Opdrachtgever

Blog Brains / Opdrachtgever

Samenwerken met 1350+ relevante bloggers!

Verbeter je vindbaarheid en verhoog je exposure.

Waarom Blog Brains

11350+ bloggers, 6000+ mogelijkheden

Meer dan 1350 echte bloggers en influencers staan te trappelen om met jou samen te werken. We leveren kwaliteit en maatwerk, dus we gaan eerst uitzoeken wat jouw wensen en doelen zijn. Wil je beter vindbaar zijn in Google? Dan doen we een gratis analyse op basis van relevante trefwoorden. Alle bloggers zijn gescreend, relevant ingedeeld in één van onze 5 levels en werken in 28 verschillende categorieën. Gezamenlijk zorgen ze voor wel 6000+ plaatsingsmogelijkheden. Omdat we werken met de Brain Box en levels is de blogsamenwerking altijd tegen een vaste, vooraf bekende prijs.

2 Gratis analyse, pitch en rapportage

Natuurlijk wil je het maximale uit je influencer campagne halen! Daarom levert Blog Brains een kosteloze analyse! Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak binnen jouw budget zodat jij optimale resultaten bereikt!

Omdat onze roots liggen in SEO en Internet Marketing zijn wij in staat om jou de juiste mix van bloggers te leveren zodat je, naast outreach, vooral je vindbaarheid verhoogt. Je hebt, als partner van Blog Brains, de vrije keuze om je samenwerkingen te kiezen. Na de oplevering van de blogartikelen ontvang je wekelijks een kosteloze rapportage.

3 Focus op vindbaarheid

Vaak worden bloggers ingezet met de belofte van veel exposure en wordt er conversie beloofd. Blog Brains ziet dat anders, wij zetten namelijk al sinds onze start in op online vindbaarheid! Exposure, traffic en conversie volgen daarna maar geven geen garantie op een duurzaam succes. Een waardevolle link doet dat wel en draagt, tot in lengte van dagen, bij aan je profiel.

Kortom, de juiste blogstrategie levert waardevolle verwijzende links van relevante bloggers op. Je positie in de zoekmachine zal hierdoor verstevigd worden of stijgen. De Blog Brains aanpak is daarom duurzamer, effectiever en veel goedkoper!

4 Bespaar geld, tijd en moeite

Zelf op zoek gaan kost tijd. Je moet bloggers vinden, contacteren, afspraken maken, de opdracht uitleggen en als het werk opgeleverd is moet je alles zelf controleren om te zien of het conform afspraak is uitgevoerd.

Helemaal niet doen! Schakel Blog Brains in! Wij bieden kosteloos een strategie op basis van jouw relevante zoekwoorden. Wij schrijven een pakkende pitch om de juiste bloggers te matchen aan jouw opdracht. We communiceren met de bloggers én controleren alle artikelen voordat ze online gaan.

5 Snel samenwerken vanaf € 79,00

Omdat we werken met levels maken we vaste prijsafspraken. Duidelijk en eerlijk voor iedereen! Deze werkwijze maakt Blog Brains super schaalbaar. Bloggers zijn onderverdeeld in 5 verschillende levels met bijpassende tarieven, hierdoor kunnen we maatwerk leveren op basis van jouw budget. Doe onze kosteloze analyse en binnen enkele dagen doen we je een passend voorstel.

Omdat we onze bloggers kennen kunnen we snel schakelen en dus veel opdrachten tegelijk aan! Een samenwerking realiseren we van pitch tot oplevering in 14 dagen. Je kunt dus snel profiteren van de voordelen van Blog Brains.

6 Full service: geen doe-het-zelf

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak, want we bieden een complete full service ervaring. Dit houdt in dat we graag bij je langskomen voor een persoonlijke kennismaking.

Ook zijn we goed bereikbaar per telefoon, chat en mail. Je krijgt snel antwoord op je vragen en we leveren snel oplossingen. Daarnaast is er altijd ruimte voor speciale verzoeken. Wil je een product review? Geen probleem. Wij zorgen dat de producten verstuurd worden en er goede foto’s gemaakt worden door de bloggers. Al overtuigd? Lees hieronder ook even de reviews van opdrachtgevers die je voorgingen.

Hoe werkt Blog Brains

Ontvang de gratis analyse

We maken een kosteloze analyse, toetsen haalbaarheid en verwerken je wensen. Een analyse heeft een SEO technisch deel alsmede een creatief deel. We presenteren je ons voorstel en strategie!

De bloggerselectie

De blogger aanmeldingen komen binnen. Wij maken nu (eventueel in samenwerking met jou) een selectie van de meest geschikte bloggers op basis van kennis en expertise. De overige bloggers blijven in bestand en kunnen eventueel later worden ingezet.

Oplevering

Binnen 14 dagen staan alle gecontroleerde blogartikelen online en leveren wij ze aan je op. Mocht je graag nog iets aangepast zien, dan is dit natuurlijk geen probleem.