Gastbloggers

Bloggen bij één van onze opdrachtgevers?

Heb jij geen eigen blog, maar wel een passie voor schrijven? Schrijf je net zo makkelijk als je praat? En wil je daarmee extra inkomsten genereren? Dan ben jij de gastblogger die wij zoeken! Heb je wel een blog maar wil je ook gastbloggen? Meld dat dan bij ons! 

Schrijf je, via onderstaand formulier, dan in als gastblogger bij Blog Brains en probeer het uit! 

Categorieën!

Laat ons weten waar jij over schrijft!

Wil jij graag gastblogs schrijven voor (een van) onze opdrachtgevers? Schrijf je dan hieronder in en vertel ons meteen even over welke categorieën jij het liefst schrijft. Om het overzichtelijk te houden hebben we 28 categorieën opgesteld. Van fashion en lifestyle tot reizen en techniek, we zoeken gastbloggers in alle categorieën!

Je kennis aanbieden!

Wij benaderen jou voor leuke opdrachten!

Door je aan te melden als gastblogger bij Blog Brains kun je profiteren van ons netwerk aan opdrachtgevers. Dit kunnen lifestyle of fashion brands zijn maar ook merken of diensten gericht op ondernemen, eten of tuinieren. Als gastblogger kun je op de website van de opdrachtgever zelf schrijven, je hebt hier dus geen eigen blog voor nodig.

Zodra er een opdracht binnenkomt die matcht met jouw interesses nemen we contact met je op. Jij bepaalt vervolgens zelf of je voor de opdrachtgever wil gaan schrijven. Dit zal vaak op wekelijkse of maandelijkse basis zijn. Door te gastbloggen kun je direct geld verdienen met jouw schrijfsels!

Voordelen

  • zelf samenwerkingen kiezen
  • 100% creatieve inbreng
  • frequent & flexibel
  • persoonlijk contact
  • fijn samenwerken
  • jij levert snel
  • wij belonen snel

Aanmelden?

Samenwerken met Blog Brains?

Ja, ik wil graag gastbloggen met Blog Brains!

Op de hoogte blijven?

Twijfel je nog of Blog Brains iets voor jou is? Geen probleem. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates! Wil je direct starten met een samenwerking vul dan het formulier rechts in. Wil je graag telefonisch contact? Laat dan je nummer achter, dan bellen we je even! Liever mailcontact? Ook goed. Geef het even aan a.u.b.

Menu