DIY bloggers
250+ bloggers

Samenwerken met DIY blogs

Ben jij super creatief en schrijf je hier graag over? Of ben je juist op zoek naar een DIY blog om mee samen te werken? Dan ben je bij Blog Brains aan het juiste adres! Onze DIY bloggers zijn er in vele soorten en maten. Denk DIY in de breedste zin: van klusprojecten in je keuken tot een hobby kaarten knutselen of beauty producten maken van huishoudelijke producten. We hebben creatieve blogs met grote en kleine domeinen, sommige vloggen ook of richten zich ook op fashion. Ze hebben ook een aantal dingen allemaal gemeen: ze bloggen via hun eigen website, schrijven vol passie op hun DIY blog en bevinden zich in een vastgesteld Blog Brains level. Hierdoor weet zowel de DIY blogger als de opdrachtgever precies met welke tarieven we werken.

Veel bedrijven zoeken DIY blogs met de insteek om hun naamsbekendheid te vergroten. Vaak wordt hierbij vergeten dat blogartikel ook SEO-technisch heel goed werkt voor jouw merk of bedrijf. Door middel van onze gratis analyse weten we vooraf precies welke trefwoorden interessant zijn om te verwerken in het blogartikel.

Hoe komt een samenwerking met een DIY blog tot stand?

Als DIY blogger krijg je voorgeselecteerde opdrachten binnen via je mailbox. Je hebt bij Blog Brains totale vrijheid, dus je mag altijd zelf bepalen of je wel of niet inschrijft voor een opdracht. Als je interesse hebt kun je reageren met een korte motivatie, kort daarna hoor je of je geselecteerd bent. Je ontvangt vervolgens de specifieke voorwaarden die we, samen met de opdrachtgever, hebben opgesteld.

Je hoort ook of je een product ontvangt om te reviewen en eventuele andere belangrijke details om de goed opdracht uit te kunnen voeren. Het blogartikel wordt, gecontroleerd op spelfouten, binnen 14 dagen opgeleverd aan de opdrachtgever.

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1600+ bloggers?
Ja, dat wil ik!