Blog Brains 2.0!

Ontvang jij iedere maand de nieuwsbrief? Ja? Dan kan het je niet ontgaan zijn dat er in april iets nieuws in stond, namelijk een poll. Een poll over de (oude) website van Blog Brains. Na ruim 100 reacties (!) hebben wij een aantal conclusies getrokken. Naar aanleiding van deze uitkomst hebben we samen met onze webdesigners een tof ontwerp gemaakt!

Jullie mening

Na ruim twee jaar was onze website wel aan een upgrade toe. Tijd voor iets nieuws. Natuurlijk hadden we jullie hiervoor nodig! De mening van de bezoekers van de website. Bloggers die al langer aangemeld zijn en bloggers die pas sinds kort zijn aangemeld bij Blog Brains. Via onze april nieuwsbrief konden jullie een aantal korte vragen beantwoorden in de poll.

 

We hebben bewust gekozen voor een anonieme poll zodat we representatieve conclusies konden trekken. Als eerste waren we natuurlijk benieuwd welk cijfer jullie de website zouden geven, op een schaal van 1 tot 10. Daarna kwamen er wat specifiekere vragen waar wij ons op wilden focussen. Ook was er ruimte om jouw eigen tips te mededelen.

 

Na een dag of 10 bekeken we de ruim honderd positieve en negatieve reacties. Nogmaals onwijs bedankt voor het invullen van de poll!! Met een gemiddelde beoordeling van 6.5 waren we natuurlijk niet echt tevreden, het was maar net een voldoende… In de reacties konden we aflezen waarom het zo’n magere voldoende was. “Ik vind de website er kinderlijk uitzien”, “Het sierlijke lettertype oogt wat rommelig” en “De kleur roze vind ik te veel overheersen” waren veel voorkomende reacties. Dit zijn conclusies waar we gemakkelijk iets aan konden doen. Met als resultaat: onze nieuwe huisstijl! Strak, meer kleuren en een duidelijk lettertype.

Ruim voldoende?

Ook was er erg veel vraag naar een inlog systeem op de website, waar je als blogger je gegevens makkelijk kan inzien. Snappen we, want dit staat ook al een tijdje op onze wishlist! Helaas is het niet zo makkelijk om zomaar een login te toveren op de nieuwe website. Het goede nieuws is dat we een handige computerfreak hebben gevonden die dat kan regelen. Het duurt dus nog even, maar in de toekomst zal er zeker een inlog systeem voor jullie komen!

Verder hebben we gekozen voor een homepage waar je gelijk de keuze kan maken of je ‘opdrachtgever’ of ‘blogger’ bent. Lekker overzichtelijk! Zo kom je meteen bij de informatie terecht die voor jou het meest interessant is. Op de ‘opdrachtgever-’ en ‘bloggerpagina ’ staan een aantal voordelen beschreven, de ervaring van opdrachtgevers en bloggers worden weergegeven en er wordt stap voor stap uitgelegd hoe Blog Brains werkt.

Wij zijn onwijs tevreden met het resultaat! We hopen dat de magere 6.5 kan stijgen naar een ruim voldoende.

Laat je ons in een reactie weten wat je van de vernieuwde website vindt? Wij zijn benieuwd!

2 Reacties

 • Sylvahna.nl

  Ik vind hem echt supergaaf! Onwijs kleurrijk en word er echt vrolijk van!

  9 juni 2018 at 3:41 pm
  • Kristel - Blog Brains

   Dankjewel Sylvahna! Super leuk om te horen! We zijn blij dat je er vrolijk van wordt, dan is ons doel bereikt 😉

   5 juli 2018 at 8:02 am

Plaats een reactie