Cadeau blog

Blog Brains / Cadeau blog

Cadeau blog

250+ bloggers

Samenwerken met een cadeau blog

Onze cadeau en tips bloggers zijn er in vele soorten en maten. Grote en kleine domeinen, gespecialiseerd in cadeaus en tips speciaal voor mannen, sommige vloggen ook of richten zich ook op DIY blogs. Ze hebben ook een aantal dingen allemaal gemeen: ze bloggen via hun eigen domein, schrijven vol passie over cadeaus en tips en bevinden zich in een vastgesteld Blog Brains level. Hierdoor weet zowel de tips  blogger als de opdrachtgever precies met welke tarieven we werken.

Bedrijven willen vaak samenwerken met een cadeau blog met de insteek om hun naamsbekendheid te vergroten. Vaak wordt hierbij vergeten dat een blogartikel ook SEO-technisch heel goed werkt voor jouw merk of bedrijf. Door middel van onze gratis analyse weten we vooraf precies welke trefwoorden interessant zijn om te verwerken in het blogartikel.

Hoe komt een samenwerking met een cadeau blog tot stand?

Als cadeau en tips blogger krijg je voorgeselecteerde opdrachten binnen via je mailbox. Je hebt bij Blog Brains totale vrijheid, dus je mag altijd zelf bepalen of je wel of niet inschrijft voor een opdracht. Als je interesse hebt kun je reageren met een korte motivatie, kort daarna hoor je of je geselecteerd bent. Je ontvangt vervolgens de specifieke voorwaarden die we, samen met de opdrachtgever, hebben opgesteld.

Je hoort ook of je een product ontvangt om te reviewen en eventuele andere belangrijke details om de goed opdracht uit te kunnen voeren. Het blogartikel wordt, gecontroleerd op spelfouten, binnen 14 dagen opgeleverd aan de opdrachtgever.

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1500+ bloggers?
Ja, dat wil ik!