Ik zoek

Relevante bloggers, gastbloggers of influencers vinden!

Influencer marketing is hot! Zelf op zoek gaan naar bloggers kost veel tijd en moeite. En hoe weet je zeker dat het op de juiste wijze wordt uitgevoerd zodat je er optimaal van profiteert? Heb je de kennis en de tijd? Dan moet je je daar zeker mee bezighouden! Veel internet marketing bureaus hebben daar echter geen tijd voor. Blog Brains wel! We zijn daarbij niet over één nacht ijs gegaan. Elke partner is gescreend door onze Brain Box en werkt volgens richtlijnen.

Meld je bureau vandaag nog aan en start een samenwerking!

Blogger outreach

Bereik honderden bloggers met één muisklik!

Zelf op zoek gaan naar bloggers kost veel tijd. Je moet ze allemaal individueel contacteren, afspraken maken, de opdracht uitleggen en ga zo maar door. Als het werk geleverd is moet je alles controleren om te zien of het juist en conform afspraak is uitgevoerd. Niet doen…schakel gewoon Blog Brains in!

Blog Brains heeft het netwerk, de relaties, de kennis, de tijd en de techniek in huis om dit goed, snel en secuur voor je te regelen!

Relevante categorieën

Blog Brains werkt met veel relevante categorieën!

Zoek je een blogger of social influencer in een bepaald vakgebied? Met 28 categorieën zoals fashion, ondernemen, beauty, DIY of Food zit er altijd de juiste partner bij! Meld je bureau vandaag nog aan! Wij nemen eerst persoonlijk contact op. We willen je graag leren kennen en gewoon even kennismaken!

Heb je al een concrete opdracht dan matchen we onze database graag aan jouw wensen en doen we een maatwerkvoorstel. Alles gericht op resultaat en het verhogen van traffic en conversie!

FashionLifestyleBeauty Mama
OndernemenTechniekKinderenWonen
HealthReizenFoodFotografie
Sport & FitnessNieuwsGamingICT
DierenTuinMuziekAuto
Marketing, social & salesAlles voor mannenCadeau & TipsDIY
GadgetsKunst & cultuurDuurzaamheidNatuur & Milieu

Kwaliteit

Volledig gescreend, relevant en tegen een vaste prijs!

Om relevant, schaalbaar, snel en gestructureerd samen te kunnen werken hebben we relevante categorieën en levels gecreëerd. Ons doel is om jouw opdracht relevant en tegen een vaste, vooraf overgekomen prijs, aan te bieden. Onze partner bepaalt zelf of er over jouw product of dienst geblogd gaat worden. Blog Brains denkt mee maar de uiteindelijke keuze ligt bij de blogger!

Maatwerk?

Op zoek naar blogger outreach van specifieke bloggers of social influencers? Geen probleem!

We leveren graag maatwerk en gaan op zoek naar de juiste partijen voor jouw project! Wij vinden de juiste blogger, social influencer of gastblogger voor je en completeren je internet marketing en social media strategie. Door als PR of internet marketingbureau een samenwerking aan te gaan met ons wordt er actief content gecreëerd rondom een website, fungeert het als een nieuw kanaal voor exposure en wordt je succesvoller op internet.

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem.
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Voordelen partners

 • Zelf ​opdrachten ​kiezen
 • ​Eigen ​creatieve inbreng
 • Frequent ​opdrachten ontvangen​
 • Persoonlijk contact
 • Jij levert snel
 • Wij belonen snel

Voordelen opdrachtgevers

 • Bespaar tijd
 • ​Vaste prijzen
 • Korte levertijden
 • +1000 partners
 • ​100% gescreend
 • Zeer effectief
Menu