Blog over duurzaamheid
100+ bloggers

Samenwerken met een blog over duurzaamheid

Onze groene blogs zijn er in vele soorten en maten. Grote en kleine domeinen, gespecialiseerd in een fair fashion blog, sommige vloggen ook of richten zich ook op Natuur & Milieu. Ze hebben ook een aantal dingen allemaal gemeen: ze bloggen via hun eigen domein, schrijven vol passie op hun blog over duurzaamheid en bevinden zich in een vastgesteld Blog Brains level. Hierdoor weet zowel de groene blogger als de opdrachtgever precies met welke tarieven we werken.

Veel bedrijven willen met een blog over duurzaamheid samenwerken met de insteek om hun naamsbekendheid te vergroten. Vaak wordt hierbij vergeten dat een blogartikel ook SEO-technisch heel goed werkt voor jouw merk of bedrijf. Door middel van onze gratis analyse weten we vooraf precies welke trefwoorden interessant zijn om te verwerken in het blogartikel.

Hoe komt een samenwerking met een blog over duurzaamheid tot stand?

Als groene blog krijg je voorgeselecteerde opdrachten binnen via je mailbox. Je hebt bij Blog Brains totale vrijheid, dus je mag altijd zelf bepalen of je wel of niet inschrijft voor een opdracht. Als je interesse hebt kun je reageren met een korte motivatie, kort daarna hoor je of je geselecteerd bent. Je ontvangt vervolgens de specifieke voorwaarden die we, samen met de opdrachtgever, hebben opgesteld.

Je hoort ook of je een product ontvangt om te reviewen en eventuele andere belangrijke details om de goed opdracht uit te kunnen voeren. Het blogartikel wordt, gecontroleerd op spelfouten, binnen 14 dagen opgeleverd aan de opdrachtgever.

Ik ben blogger

Heb jij een toffe blog en wil je daarmee geld verdienen?
Ja, vertel mij meer!

Ik ben opdrachtgever

Je online vindbaarheid verbeteren door samen te werken met 1500+ bloggers?
Ja, dat wil ik!