internet marketingbureau of online ondernemer een samenwerking aan te gaan met ons wordt er actief content gecreëerd rondom je website, fungeert het als een nieuw kanaal voor exposure en kun je succesvoller op internet worden.

Neem contact op met Blog Brains bij vragen over het concept of meld je bedrijf meteen aan en start de samenwerking!

Relevantie!

Een slimme partnerschap!

Zoek je een blogger of social influencer in één van deze categorieën? Aarzel niet en meld je aan!

Wij nemen altijd eerst persoonlijk contact op! We willen je business begrijpen en we adviseren kosteloos een te volgen marketing strategie. Vervolgens matchen we onze database aan je wensen en doen we een maatwerk voorstel. Alles gericht op resultaat en verhoogde conversie.

Lees hier meer over hoe het concept werkt en ga de samenwerking aan!

Kwaliteit!

Volledig gescreend, relevant en tegen een vaste prijs!

Om relevant en gestructureerd te kunnen samenwerken hebben we 28 categorieën en 5 levels gecreëerd. De categorieën bevatten onderwerpen zoals lifestyle, wonen en fashion maar ook ondernemen, DIY, marketing en tuinieren.

Het is ons doel om jouw opdracht, divers doch relevant, tegen een vaste, vooraf overgekomen prijs aan te bieden aan bloggers. Deze bepaalt vervolgens zelf of er over jouw product of dienst geblogd gaat worden. Blog Brains denkt mee maar de uiteindelijke keuze ligt bij de opdrachtnemer!

Op zoek naar specifieke bloggers, gastbloggers of de beste social influencers?

Ben je als ondernemer op zoek naar blogger outreach van specifieke bloggers of social influencers? Geen probleem! We leveren ook maatwerk en gaan op zoek naar de juiste partijen voor jouw bedrijf! Ook voor maatwerk neem je contact op met Blog Brains! Wij vinden de juiste blogger, social influencer of gastblogger voor je en completeren je internet marketing en social media strategie.

Registreer je bedrijf bij Blog Brains en ontvang relevante bloggers die over jou bloggen. We nemen altijd persoonlijk contact met opdrachtgevers op om toelichting te geven over de mogelijkheden!

Voordelen

  • met 1 muisklik
  • 750+ bloggers bereiken
  • hoge relevantie
  • snelle opvolging
  • grote community
  • alleen unieke content
  • persoonlijk contact

Opdracht?

Op zoek naar bloggers, influencers of gastbloggers?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu