Maandelijks samenwerken met bloggers?
Kies voor een blog abonnement!

Neem contact op!

Blog abonnement, samenwerken tegen een vast tarief!

Bij Blog Brains werken we graag op persoonlijk basis samen en houden we rekening met jouw wensen. Daarom bieden we nu de mogelijkheid om doorlopend samen te werken. Informeer naar ons blog abonnement. Dit abonnement houdt in dat we maandelijks een vast bedrag rekenen om bloggers in te zetten voor influence en internet marketing.

Op basis van een kosteloze analyse weten we precies hoeveel blogartikelen nodig zijn om jouw doel te bereiken. Het kostenplaatje wat hiervoor nodig is, kunnen we vertalen naar een maandelijks bedrag zodat jouw doel wordt bereikt passend bij je budget. Handig toch?

Brainie geld

ONZE BRAIN BOX

Al onze bloggers zijn ingedeeld in 1 van onze 5 levels met elk een eigen, vast tarief. Het geschikte level bepalen we op basis van onze Brain Box: een algoritme van meer dan 25 parameters (o.a. DA-waarde, uniek bezoek, social bereik). Doordat we met vaste tarieven werken, is ons concept ook geschikt voor een blog abonnement. Je weet van tevoren precies wat je maandelijks kunt verwachten, zowel qua domeinwaardes als aantallen. Altijd passend binnen jouw marketingbudget!

Voorbeeld blog abonnement: € 995,00 per maand

Maand 1: 1x Newbie | 2x Talent | 2x Wizard
Maand 2: 1x Talent | 3x Wizard
Maand 3: 4x Talent | 1x Wizard
Maand 4: 2x Talent | 1x Wizard | 1x Genius
Maand 5: 2x Newbie | 3x Talent | 1x Wizard

Bandbreedte uniek bezoek en DA-waarde per level:

Newbie: minder dan 1.000 unieke bezoekers p/m | DA <10
Talent: tussen de 1.000 en 5.000 unieke bezoekers p/m | DA 10-20
Wizard: tussen de 5.000 en 15.000 unieke bezoekers p/m | DA 20-30
Genius: tussen de 15.000 en 30.000 unieke bezoekers p/m | DA 30-40
Elite: boven de 30.000 unieke bezoekers p/m | DA 40+

Wie we zijn

Blog Brains brengt bloggers en opdrachtgevers bij elkaar. We beschikken over een netwerk van 1600+ bloggers waar we mee samenwerken op influencer én internet marketing basis om voor jou resultaat te bereiken. Dit houdt in dat we de blogartikelen niet alleen voor exposure inzetten, maar tevens om je vindbaarheid te verbeteren. Onze bloggers zijn in 28 categorieën ingedeeld, waardoor we supersnel relevante blogsamenwerkingen kunnen creëren passend bij jouw branche.

De Blog Brains werkwijze

Op basis van de trefwoorden waar je op wil verbeteren maken wij een analyse van je linkprofiel en dat van je grootste concurrenten. Daaruit volgt een voorstel met het aantal blogs en de levels die we daarvoor nodig hebben om hen te ‘verslaan’ in de zoekmachine! 😉 Deze analyse is kosteloos en voeren we altijd voorafgaand aan een samenwerking uit, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn en gericht naar een doel toewerken.

Gaan we samen aan de slag? Dan werken we full-service samen en nemen we alles voor je uit handen. We zetten de opdracht voor je uit onder een relevante groep bloggers, waarop zij kunnen reageren als ze voor je willen schrijven. Uit deze pool bloggers kiezen wij de beste op basis van jullie wensen (hoogste DA-waarde, grootste social bereik etc.). Zij schrijven enthousiaste, persoonlijke artikelen met daarin de juiste trefwoorden en linkjes verwerkt. Na 14 dagen leveren we deze blogartikelen gecontroleerd op spelling en SEO bij je op.

Dit gaat hand in hand met het vergroten van je exposure voor bijvoorbeeld nieuwe of uitgelichte producten/diensten of informatieverschaffing over jullie bedrijf. We kunnen de opdrachten naar jullie wensen inrichten. Zo kunnen we voor alle bloggers dezelfde trefwoorden inzetten, maar het ene blogartikel aan een specifiek onderwerp koppelen en een andere voor een product release bijvoorbeeld, of juist andersom :). Wil je de kans op rechtstreekse conversie vanuit het blogartikel vergroten? Voeg dan een kortingscode of winactie toe!