Ik blog

Samenwerken binnen een blogcommunity?

Heb jij een leuke, succesvolle blog en wil je daarmee vaker extra inkomsten genereren? Weten waar je aan toe bent? Minder vaak zoeken naar opdrachten? Ja? Dan ben jij de blogger die we zoeken! Schrijf je in bij Blog Brains en probeer ons uit! Bevalt het je dan kunnen we heel leuk samenwerken! 

Creatief!

Do your magic!

Omdat je al veel tijd, moeite en geld gestoken hebt in je blog gaan wij je niet vertellen wat je wel en niet mag doen…

Bij Blog Brains kun jij 100% creatief zijn, je oprechte mening geven en middels een samenwerking met Blog Brains ook nog eens geld verdienen met het schrijven van relevante artikelen. Lees hier meer over hoe het concept werkt en meld je aan voor een samenwerking.

Samenwerken!

Wij pitchen! Jij kiest!

Na je aanmelding, wellicht in meerdere categorieën, zul je van ons per mail regelmatig een “pitch” ontvangen. De pitch is een beschrijving van de opdracht bedoelt om je te informeren en te enthousiasmeren. Je bent vervolgens vrij om de opdracht aan te nemen of af te slaan. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

Direct aanmelden? Vul het aanmeldformulier in!

Vrijheid!

Jij bepaalt voor wie je schrijft!

Door je aan te melden als blogger bij Blog Brains kun je profiteren van ons netwerk aan opdrachtgevers. Dit kunnen lifestyle of fashion brands zijn maar ook merken of diensten gericht op ondernemen, eten of tuinieren. Heel erg divers en jij mag zelf kiezen wat je aanspreekt, wanneer en waar jij over wil posten.

Jij bepaalt dus echt helemaal zelf óf je blogt en hoe je blogt! Door een samenwerking aan te gaan zul je altijd content kunnen creëren en kun je direct geld verdienen met je blog! Ook Vlaamse bloggers zijn van harte welkom zich aan te melden!

Geld verdienen!

We need your brain power!

Geld verdienen met je blog. Ook wel lekker toch? Door je aan te melden als blogger bij Blog Brains kun je profiteren van ons netwerk van opdrachtgevers en zoals hierboven al beschreven draait het concept om vrijheid, creativiteit en keuze. En je kunt er ook nog een leuk centje mee bijverdienen! Lees er hier meer over.

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu