Content voor Ingelogde Gebruikers
info@blogbrains.nl | +31 (0) 416 235005 |

Gastbloggers gezocht? Onze gastbloggers: dé oplossing voor jouw tijdgebrek

Ben je op zoek naar een geschikte gastblogger die over jouw producten of diensten kan schrijven? Zoek niet verder! In ons netwerk van meer dan 2000 (gast)bloggers kunnen we altijd de perfecte match voor je vinden.

Meld je aan!

Profiteer ook van de voordelen van Blog Brains

Aanmelden

Focus op vindbaarheid

Wij zetten bloggers SEO-based in voor jouw merk. Hierdoor stijgt jouw positie in de zoekmachines en uiteindelijk dus ook jouw conversie!

2000+ bloggers

Alle bloggers zijn door ons beoordeeld op kwaliteit en relevant ingedeeld in één van onze 5 blog levels. We werken in 28 verschillende categorieën.

Gratis analyse

Stuur ons je gegevens en we maken samen een plan van aanpak zodat jij optimale resultaten bereikt!

Full service

Blog Brains is geen doe-het-zelf platform! Wij nemen het complete proces voor je uit handen.

Bespaar geld en tijd

Niet meer urenlang zoeken naar geschikte bloggers en onderhandelen over de prijs. Wij nemen alles uit handen! Van het contact met de bloggers tot en met de rapportage.

Snel samenwerken

Aan elk blog level hangt een vast tarief, waardoor de kosten vooraf bekend zijn en we snel kunnen schakelen met bloggers. Een samenwerking realiseren we in 14 dagen.

Bloggen kost me te veel tijd!

Je weet dat het noodzakelijk is, maar het kost je zoveel tijd. Klopt hè? Wil je graag je bezoekers voorzien van up-to-date informatie, je content marketing doelstellingen behalen maar heb je weinig tijd om je hierop te focussen? Blog Brains levert de beste gastbloggers die artikelen schrijven over relevante informatie voor jouw branche!

Bloggers en gastbloggers

Om goed te begrijpen wat een gastblogger is, is het belangrijk om te weten wat een blogger is. Een blogger is iemand die schrijft over persoonlijke gebeurtenissen of ervaringen op een eigen webpagina. Een blogger bepaalt zelf wat voor informatie hij of zij wil delen met zijn/ haar publiek. Dit is ook het geval als ze met Blog Brains samenwerken. Wij geven ze alleen richtlijnen mee die zij in hun achterhoofd houden tijdens het schrijven. Op die manier kunnen ze hun eigen schrijfstijl aanhouden en behoudt het blogartikel authenticiteit. Dat laatste geldt ook zeker voor gastbloggers.

Voordelen van samenwerken met een gastblogger

Gastbloggers bloggen niet voor hun eigen blogpagina, maar schrijven blogartikelen op jouw persoonlijke website. Het inzetten van een gastblogger zorgt er dus voor dat jouw personeel zich kan blijven focussen op jullie core business, terwijl je er tegelijkertijd voor zorgt dat jouw zakelijke blog voorzien wordt van nieuwe informatie die je bezoekers triggert om terug te komen. Ze weten dat ze veel kennis kunnen vergaren op jouw zakelijke blog en zullen op hun beurt deze informatie weer delen, waardoor je een steeds sterkere speler in jouw branche wordt. Niet alleen omdat lezers zien dat je verstand hebt van zaken, maar ook Google neemt je een stuk serieuzer.

De juiste gastblogger vinden

Nu klinkt dit principe misschien niet zo ingewikkeld, maar het vinden van de juiste gastblogger brengt best wat werkzaamheden met zich mee. Denk aan het contacteren, (prijs)afspraken maken, opdrachten uitleggen en het controleren van de blogartikelen (ook SEO-technisch). Ook hier geldt weer: je houdt je personeel liever bezig met de werkzaamheden van je core business. Hoe zorg je er dan voor dat je zakelijke blog up-to-date blijft? Laat dat nou net onze expertise zijn!

Laat ons de perfecte gastblogger voor jou vinden!

Al vaak naar een gastblogger gezocht, maar nog niet de juiste gevonden? Of is dit concept helemaal nieuw voor je en besteed je de zoektocht naar de ideale kandidaat voor je gastblog graag direct uit? Schakel ons dan in! Wij weten door onze jarenlange ervaring precies waar we op moeten letten bij het matchen van een gastblogger aan een zakelijke blog en hebben meer dan 2000 bloggers in ons bestand!

Ik wil meer exposure en hoger in Google!

Meld je dan aan als opdrachtgever en we zetten jouw opdracht uit onder meer dan 2000 echte bloggers en influencers!

Meld je aan

Ik wil bloggen!

Meld je dan aan als blogger en ontvang regelmatig toffe, betaalde opdrachten in je mailbox!

Meld je aan

Scroll naar boven