Blog abonnement

Blog Brains / Blog abonnement

Wil je samenwerken met een vast budget?

Kies voor een blog abonnement!

Meld je aan!

Full-service samenwerken: een blog abonnement

Bij Blog Brains houden we van persoonlijk samenwerken en houden we rekening met jouw wensen. Je hebt daarom de mogelijkheid om met een blog abonnement te werken. Dit houdt in dat we maandelijks een standaard budget aanhouden om bloggers in te zetten.

Op basis van onze kosteloze analyse weten we precies hoeveel blogartikelen en van welk niveau nodig zijn om jouw doel te bereiken. Het kostenplaatje wat hiervoor nodig is, kunnen we vertalen naar een maandelijks bedrag zodat je met een gestage groei jouw einddoel bereikt passend bij jouw online marketing budget. Handig toch!

Brainie geld

BRAINBOX

Alle bloggers zijn ingedeeld in 1 van onze 5 levels met elk een eigen tarief. Het geschikte level bepalen we op basis van onze Brainbox: een algoritme van meer dan 25 parameters (o.a. DA-waarde, uniek bezoek, social bereik). Doordat we met deze vaste tarieven werken, is ons concept ideaal voor een blog abonnement. Je weet van tevoren precies wat je maandelijks kunt verwachten, zowel qua waardes als aantallen, passend binnen jouw budget!

Blog abonnement voorbeeld €1000,00 per maand

Maand 1: 1x Newbie | 2x Talent | 2x Wizard

Maand 2: 1x Talent | 3x Wizard

Maand 3: 4x Talent | 1x Wizard

Maand 4: 2x Talent | 1x Wizard | 1x Genius

Maand 5: 2x Newbie | 3x Talent | 1x Wizard

Bandbreedte uniek bezoek en DA-waarde per level:

Newbie: minder dan 1.000 unieke bezoekers p/m | DA <10

Talent: tussen de 1.000 en 5.000 unieke bezoekers p/m | DA 10-20

Wizard: tussen de 5.000 en 15.000 unieke bezoekers p/m | DA 20-30

Genius: tussen de 15.000 en 30.000 unieke bezoekers p/m | DA 30-40

Elite: boven de 30.000 unieke bezoekers p/m | DA 40+

Wie we zijn

Blog Brains brengt bloggers en opdrachtgevers bij elkaar. We beschikken over een netwerk van meer dan 1500 bloggers die we SEO-wise voor je laten schrijven. Dit houdt in dat we de blogartikelen niet alleen voor exposure inzetten, maar met name om je vindbaarheid te verbeteren. Al onze bloggers zijn over 28 categorieën verdeeld, waardoor we snel relevante blogsamenwerkingen kunnen creëren passend bij jouw branche.

Onze werkwijze

Op basis van de trefwoorden waar je op wil verbeteren maken wij een analyse van je linkprofiel en dat van je grootste concurrenten. Daaruit volgt een voorstel met het aantal blogs en de levels die we daarvoor nodig hebben om hen te ‘verslaan’ in de zoekmachine! 😉 Deze analyse is kosteloos en voeren we altijd voorafgaand aan een samenwerking uit, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en gericht naar een doel toewerken.

Gaan we samen aan de slag? Dan werken we full-service samen en nemen we alles voor je uit handen. We zetten de opdracht voor je uit onder een relevante groep bloggers, waarop zij kunnen reageren als ze voor je willen schrijven. Uit deze pool bloggers kiezen wij de beste op basis van jullie wensen (hoogste DA-waarde, grootste social bereik etc.). Zij schrijven enthousiaste, persoonlijke artikelen met daarin de juiste trefwoorden en linkjes verwerkt. Na 14 dagen leveren we deze blogartikelen gecontroleerd op spelling en SEO bij je op.

Dit gaat hand in hand met het vergroten van je exposure voor bijvoorbeeld nieuwe of uitgelichte producten/diensten of informatieverschaffing over jullie bedrijf. We kunnen de opdrachten naar jullie wensen inrichten. Zo kunnen we voor alle bloggers dezelfde trefwoorden inzetten, maar het ene blogartikel aan een specifiek onderwerp koppelen en een andere voor een product release bijvoorbeeld, of juist andersom :). Wil je de kans op rechtstreekse conversie vanuit het blogartikel vergroten? Voeg dan een kortingscode of winactie toe!