Fashion blogger
550+ bloggers

Samenwerken met fashion bloggers

Onze fashion bloggers zijn er in vele soorten en maten. Grote en kleine domeinen, gespecialiseerd in duurzame mode, sommigen vloggen ernaast of richten zich ook op beauty en lifestyle. Daarentegen hebben ze een aantal dingen allemaal gemeen: ze bloggen op hun modeblog via een eigen domein, schrijven vol passie over fashion en bevinden zich in een vastgesteld Blog Brains level. Hierdoor weet zowel de fashion blogger als de opdrachtgever vooraf precies waar ze aan toe zijn.

Er worden veel fashion bloggers gezocht door bedrijven met de insteek om hun naamsbekendheid te vergroten. Vaak wordt hierbij vergeten dat een artikel op een modeblog ook SEO-technisch heel goed werkt voor jouw merk of bedrijf. Door middel van onze gratis analyse weten we vooraf precies welke trefwoorden interessant zijn om te verwerken in het blogartikel.

Hoe komt een samenwerking met een modeblog tot stand?

Als fashion blogger krijg je voorgeselecteerde opdrachten binnen via je mailbox. Je hebt bij Blog Brains totale vrijheid, dus je mag altijd zelf bepalen of je wel of niet inschrijft voor een opdracht. Als je interesse hebt kun je reageren met een korte motivatie, kort daarna hoor je of je geselecteerd bent. Je ontvangt vervolgens de specifieke voorwaarden die we, samen met de opdrachtgever, hebben opgesteld.

Je hoort ook of je een product ontvangt om te reviewen en eventuele andere belangrijke details om de goed opdracht uit te kunnen voeren. Het blogartikel wordt, gecontroleerd op spelfouten, binnen 14 dagen opgeleverd aan de opdrachtgever.

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!